Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...

Denon AVR 1804

Texte și mesaje funny pe sit...
 Recomandari carti non-fictiune

Cat costa un pui la rotisor?

cum leg firele de la o pompa subm...

PC Voltage +3.3V Red!
 Cum conectez la net o centrala Fe...

w11 nu mentine profil power proce...

DIGI se lanseaza in Belgia cu ser...

Setari XMP ram pentru 5900x - BSO...
 Iphone 13, 14 sau 15?

Dune: Prophecy (2024 _ ...)

DMSS problema

Montare parchet in balcon
 

Programare interfon

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#1
mcm_xyz

mcm_xyz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 27.10.2006
Salutare.

Am si eu o intrebare... Stie careva cum se programeaza un interfon de la electra PAM 255?
Care e parola initiala? Cum se programeaza cartele de acces si timpul de actionare a yalei?

Merci mult

#2
ESPRIT

ESPRIT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 20.12.2005

View Postmcm_xyz, on Oct 27 2006, 16:19, said:

Salutare.

Am si eu o intrebare... Stie careva cum se programeaza un interfon de la electra PAM 255?
Care e parola initiala? Cum se programeaza cartele de acces si timpul de actionare a yalei?

Merci mult


Care din ele? Exista PAM255 simplu fara comanda iluminatului pe casa scarii din apartament (in interiorul panoului pe placa electronica are un jumper), si PAM255-1 care stie si comanda iluminatului pe casa scarii din apartament. Fiecare are procedura lui de programare.

#3
mcm_xyz

mcm_xyz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 27.10.2006

View PostESPRIT, on Oct 27 2006, 21:22, said:

Care din ele? Exista PAM255 simplu fara comanda iluminatului pe casa scarii din apartament (in interiorul panoului pe placa electronica are un jumper), si PAM255-1 care stie si comanda iluminatului pe casa scarii din apartament. Fiecare are procedura lui de programare.

Este PAM 255-1 ca nu are nici un jumper si stie comanda iluminatului pe scara (mai are doi pini pe placa langa cei pt yala care eu cred ca-s pentru aia...). Chestia e ca un prieten de-al meu a cumparat un interfon fiind nemultumit de preturile practicate de cei din oras si m-a "insarcinat" cu montarea. Cum se leaga droadele m-am prins ca-s destul de expliciti notati pinii. Dar acu nu stiu cum sa-l fac sa recunoasca cartelele si cum sa-l fac sa tina yala mai mult ca sta doar vreo 3 secunde...

Merci mult

#4
ESPRIT

ESPRIT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 20.12.2005

View Postmcm_xyz, on Oct 27 2006, 22:23, said:

Este PAM 255-1 ca nu are nici un jumper si stie comanda iluminatului pe scara (mai are doi pini pe placa langa cei pt yala care eu cred ca-s pentru aia...). Chestia e ca un prieten de-al meu a cumparat un interfon fiind nemultumit de preturile practicate de cei din oras si m-a "insarcinat" cu montarea. Cum se leaga droadele m-am prins ca-s destul de expliciti notati pinii. Dar acu nu stiu cum sa-l fac sa recunoasca cartelele si cum sa-l fac sa tina yala mai mult ca sta doar vreo 3 secunde...

Merci mult

Codul de programare (implicit este 000000)

1. Se introduce 999 [cod programare] 1.
Cifrele se introduc cosecutiv fara pauza mai mare de 3 secunde intre ele.

2. apare P1. Se introduce 2 pt cartele cu seria din 4 cifre, 4 pt. cartelele cu seria din 5 cifre

3. apare P2. Se introduc primele 2 cifre din seria cartelei (o sa dispara imediat)

4. apare P3. Se introduc urmatoarele cifre din seria cartelei (2 pt. seria din 4 cifre sau 3 pt. seria din 5 cifre)

5. apare P4. Se introduce durata debloc. yalei in sec. dela 0 la 9 (pt. 10 sec. se introduce 0)

6. apare P5. Se introduce nr. primului post interior din 3 cifre (001 pt. ap.1)

7. apare P6. Se introduce tipul soneriei de apel (1 veche, 2 noua)

8. apare P7. Se introduce intervalul de timp intre prima si a doua deblocare a yalei. Daca nu se doreste a doua deblocare se introduce 00

9. apare EP.  Gata




Ca sa schimbi codul de programare:

999 [cod programare vechi] 2

apare CP1. Se introduce codul nou din 6 cifre.
apare CP2. Se reintroduce acelasi cod.
apare EP. Gata

#5
mcm_xyz

mcm_xyz

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 27.10.2006
Merci mult ESPRIT.

Merge ca uns. Apropo... Oare de ce nu sunt publice informatiile astea pe undeva. Poate ca scrie prin ceva manuale pe care eu insa nu le-am primit... Ma bucur oricum ca m-a ajutat cineva....

Multumesc mult inca odata.

#6
tunelu

tunelu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 130
  • Înscris: 13.08.2004

View Postmcm_xyz, on Oct 28 2006, 11:49, said:

Merci mult ESPRIT.

Merge ca uns. Apropo... Oare de ce nu sunt publice informatiile astea pe undeva. Poate ca scrie prin ceva manuale pe care eu insa nu le-am primit... Ma bucur oricum ca m-a ajutat cineva....

Multumesc mult inca odata.


daca ai cumparat interfonul de la firma trebuia sa iti dea si intructiunile de folosire si modul de programare...eventual le poti solicita de la firma care le-a comercializat sau direct de la firma producatoare.

#7
rastaman

rastaman

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 28.10.2005
Vreau si eu daca se poate o metoda pentru raspuns automat ptr acest model de interfon?Ma dispera sa tot merg sa raspund la el ,cand am altceva mai important de facut,sa stau pe softpedia de ex  :naughty:
Sau invers,un cod universal sa nu ma mai scotocesc prin buzunare dupa chei cand intru in bloc?
10nx!

#8
diesel

diesel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,198
  • Înscris: 06.07.2003
nu are cod de acces si cum sa raspunda interfonul in locul tau?? :eek:

#9
ESPRIT

ESPRIT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 20.12.2005

View Postrastaman, on Jan 6 2007, 00:09, said:

Vreau si eu daca se poate o metoda pentru raspuns automat ptr acest model de interfon?Ma dispera sa tot merg sa raspund la el ,cand am altceva mai important de facut,sa stau pe softpedia de ex  :naughty:
Sau invers,un cod universal sa nu ma mai scotocesc prin buzunare dupa chei cand intru in bloc?
10nx!


S-a mai discutat asta. Cineva a venit cu propunerea de a folosi o telecomanda (emitator receptor cu contactele releului legate in paralel cu contactele butoanelor din postul de apartament)

#10
elprypas

elprypas

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 28.10.2007
Cartelele pentru interfoanele electra sunt universale pentru toate modelele?

#11
ionutzu_badman

ionutzu_badman

    New Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6
  • Înscris: 29.10.2007
Salut ESPRIT  
Am si eu o intrebare  :mellow:
Nu stii cum poti schimba codul la un interfon de la electra PAM 255 fara a mai schimba si durata debloc. yalei  si celelalte?
:OK:

#12
ionutzu_badman

ionutzu_badman

    New Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 6
  • Înscris: 29.10.2007
Dar interfoanele astea noi Electra PASS sau PES A9Kx cu cartele optica stie cineva cumva cum se programeaza ? :peacefingers:

#13
ESPRIT

ESPRIT

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 20.12.2005

View Postionutzu_badman, on Oct 29 2007, 10:57, said:

Salut ESPRIT  
Am si eu o intrebare  :mellow:
Nu stii cum poti schimba codul la un interfon de la electra PAM 255 fara a mai schimba si durata debloc. yalei  si celelalte?
:oK:


Am mai explicat mai sus.

Edited by ESPRIT, 30 October 2007 - 18:20.


#14
hvoicu

hvoicu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 595
  • Înscris: 05.03.2004
legat tot de interfoanele electra ... ce tranzistoare sunt pe selectia postului la dem08-1 ? pe el scrie h1f, dar nu gasesc codul corespodent .
daca stie cineva, multumiri anticipate

#15
tech_fun

tech_fun

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 07.08.2006

View Posthvoicu, on Oct 30 2007, 23:37, said:

legat tot de interfoanele electra ... ce tranzistoare sunt pe selectia postului la dem08-1 ? pe el scrie h1f, dar nu gasesc codul corespodent .
daca stie cineva, multumiri anticipate
BC847, daca nu e prea tarziu

#16
tonee

tonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 30.06.2006
Buna tuturor!

Am si eu nevoie de o informatie daca ma poate ajuta cineva......

In blocul unde m-am mutat de aprox 3 luni avem montal un interfon Electra cu post de exterior modelul PES AgP. Acesta are un display pe care afisaza nr apartamentului apelat si numele proprietarului. Ei bine......de cand m-am mutat ii tot stresez pe cei de la firma care l-au montat sa vina sa schimbe numele memorat pt apartamentul meu si nici un rezultat......
Stie cineva cum se poate modifica acel nume?Sunt ceva coduri?

Va multumesc

#17
tonee

tonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 30.06.2006
nu stie nimeni?

#18
HEGER_LIVIU

HEGER_LIVIU

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 02.07.2009

View PostESPRIT, on 27th October 2006, 23:42, said:

Codul de programare (implicit este 000000)

1. Se introduce 999 [cod programare] 1.
Cifrele se introduc cosecutiv fara pauza mai mare de 3 secunde intre ele.

2. apare P1. Se introduce 2 pt cartele cu seria din 4 cifre, 4 pt. cartelele cu seria din 5 cifre

3. apare P2. Se introduc primele 2 cifre din seria cartelei (o sa dispara imediat)

4. apare P3. Se introduc urmatoarele cifre din seria cartelei (2 pt. seria din 4 cifre sau 3 pt. seria din 5 cifre)

5. apare P4. Se introduce durata debloc. yalei in sec. dela 0 la 9 (pt. 10 sec. se introduce 0)

6. apare P5. Se introduce nr. primului post interior din 3 cifre (001 pt. ap.1)

7. apare P6. Se introduce tipul soneriei de apel (1 veche, 2 noua)

8. apare P7. Se introduce intervalul de timp intre prima si a doua deblocare a yalei. Daca nu se doreste a doua deblocare se introduce 00

9. apare EP.  Gata




Ca sa schimbi codul de programare:

999 [cod programare vechi] 2

apare CP1. Se introduce codul nou din 6 cifre.
apare CP2. Se reintroduce acelasi cod.
apare EP. Gata
OK asa se programeaza 255-1, dar 255 simplu. Este la fel sau exista diferente.....ca nu am inteles exact.

Edited by HEGER_LIVIU, 02 July 2009 - 10:09.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate