![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Donatii/Adoptii Pisici
Last Updated: Jan 07 2022 20:38, Started by
Jaxx
, Apr 15 2004 19:23
·
0

Posted 07 May 2005 - 08:44

Posted 09 May 2005 - 12:22

am adus pozele. problema e ca sunt cam mari. o sa pun doar 2 poze. nu am nici un programel aici pt a le face mai mici.
Attached Files |
Posted 09 May 2005 - 12:33

rony12, on May 9 2005, 12:22, said: am adus pozele. problema e ca sunt cam mari. o sa pun doar 2 poze. nu am nici un programel aici pt a le face mai mici. pisicii acestia sunt in Braila, asa ca daca e cineva pe forum si vrea o sa fie mai usor de dat. De asta am si spus ca va tr sa ai putina rabdare, pana vine cineva de pe acolo cu o masina ca sa-l rog sa-mi aduca unul (in cazul in care ai vrea). Edited by rony12, 09 May 2005 - 12:40. |
Posted 09 May 2005 - 16:56

salut.
vreau sa stiu mai multe despre trecutul pisicii pe cara am luat-o de la tine acum 3 luni (unde ati gasit-o, daca mai avea fratiori, si altele de astea, daca stii bineinteles). acum am ajuns s-o cunoastem mai bine, dar cateva lamuriri n-ar strica, daca e posibil. e foarte vioaie si jucausa la noi acasa, ne intelegem de minune, mai ales ca e sterilizata si nu mai avem prob cu caldurile. e putin cam mica pt varsta ei, chiar daca mananca tot felul de scofeturi pisicesti- un medic a zis ca poate a fost subnutrita cand a fost mai mica - de asta te si intreb. e frumoasa si cuminte, si tota lumea care-o vede o indrageste (unii chiar nu suportau pisicile pana atunci gen taica-miu :)) ) sunt curios daca stie sa vaneze, pt ca se uita forte interesata dupa vrabiutze pe-afara. oricum, ramane cu uitatul, pt ca stau la 6, si am plasa. am fost o data cu ea la tara si a fost f speriata, se pitea incontinuu pe jos, nu voia sa mearga, se pare ca nu i-a placut, nu era obisnuita cu exteriorul, i-a fost frica pana si de un pui de gaina de o zi!! nici n-am mai indraznit sa-i arat cainele!! oricum la noi acasa e relaxata si se simte bine. deci, daca ai ceva detalii, mai scrie-mi. bafta |
Posted 09 May 2005 - 23:16

sunt foarte frumoase pisicutele... o sa-mi intreb parintii si o sa-ti dau un raspuns in cel mai scurt timp posibil... multumesc pentru poze! :)
|
Posted 09 May 2005 - 23:37

krammer, on May 2 2005, 12:55, said: as dori si eu un pui de pisica... :w00t: As dori si eu unul, dar cainele meu :cursing: nu vrea sa aiba. |
Posted 20 May 2005 - 18:22

3 pisicute alb cu negru , mici si dragute cautam un camin cald si binevoitor. Cine se ofera sa doreasca unul dintre ''DRAGUTI'' in varsta de doar 4 saptamani , il rog sa sune la numarul 0742224511.
|
Posted 29 June 2005 - 12:22

Pentru cei carora un animalut nu e doar o jucarie, ofer gratuit pisoiasi cu varste intre 1.5 si 3 luni, curati, foarte afectuosi si educati lala ladita. "Oferta" contine diverse combinatii de culori :) - alb cu gri, tarcat, negru, alb cu pete maro, alb complet.
Eu sunt din Brasov, iar mail-ul [email protected] il am in permanenta deschis. |
Posted 29 June 2005 - 14:32

kraMMer, on Jun 25 2005, 18:27, said:
Vezi tot la Pet World: http://forum.softped...showtopic=65522 mail-ul [email protected] |
Posted 01 July 2005 - 10:17

eu i-am trimis mail ca vreau un pisoi sau o pisica alba...
astept raspuns... :worthy: Edited by kraMMer, 01 July 2005 - 10:18. |
Posted 01 July 2005 - 20:21

kraMMer, on Jul 1 2005, 10:17, said: eu i-am trimis mail ca vreau un pisoi sau o pisica alba... astept raspuns... :worthy: Salut kraMMer ! Vezi ca ti-am raspuns. Toate cele bune. |
|
Posted 05 July 2005 - 16:49

Ofer spre înfiere pisicuță "europeană" (alb+negru+portocaliu) în vîrstă de 1,5 luni. știe să toarcă, să pape singură și să se spele. Nu am verificat dacă se duce și singură la baie, dar pare isteață, așa că nu are motive să nu o facă. :) Poate știți măcar vreun locușor primitor unde s-ar putea pripăși (bunici, mătuși, prieteni miloși cu curte, etc.)?
:yes: |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users