![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Freddy got fingered
Last Updated: Oct 29 2006 23:26, Started by
tudo
, Oct 28 2006 22:26
·
0

Posted 28 October 2006 - 22:26

care stie cum il cheama pe actoru principal ( nu am stat sa ma uit la sfarsit ) ?
mai exista filme de genu asta eventual cu acelasi actor? ![]() am plans efectiv la filmul asta.. ![]() ![]() |
Posted 28 October 2006 - 22:30

Posted 29 October 2006 - 00:30

Posted 29 October 2006 - 08:37

Posted 29 October 2006 - 10:35

cu greu am reusit sa termin acest film care intr-adevar mai si razi de oribilitatile care se petrec in acel film scarbos ca si emisiunile lui
|
Posted 29 October 2006 - 10:51

ah.. mi-ai adus aminte ca stiam ca il cheama tom green ![]() ce filme tari mai stiti cu el ? ![]() Dacă tot ai intrat pe imdb, și ai avut acolo un link cu numele său, ți-a fost greu să dai un click pe link? Mie-mi vine în cap road trip. dar ia dă un click aici și mai citește |
Posted 29 October 2006 - 18:19

Una bucata maimutoi retardat : Tom Green.
Mi-a placut filmul...aveam 13 ani...prin 2001...eram cu doi amici...ce-am mai ...sau ce-au mai ras. Nu m-as incumeta sa-l mai revad vreodata ![]() |
Posted 29 October 2006 - 21:43

Road Trip si Stealing Harvard dar nu sunt la fel de amuzante ca Freddy Got Fingered.
Mie mi-a placut filmul. Adica cand te plictisesti de umor gen American Pie ori Scary Movie, e bine venit un Tom Green |
Posted 29 October 2006 - 22:18

ok, multam mai baieti... urmatoru film vizionat va fi road trip care presupun ca e din gama "* trip" (euro trip, boat trip)
![]() |
Posted 29 October 2006 - 23:26

Filmul e comic prin idiotenia lui Tom Green. Si eu am ras [impreuna cu prietenii] de m`am spart acum vreo 4 ani cand l`am vazut prima data. Pe la inceputul anului acesta l`am revazut si chiar daca tot am mai ras la unele faze, mi s`a parut o mizerie de film
![]() |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users