Videoclip 3SE - iubire
Last Updated: Feb 09 2007 19:30, Started by
imblanzitoruldelei
, Nov 01 2006 16:06
·
0

Posted 01 November 2006 - 16:06

Ma uit pur si simplu uimit de cat de penal poate fi noul clip al celor 3 baietii de succes.
Daca erau niste debutanti ii intelegeam , dar in cazul lor consider ca sunt de departe cei mai jalnici. Apropo de fiecare HIT al lor : niciodata nu-si pastreaza stilul si compun muzica dupa cum bate vantul. Cred ca la un moment dat vor scoate melodii si cu influente greceasca-turceasca -manele , poate poate mai scot un ban in plus. |
Posted 02 November 2006 - 15:48

clipul parca e inspirat din altul, nu stiu exact, o sa mai "cercetez"
![]() oricum, stiu ca am mai vazut unul cu aceeasi idee. |
Posted 03 November 2006 - 08:20

probabil au vrut sa revina in timp, sa faca un clip gen "Amintirile".
Clipul la "Iubire" totusi nu mi se pare asa rau. Sunt altele mai proaste... ![]() |
Posted 03 November 2006 - 08:22

mie mi se pare ca videoclipul se potriveste cu melodia. Sigur.. nu debordeaza de originalitate, insa ...
|
Posted 11 November 2006 - 04:11

ei cantand la clape rigizi si digitizati imi amintesc de clipurile celor de la kraftwerk, din perioada electric cafe.
oricum, gagica e tare draguta. si elastica. |
Posted 11 November 2006 - 11:21

da. tipa e extraordinar de draguta...ea da valoare videoclipului
![]() |
Posted 11 November 2006 - 17:57

Doamne...pana acum am bruscat 3 taximetristi...piesa aia ma zgarie pe creier. Cred ca daca in 'perioada ei de glorie' intalneam vreun membru 3SE, inchisoarea ma pastea. Chit ca le lipseste in general orice urma de talent (mai putin Duta care desi nu are voce, canta binisor la clape din ce am vazut acum un an) , piesa asta intrece orice culme a penibilului si se ridica pe un tom al imbecilitatii muzicale.
Nu am vazut videoclipul...nu as suporta. |
Posted 11 November 2006 - 21:01

Astia cand nu copie scot piese foarte proaste,jalnice,de exemplu piesa -iubire-,bineinteles mai sunt si altele...jalnice
![]() |
Posted 10 December 2006 - 14:35

Doamne...pana acum am bruscat 3 taximetristi...piesa aia ma zgarie pe creier. Cred ca daca in 'perioada ei de glorie' intalneam vreun membru 3SE, inchisoarea ma pastea. Chit ca le lipseste in general orice urma de talent (mai putin Duta care desi nu are voce, canta binisor la clape din ce am vazut acum un an) , piesa asta intrece orice culme a penibilului si se ridica pe un tom al imbecilitatii muzicale. Nu am vazut videoclipul...nu as suporta. ![]() Edited by Jaqueline, 10 December 2006 - 14:36. |
|
Posted 12 December 2006 - 04:59

Posted 12 December 2006 - 13:26

Cam prea "elaborat" videoclipul , pentru cele 5 versuri ale melodiei!
si cum zicea careva mai sus... imi pare cunoscut... hmmmm ![]() |
Posted 16 December 2006 - 21:25

Daca nu va place stilul nu trebuie sa aruncati cu pietre in ei. Iubire e un hit, fie ca vreti, fie ca nu vreti
![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users