Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Avem justitie? Mai suntem in sigu...

E legal sa montezi o camera pe bl...

Timp/distanta naveta

La multi ani @yo_cristi!
 La multi ani @laurstef!

Fara control la festivaluri !

Creare spuma par cu diferite ingr...

Reclamatie/sesizare
 Viteza fsb cpu variaza

Xiaomi reclame

Air Serbia ptr ruta Bucuresti-Bud...

Multifunctionala cu toner ieftin
 Succesiune, sentina tribunal.

Primariile locale se pregatesc de...

Realizare acoperis foisor DIY

Monitorizat, statistici, blocare ...

Google AdSense Account Disabled

- - - - -
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

tihomir

tihomir

Senior Member

• Grup: Senior Members
Am si eu o intrebare de incepator. Stiu pe unii care s-au inscris la Adsense cu un site in engleza, au pus codul pe site-ul respectiv dar au pus codul si pe site-uri in limba romana. Daca fac la fel domnu Gogu (google) ce zice? Imi numara clickurile de pe siteul romanesc, imi inchide contul sau ma lasa sa muncesc degeaba?
Scuze de offtopic...

lupusoor

lupusoor

Junior Member

• Grup: Members
@ radetzy - Nu stiu daca am asa ceva, pentru ca am site-ul gazduit pe un site de hosting gratis. O sa intreb pe forum de script in php care sa baneze ip-ul si sa il redirectioneze spre alta pagina ;) , era fain daca mergea Adlogger.
@ tihomir - Poti pune si tu nu iti vor inchide contul, numai ca nu prea vei avea reclama platita.

tihomir

tihomir

Senior Member

• Grup: Senior Members
Mersi de raspus, totusi nu cred ca o sa pun prea curand, mi-e frica mai mult sa nu-mi scota site-ul de in index :D , poate dau si ei drumu la siteurile in romana pt adsese (pe fata nu cu ocolisuri dubioase).

Dr Zun

Dr Zun

New Member

Eu am avut adsense pe un site in romana. Faceam in jur de $0.25-0.$50/zi. Problema e ca nu sunt destui advertizeri din .ro care folosesc adwords si majoritatea reclamelor care apareau erau in engleza cu toate ca selectasem ca ad-urile sa fie doar din .ro (sunt advertizeri din afara care pariaza pe cuvinte romanesti deoarece nu exista concurenta si pretul pe click e f. scazut). Intrebare este: de ce nu faceti un site in engleza?

Legat de problema cu contul adsense suspendat: am intalnit pe forumurile din afara o gramada de persoane carora contul adsense le-a fost suspendat fara nici un motiv. O buna parte din cei care au avut nenorocul acesta, traiau din asa ceva si au pierdut sume mari $10.000-$15.000. Ceea ce am observat eu: persoanelor care au pierdut sume foarte mari nici macar nu li s-a raspuns la email, iar celor care au pierdut sume mici ($100-$200) contul de multe ori a fost re-activat. Parerea mea e ca Google nu e la atat de cinstit pe cum cred altii si sincer nu v-as recomanda sa va bazati doar pe Adsense.

lorin_miculescu

lorin_miculescu

Member

Eu am AdSense pe site-ul meu, in romana. Sunt reclame la cauciucuri, cherestea, consultanta IT, catalog de produse si alte chestii. Am ramas uimit cand intr-o zi am luat la un click 83 centi.

WeeD

WeeD

New Member

eu am facut intr`o zi 40 $ :D la adsense..contul era pe numele  meu..si nu am 18 ani..am dezactivat contu`...le`am trimis mail sa il stearga k sa imi pot face altu`..normal cu alta adresa de mail..dar vad k nu prea mai merge :)) s`a km dus draq google-u..raspund foarte greu la mail-uri..dupa ce iti faci contu cik primesti datele peste 1-2 zile..dar am primit peste 5..plus k raspunsul era negativ..k nu ma accepta in programul lor de afiliere..bla bla..parerea mea google sucks..momentan :D acum incerc sa imi fac alt cont..cu un site care nu contine mp3-uri si alte trestii :) poate imi accepta cererea :D

Edited by WeeD, 28 November 2006 - 16:11.

Etherfast

Etherfast

Junior Member

View Postradetzy, on Nov 16 2006, 19:21, said:

Da, din Cpanel-ul de la hostul tau. Este acolo jos butonul "IP Deny Manager".

Reclamele sunt afisate in functie de contextul paginii. Nu e exclus sa iti apara si reclame in limba romana, dar sunt mult mai rare fata de reclamele care ti-ar aparea daca ai include codul pe un website in engleza.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate