Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce fac cu bancnotele de 500 euro?

Alcool la volan

sursa diferentiala

Termo-Higrometru ethernet
 MacBook Air cu M3

Forța de 1N

Creative SoundBlaster GC7

Recomandare generator curent
 Determinare

Centrala termica electrica Bosch ...

Recomandare amplificator wi-fi

Semnal netrimis monitor
 3000 euro gaming PC

Meta Quest 3

Ciolacu la Muzeul Holocaustului

La multi ani @sfantu.dracu!

Nu (mai) merge OWA

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

Quax

Quax

New Member

• Grup: Members
Salut.

Am Exchange 2003, ISA 2004 si OWA. O vreme a mers, dar de vreo saptamana nu mai vrea. Intre timp nu am modificat nimic la setari.
        Daca se incearca accesarea OWA are manifestari ciudate si nu intotdeauna la fel. Uneori merge pana se introduce username si parola, dupa care afiseaza mesaj de eroare. Alte dati apare direct mesajul urmator:
"There is a problem with this website's security certificate.

The security certificate presented by this website was not issued by a trusted certificate authority.

Security certificate problems may indicate an attempt to fool you or intercept any data you send to the server.  
  We recommend that you close this webpage and do not continue to this website.  "

S-a lovit cineva de probleme de genul asta?

Multumesc.

Tyby

Tyby

blue balls

• Grup: Super Moderators
hmm, nu am timp sa ma documentez acum, insa  - din cate imi dau seama - este doar warning ca certificatul nu e emis de un trusted party, insa ar trebui sa te lase sa continui ...

e acelasi lucru care apare si aici, de ex:

https://mail.hardnet.ro/

pentru simplul fapt ca nu imi pot permite sa platesc unei trusted authority pentru acel certificat ... dar asta nu inseamna neaparat ca nu e si valid.

Erori in loguri, in event-logs etc?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate