Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Server local disponibil pe re5...

Vizualizare site-uri in cache

Toate site-urile PROTV down

Obtinere gratuitati Legea 189/2000
 La mulți ani @BlueKing-69!

suspectez un switch ca are probleme

Poate cineva sa imi indice de ce ...

Votați-l pe Cap de Porc
 Igienizare teren Bucuresti

Pompa submersibila-Pornire/Oprire

Streamer Logitech squeezebox duet

Spatiile sanitare din Romania
 Se poate seta mai jos de 1940 aici?

Canon EOS R1

Dimensionare corecta a tevilor/tr...

System data 100GB din 256GB
 

Problema cu tastatura microsoft

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
m-tz

m-tz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 18.10.2004
Am si eu o problema. Am achizitionat de curand (dupa indelungi cautari) o tastatura Microsoft Digital Media Pro. Desi tastatura pare buna driverul - intellytype - este sub orice critica.

Inainte foloseasm o tastatura a4tech si acolo puteai sa configurezi orice tasta speciala avand optiunea de a-i atasa si o combinatie de taste. De ex tasta "stop track" imi activa combinatia de taste "ctrl+shift+j" care imi deschidea "jump to box" din Winamp. Asta facea tastatura sa fie f versatila si f configurabila. Din pacate la tastatura microsoft nu e asa simplu. Nu ii poti atasa unui buton special combinatii de taste. Partea buna este ca configurarea tastaturii este retinuta intr-un fisier .xml si poate fi usor configurat. Partea proasta este ca nu stiu exact cum.

Am incercat sa il modific in mai multe feluri dar de fiecare data imi crapa itype.exe >

Stie cineva cum poti configura  o tastatura MS cu intellitype astefel incat cand apesi o tasta speciala sa se activeze o combinatie de taste (cum ar fi "ctrl +"  pt slider sau "ctrl shift j" pt stop track) ?

#2
bogdancristiann

bogdancristiann

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 644
  • Înscris: 24.05.2005
nu stiu daca ai nevoie de combinatii de taste ca sa controlezi winampul, eu folosesc foarte simplu butoanele de sus, play, next, previous, stop, pentru a controla Winamp, si chiar functioneaza foarte bine.
o sa ma uit si daca poti pune combinatii de taste, maine sper sa-ti pot da un raspuns.
ce versiune de intellitype folosesti?

#3
blktor

blktor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 26.10.2006
daca e creat thread am zis sa postez si eu aici, daca e problema stergeti postul.
am si eu o problema cu o tastatura microsoft comfort curve 2000. tastatura e pe USB si nu functioneaza dos sau Bios, am cumparat un adaptor Usb -> Ps2 dar nu vrea sa mearga, oare sa fie din cauza adaptorului sau tastaturii? mufa din placa de baza functioneaza.

#4
blktor

blktor

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 26.10.2006
chiar nimeni nu stie ?  :worthy:

#5
h3llfire

h3llfire

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 61
  • Înscris: 09.11.2004

View Postblktor, on Nov 13 2006, 16:50, said:

daca e creat thread am zis sa postez si eu aici, daca e problema stergeti postul.
am si eu o problema cu o tastatura microsoft comfort curve 2000. tastatura e pe USB si nu functioneaza dos sau Bios, am cumparat un adaptor Usb -> Ps2 dar nu vrea sa mearga, oare sa fie din cauza adaptorului sau tastaturii? mufa din placa de baza functioneaza.


Vezi că în BIOS ar trebui să ai pe undeva o opțiune "Enable USB Keyboard". Ca să intri în BIOS bootează cu o altă tastatură, preferabil ps2.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate