![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Google AdSense Account Disabled
Last Updated: Jan 16 2007 14:52, Started by
lupusoor
, Oct 26 2006 11:48
·
0

Posted 17 November 2006 - 01:04

Am si eu o intrebare de incepator. Stiu pe unii care s-au inscris la Adsense cu un site in engleza, au pus codul pe site-ul respectiv dar au pus codul si pe site-uri in limba romana. Daca fac la fel domnu Gogu (google) ce zice? Imi numara clickurile de pe siteul romanesc, imi inchide contul sau ma lasa sa muncesc degeaba?
Scuze de offtopic... |
Posted 17 November 2006 - 09:14

@ radetzy - Nu stiu daca am asa ceva, pentru ca am site-ul gazduit pe un site de hosting gratis. O sa intreb pe forum de script in php care sa baneze ip-ul si sa il redirectioneze spre alta pagina
![]() @ tihomir - Poti pune si tu nu iti vor inchide contul, numai ca nu prea vei avea reclama platita. |
Posted 17 November 2006 - 13:03

Mersi de raspus, totusi nu cred ca o sa pun prea curand, mi-e frica mai mult sa nu-mi scota site-ul de in index
![]() |
Posted 18 November 2006 - 02:51

Eu am avut adsense pe un site in romana. Faceam in jur de $0.25-0.$50/zi. Problema e ca nu sunt destui advertizeri din .ro care folosesc adwords si majoritatea reclamelor care apareau erau in engleza cu toate ca selectasem ca ad-urile sa fie doar din .ro (sunt advertizeri din afara care pariaza pe cuvinte romanesti deoarece nu exista concurenta si pretul pe click e f. scazut). Intrebare este: de ce nu faceti un site in engleza?
Legat de problema cu contul adsense suspendat: am intalnit pe forumurile din afara o gramada de persoane carora contul adsense le-a fost suspendat fara nici un motiv. O buna parte din cei care au avut nenorocul acesta, traiau din asa ceva si au pierdut sume mari $10.000-$15.000. Ceea ce am observat eu: persoanelor care au pierdut sume foarte mari nici macar nu li s-a raspuns la email, iar celor care au pierdut sume mici ($100-$200) contul de multe ori a fost re-activat. Parerea mea e ca Google nu e la atat de cinstit pe cum cred altii si sincer nu v-as recomanda sa va bazati doar pe Adsense. |
Posted 18 November 2006 - 19:23

Eu am AdSense pe site-ul meu, in romana. Sunt reclame la cauciucuri, cherestea, consultanta IT, catalog de produse si alte chestii. Am ramas uimit cand intr-o zi am luat la un click 83 centi.
|
Posted 28 November 2006 - 16:10

eu am facut intr`o zi 40 $
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edited by WeeD, 28 November 2006 - 16:11. |
Posted 16 January 2007 - 14:52

Da, din Cpanel-ul de la hostul tau. Este acolo jos butonul "IP Deny Manager". Reclamele sunt afisate in functie de contextul paginii. Nu e exclus sa iti apara si reclame in limba romana, dar sunt mult mai rare fata de reclamele care ti-ar aparea daca ai include codul pe un website in engleza. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users