Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...

Denon AVR 1804
 Texte și mesaje funny pe sit...

Recomandari carti non-fictiune

Cat costa un pui la rotisor?

cum leg firele de la o pompa subm...
 PC Voltage +3.3V Red!

Cum conectez la net o centrala Fe...

w11 nu mentine profil power proce...

DIGI se lanseaza in Belgia cu ser...
 Setari XMP ram pentru 5900x - BSO...

Iphone 13, 14 sau 15?

Dune: Prophecy (2024 _ ...)

DMSS problema
 

Programare interfon

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#19
Szaby_26

Szaby_26

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2007
Cum se deschide usa fara cheie. cheia mi s-a stricat.

#20
baubabauu

baubabauu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 16.10.2008
o intrebare in ceea ce priveste interfoanele
la mine la scara interfonul nu mai citeste nici o cartela
raspunsul celor care l-au montat e ca reparatia ar costa cam 250 ron
oare nu as putea achizitiona acel cititor de carduri din alta parte mai ieftin?
stie cineva?
e un model electra 255
ms anticipat!

#21
tibanu08

tibanu08

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 04.07.2008
Salut. Am si eu o problema cu acest tip de interfon : nu mai pot fi sunat , apas numarul apartamentului si nu suna , ci bipuie scurt de 3 ori consecutiv si nu se intampla nimic. Am deschis cutiuta din casa si am verificat integritatea conexiunilor dar par in regula. La orice numar as suna (in afara de al meu) merge. Are cineva vreo idee ce problema are !?
Multumesc anticipat

#22
moshu2333

moshu2333

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 15.10.2011
Pentru cei interesati care vor sa isi procure mai multe cartele optice pentru interfoane ELECTRA va pot ajuta cu ele. Deci cartele optice ieftine si in maxim 5 zile lucratoare la tine acasa. Contact: yahoo messenger: [email protected]! puteti lasa si mesaje offline daca doriti! Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati. Comenzile se fac doar dupa un contact telefonic. Multumesc. :peacefingers:

#23
editupa

editupa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 17.12.2008
Salut, cum pot sa reprogramez o cartela pt electra 255  de la alta scara pt scara mea?
Mi-au facut odata cei care au instalat sistemul dar nu dau de ei acum.

#24
dexterash

dexterash

    --something---

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,912
  • Înscris: 19.08.2004
cartela optica sau rfid?

a255 sau pam255?

#25
editupa

editupa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 17.12.2008

View Postdexterash, on 10th January 2012, 20:12, said:

cartela optica sau rfid?

a255 sau pam255?

Dupa pozele de pe google este A255  si brelocul este albastru rotund
http://www.absolutse...terior-analogic

#26
editupa

editupa

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 17.12.2008

View Posteditupa, on 11th January 2012, 09:44, said:

Dupa pozele de pe google este A255  si brelocul este albastru rotund
http://www.absolutse...terior-analogic

Gata am rezolvat. 15 lei un breloc nou.

#27
anacrisnic

anacrisnic

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.08.2009
Stie cineva pasii de urmat pt. programare la un PAM 255 simplu , cu jumper!?
Rog ajutor!


#28
sorin74iv

sorin74iv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 607
  • Înscris: 09.07.2009
Am un interfon Electra, am pierdut cheia, ce cod trebuie introdus?

#29
0absolut

0absolut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 19.02.2014
numaru tau de telefon :lol:
interfoanele electra n-au cod. sunt unele care accepta ceva dar n-o sa fac public ce si cum. cumpara alta cartela ca nu-i  avere

#30
mellbo

mellbo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 885
  • Înscris: 07.06.2010
Buna. Vreau sa renunt la cartela de la scara, vreau sa-mi fac un modul cu telecomanda, legat pe bornele de la butonul de pe yala.
Ce-as vrea sa stiu de la persoane care au montat sau desfacut, ce se afla mai exact in cutia cu sursa. Doar sursa chioara, eventual o baterie tampon ? Nu am acces la altceva ?

Pe scara, pe interior, trec cablurile in pat-cablu, si ma gandeam ca in punctul ala o sa pot gasi si firele care merg la buton, si cele care vin cu tensiunea de 14V. Practic caut un pic de informatie..

Deocamdata mi-am facut usa de la apartament pe telecomanda, si pe aceasi telecomanda vreau si usa de la scara sa o deschid.

Aici am un video cu ceea ce spuneam. Aici montat pe usa.

Edited by mellbo, 17 December 2017 - 23:44.


#31
electragrup

electragrup

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 277
  • Înscris: 20.11.2017

View Postmellbo, on 17 decembrie 2017 - 23:44, said:

Buna. Vreau sa renunt la cartela de la scara, vreau sa-mi fac un modul cu telecomanda, legat pe bornele de la butonul de pe yala.
Ce-as vrea sa stiu de la persoane care au montat sau desfacut, ce se afla mai exact in cutia cu sursa. Doar sursa chioara, eventual o baterie tampon ? Nu am acces la altceva ?

Pe scara, pe interior, trec cablurile in pat-cablu, si ma gandeam ca in punctul ala o sa pot gasi si firele care merg la buton, si cele care vin cu tensiunea de 14V. Practic caut un pic de informatie..

Deocamdata mi-am facut usa de la apartament pe telecomanda, si pe aceasi telecomanda vreau si usa de la scara sa o deschid.

Aici am un video cu ceea ce spuneam. Aici montat pe usa.

In sursa gasesti, evident transformatorul care alimenteaza instalatia plus bornele pentru sau si acumulatorul.

Edited by electragrup, 18 December 2017 - 01:15.


#32
mellbo

mellbo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 885
  • Înscris: 07.06.2010
e bune si-alea, daca nu ati putut implementa ceva mai mult. :)  de exemplu o interfata.

Edited by mellbo, 31 December 2017 - 09:55.


#33
contiro

contiro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 12.03.2004
Salut! Nu stiu daca topicul mai este de actualitate ,dar am o intrebare.
Interfon Electra pam 255 cu jumper
Problema este ca daca trec cartela prin interfon usa functioneaza normal si se  yala deschide.
Dar daca suni unul dintre apartamente,in apartament se aude soneria,poti vorbi si auzi ,dar cand apesi butonul de deschidere ,yala de la intrare nu se dechide.
Asta este problema pentru toate apartamentele.
Are cine ltumesc anticipat!

#34
contiro

contiro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 12.03.2004
:) am gasit pe alt site mai bine pusa intrebarea  Posted Image

ELECTRA PAM255 functioneaza deschiderea yalei cu cartele, suna la aprtament, dar din apartament nu se poate nici raspunde, nici deschide yala. Pe orice buton apas (talk sau yale) suna in continuare. Asta se intampla la toate apartamentele. Care ar putea fi cauza?

#35
0absolut

0absolut

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 280
  • Înscris: 19.02.2014
ai un scurt intre COM si GND sau GND si AVD. aparat de masura, surubelnita si spor la treaba

#36
mellbo

mellbo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 885
  • Înscris: 07.06.2010
referitor la procedura de invatare/stergere chei si necesitatea introducerii parolei de setup.
exista pe placa un jumper sau alta metoda de resetare ?

nu am desfacut unul pana acum dar urmeste

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate