![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Iordania
Last Updated: Jun 02 2023 21:26, Started by
greierasul
, Oct 28 2006 13:00
·
2

Posted 15 April 2008 - 21:48

angelinne, on Apr 15 2008, 18:35, said: Oare iarna cum sunt temperaturile in Iordania? Pe mine ma bate gindul asa cam in preajma revelionului sau dupa...deci decembrie-ianuarie ceva de genul asta. Anul asta de revelion aveau cei de la Perfect Tour o oferta tentanta,dar deja imi rezervasem asa ca poate cine stie anul asta mai scot ceva. Tinem legatura... ![]() |
Posted 16 April 2008 - 18:01

Posted 16 April 2008 - 20:21

Din ce am studiat eu, cel mai indicat ar fi aprilie-mai sau septembrie-octombrie.
|
Posted 17 April 2008 - 10:15

Posted 17 April 2008 - 10:25

Posted 17 April 2008 - 10:38

Posted 19 April 2008 - 18:34

sa ma tineti si pe mine la curent daca aflati ceva oferte pentru Iordania. si eu imi doresc sa merg vara aceasta.
anadea, tu cand vrei sa mergi? |
Posted 19 April 2008 - 22:21

Imperator, on Apr 17 2008, 11:38, said: Diseara. |
Posted 21 April 2008 - 07:39

Imperator, on Apr 19 2008, 22:21, said: Yaka sa... Plecare joi, 24 cu Malev prin Budapesta. Ajung pe 25 dimineata la Damasc. Stau la Damascus Hostel. Stam pana luni cand (3 zile - vizita Maalula + Damasc) cand o taiem dis-de-dimineata spre Palmyra. Stam toata ziua la Palmyra si seara ajungem la Alep. Nu stiu exact unde stam, probabil la madame Olga, la Tourist House... dar sa mai vad. Stam pana miercuri cand o taiem spre Damasc cu stop la Crac si in noaptea aia acasica... As mai fi stat vreo 2 - 3 zile, dar zboruri cam naspa. Tu cand apari prin Siria ? luni noaptea. am vrut si io la damascus hostel (e al unui aussie, nu?) da' m-am calicit la bani si m-am dus la unu' mai ieftin ![]() |
Posted 21 April 2008 - 17:47

DeathRipple, on Apr 21 2008, 08:39, said: luni noaptea. am vrut si io la damascus hostel (e al unui aussie, nu?) da' m-am calicit la bani si m-am dus la unu' mai ieftin ![]() ![]() 25 - 26 Damasc 27 Maalula - Damasc 28 Damasc - Palmyra - Alep 29 - 30 Alep 1 Alep - Crac - Damasc |
Posted 22 April 2008 - 17:46

Imperator, on Apr 21 2008, 18:47, said: Eeee... Damascus Hostel e boierie mareeee. Madame Olga e Tourist Hotel din Alep, ma uit acasa in LP si iti zic... nu au site sau mail, iti dau telefonul,. Fi politicos si vorbeste frantuzeste ca sa te faci remarcat ![]() 25 - 26 Damasc 27 Maalula - Damasc 28 Damasc - Palmyra - Alep 29 - 30 Alep 1 Alep - Crac - Damasc hai sa lasam totusi iordaniei acest topic. ti-am raspuns pe privat. |
|
Posted 01 May 2008 - 11:51

Tot cautand una alta in materie de turism am urmarit cu interes discutiile voastre referitoare la circuit privat versus prin agentie. E firesc sa existe pareri pro si contra dar eu unul m-am convins ca e mai simplu si pana la urma mai ieftin sa mergi printr-o agentie specializata. Ani de zile am fost de unul singur si pana la urma m-am convins. Si credeti-ma ca fac cate 4-5 concedii pe an.
In principiu, pe baza experientei, am constatat ca agentiile mici tur operatoare sunt mult mai interesate sa ofere servicii de calitate pentru ca altfel le dispar clientii. Agentiile mari cu putere financiara pe langa ca au preturi mai mari isi neglijeaza clientii. Voucher-ul si gata, descurcati-va. Sper ca acest comentariu sa va ajute intr-un fel pentru o vacanta de vis. Edited by me_and_myself, 09 May 2008 - 07:31. |
Posted 02 May 2008 - 09:09

ia_lm, on May 1 2008, 12:51, said: m-am convins ca e mai simplu si pana la urma mai ieftin sa mergi printr-o agentie specializata. Ani de zile am fost de unul singur si pana la urma m-am convins.... - pe site-ul agentiei recomandate de tine, o excursie in perioada de varf (04.10 - 12.10) costa 925 euro / persoana; tot pe site mai scrie: "tariful este valabil pentru un grup de 31-45 persoane" !!! - in august, cand nu poti respira de caldura, la agentia respectiva costa 875 euro - vacanta pe care mi-am organizat-o SINGUR, in perioada 30.09 - 11.10 costa 820 euro / persoana ! In care intra si doua nopti in Istanbul, si plimbare cu camila in Wadi Rum, si scuba-diving la Aqaba, si masina inchiriata in Iordania, si doua zile mai mult, si cel mai important (pentru mine cel putin): independenta ! (daca ai citit toate posturile, am descris cu lux de amanunte programul meu mai in urma cu 2-3 pagini). Asa ca, fara suparare, nu mai da sfaturi de genul asta, cum ca ar fi mai ieftin prin agentii ! O logica elementara ne arata ca nu are cum sa fie mai ieftina o vacanta prin agentii ! Recunosc, sunt situatii in care agentia iti poate obtine un bilet de avion sau o cazare ceva mai ieftina, dar oricum isi scot banii de la client prin alte costuri. Dupa cum am spus si mai sus: agentia este ideala pentru oamenii comozi care nu au chef, timp si rabdare sa caute pe net, sa schimbe mail-uri cu hoteluri etc. Doamne-fereste, nu am nimic cu astfel de oameni ! Iar cei care isi permit, apeleaza la agentii tot din comoditate. Edited by me_and_myself, 09 May 2008 - 07:32. |
Posted 05 May 2008 - 16:16

Buna,
Eu ieri m-am intors din Iordania.Daca doreste cineva ceva informatii, sunt aici. Oricum cine s-a hotarat sa mearga nu a facut nici o greseala. este vacanta perfecta si completa. Nu cred ca mai exista o tara in care sa iei micul dejun in desert, apoi sa faci baie intr-o cascada termala inalta de 10m cu apa in jur de 35-40 de grade, apoi sa cobori la Marea Moarta si sa faci baie si sa inchei ziua cu un asfintit superb, privit din mare sau dintr-o piscina de langa mare.(ca sa nu mai vorbesc de Petra, Aqaba, Jerash, Karak, Kings Road, Wadi Rum etc.) |
Posted 05 May 2008 - 16:33

xcostin, on May 5 2008, 17:16, said: Buna, Eu ieri m-am intors din Iordania.Daca doreste cineva ceva informatii, sunt aici. Oricum cine s-a hotarat sa mearga nu a facut nici o greseala. este vacanta perfecta si completa. Nu cred ca mai exista o tara in care sa iei micul dejun in desert, apoi sa faci baie intr-o cascada termala inalta de 10m cu apa in jur de 35-40 de grade, apoi sa cobori la Marea Moarta si sa faci baie si sa inchei ziua cu un asfintit superb, privit din mare sau dintr-o piscina de langa mare.(ca sa nu mai vorbesc de Petra, Aqaba, Jerash, Karak, Kings Road, Wadi Rum etc.) As vrea mai multe detalii, ai fost in excursie organizata (cea de 10 zile cu 1400 euro de persoana?) sau pe cont propriu? ce/unde ti-a placut cel mai mult? cum sunt hotelurile, serviciile, mancarea? Cand ai timp, te rog sa povestesti mai pe larg...la anul vreau sa merg acolo si ma "pregatesc"... |
Posted 05 May 2008 - 22:23

Si eu si eu vreau sa stiu mai multe amanunte!
Asteptam detalii proaspete ![]() |
|
Posted 06 May 2008 - 09:31

si eu sunt foarte interesat de o excurise de acest gen prin toamna.
As vrea sa stiu costul exact de persoana al sejurului complet cu avion/cazare/vizitat....tot. Cum e vremea? E prea cald daca merg prin octombrie? |
Posted 06 May 2008 - 11:53

toxicvibes, on May 6 2008, 09:31, said: si eu sunt foarte interesat de o excurise de acest gen prin toamna. As vrea sa stiu costul exact de persoana al sejurului complet cu avion/cazare/vizitat....tot. Cum e vremea? E prea cald daca merg prin octombrie? ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users