Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Credeti ca se mananca bine in pop...

Cata siguranta au biciclistii tro...

Ce parere aveti: am gresit sau nu ?

Cu ce program este facut acest vi...
 Ziar din 5 sau 6 Ianuarie 1997

Conexiune 3 boxe in serie/paralel

Panou comanda pompa Grundfos CU 301

Talk to Me (2022)
 Achizitie masina noua, cred.... (...

Solutie anti inghet de pus in lic...

Recomandare tigara electronica ~2...

Cupra Formentor 1.5 150 CP
 Adio permis

Ochelari de soare cu dioptrii

Gigabyte b550m ds3h & ryzen 9...

Activare Card national de sanatate

Google AdSense Account Disabled

- - - - -
  • Please log in to reply
42 replies to this topic

lupusoor

lupusoor

Junior Member

• Grup: Members
Am revenit :) . Le-am trimis un email in care le-am explicat tot ce s-a intamplat. Nu cred ca au citit ce am scris si mi-au zis sa completez un formular. Acum sunt intr-o dilema, in acel formular imi cere URL site-ului. Acum va intreb pe voi trebuie URL-ul site-ului cu care m-am inscris la ei? pentru ca eu am mai multe site-uri :) Multumesc.

Sergiu_Q

Sergiu_Q

Member

poti sa le pui pe toate ca nu se stii sigur pt care te-au sanctionat  .
multa bafta

.: dbd :.

.: dbd :.

Junior Member

frate eu am dat clickuri pe al meu, si am primit aceeasi chestie, le-am scris si mi-au spus ca nu s-a inchis ci doar a fost o avertizare

lupusoor

lupusoor

Junior Member

Ai fost norocos :) mie mi l-au inchis cu o suma foarte mare de bani. Le-am completat acum formularul acum astept raspunsul :).

lupusoor

lupusoor

Junior Member

Nu mi-au mai dat drumul la cont, le-am mai scris un mail dar nu au mai raspuns.  :death:

Sergiu_Q

Sergiu_Q

Member

nasol . sa stii ca raspund cam dupa o zi . aum am avut ceva de modificat in cont si au fost foarte saritori . M frecau unii pe la banca ca nu mi-am trecut si al doilea prenume , le-am trimis un email la google le-am explicat , mi-au modificat numele si mi-au zis ca daca aia de la banca mai fac figuri si nu vor sa imi accepte cecurile sa le zic sa mi le anuleze si sa imi trimita din nou .

seerkan

seerkan

Member

Nici eu nu am trecut al 2 prenume dar pana acum nu am incasat nici un cec, crezi ca o sa am probleme la banca ? Sa dau un mail la google sa le explic poate se poate modifica ?

Sergiu_Q

Sergiu_Q

Member

View Postseerkan, on Nov 4 2006, 10:19, said:

Nici eu nu am trecut al 2 prenume dar pana acum nu am incasat nici un cec, crezi ca o sa am probleme la banca ? Sa dau un mail la google sa le explic poate se poate modifica ?
nu o sa ai probleme cred eu .mi-a spus una de la banca ca uneori pot exista probleme si m-am gandit sa rezolv  si treaba asta .

lupusoor

lupusoor

Junior Member

Trimite-le mail si explica-le, aceeasi problema am avut-o si eu si mi-au pus 3 intrebari legate de cont si apoi mi-au schimbat numele. Acum referitor la problema mea, daca imi dau ban cei de la google ce ar trebui sa se intample ce ar trebui sa apara sau sa nu mai apara, pentru ca banuiesc ca m-au banat pentru ca nu mai raspund la nici un mail trimis, plus ca am vrut sa imi fac un cont pe un alt membru alt familiei si nu dau nici un raspuns.

Edited by lupusoor, 05 November 2006 - 09:24.

dlh

dlh

De-al casei

• Grup: Senior Members
Cel mai probabil ca nu vor accepta noul cont creeat de tine pentru ca isi dau seama foarte usor ca esti tot tu. Gandeste-te ca ei specifica foarte clar ca nu mai ai voie sa participi in programul AdSense. Tu ai incercat sa iti faci alt cont pentru acelasi website, pe aceeasi adresa probabil , si tot probabil de pe acelasi ip. Ai schimbat doar numele. E destul de clar ca isi vor da seama.

lupusoor

lupusoor

Junior Member

Am facut si de pe alt ip si am facut pentru alt site, oricum este aiurea sistemul cu invalid clicks, ce vina am eu ca a dat un bou de o suta de mii de ori click pe reclama mea, ca doar nu eram asa prost sa imi dau eu click. Asta e ... puteau macar sa imi raspunda la mail.

Edited by lupusoor, 05 November 2006 - 10:08.

dlh

dlh

De-al casei

Vina ta e ca nu ti-ai protejat reclamele. Sunt cateva scripturi care ascund reclamele pentru un anumit user/ip dupa 1 click de exemplu. Si eu am avut contul suspendat exact pentru acelasi motiv. Si abia dupa am aflat de existenta acelor scripturi care probabil ca mi-ar fi salvat contul.

lupusoor

lupusoor

Junior Member

Sunt mai multe? Eu abia acum am aflat de cel care mi l-a spus radetzy. Daca mai stii te rog eu sa postezi aici, macar numele lor. Multumesc.

dlh

dlh

De-al casei

Mai era AsRep .. il gasesti la asrep.com

# New features added to the fraud prevention module. Now you can display AdSense ads based on the IP of the visitor
# the country of the visitor
# the past stats of the visitor

lupusoor

lupusoor

Junior Member

Am instalat AdLogger pe alt cont si am o problema. Cum banez un IP ? Eu am adaugat aici IP-ul lui [ http://img97.imageshack.us/img97/9137/pozaht9.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  e bine? Pentru ca am vazut ca nu il baneaza el automat :( si am setat acolo ca maxim sa fie 2 clicks la 24h
Am primit mailul urmator :
AdLogger reports a multiple click by one of your visitors. The details of the report are below:

Visitor IP - 80.20.172

Visitor Agent - Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0; .NET CLR 1.1.4322)

Date/Time of click - 2006-11-16 8:02:54

AdLogger estimates this person has clicked a total of 7 ads.

These notices are part of your AdLogger settings. To change, log in to your AdLogger Admin panel here.

Asta inseamna ca a dat click de 7ori nu ? Multumesc

Edited by lupusoor, 16 November 2006 - 10:30.

radetzy

radetzy

Member

E bine unde l-ai pus dar nu cred ca merge sa baneze el singur. Si daca l-ai pus tu manual tot nu cred ca il baneaza. Cel mai sigur il banezi tu din Cpanel pe cei care apasa mai mult de 4 reclame.
Da, acel vizitator a apasat de 7 ori.

lupusoor

lupusoor

Junior Member

Multumesc pentru raspuns, am intrebat pentru ca am bagat acolo ip-ul si intradevar tot nu este banat (am testat  pe mine si un prieten) si inca ceva, de unde din Cpanel de la hosting sau de unde ? Multumesc.

radetzy

radetzy

Member

View Postlupusoor, on Nov 16 2006, 15:14, said:

Multumesc pentru raspuns, am intrebat pentru ca am bagat acolo ip-ul si intradevar tot nu este banat (am testat  pe mine si un prieten) si inca ceva, de unde din Cpanel de la hosting sau de unde ? Multumesc.
Da, din Cpanel-ul de la hostul tau. Este acolo jos butonul "IP Deny Manager".

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate