Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Unde pot gasi lista cu toate dota...

Cum desfac un racitor de apa

Nu am oferte rca

La multi ani @2Unlimited!
 Apometre pe scara fara niciun sig...

Eu cu cine votez?

integrale duble

Numar contact magazin Lidl, V. Ol...
 Sfat construire perete pe limita ...

Rezultat incubare pui de gaina

Balconul neacoperit considerat ac...

Set duș recomandari
 Produse creatina si zer lapte

Munca cu plata la zi in Bucure...

Renovat total casa din 2000

Blackberry - marirea si decaderea...

Donatii/Adoptii Pisici

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
1969 replies to this topic

ruh

ruh

New Member

• Grup: Members

ioooo, on Nov 23 2004, 16:18, said:

salut
vreau si eu sa fac un cadou de sarbatorile de iarna si anume un motan mic de cel mult 3-4 luni.
am vazut ca sunt topicuri in care persoanele respectiva ofera pisici dar nu mai stiu daca mai sunt valabile asa incat prefer sa deschid un nou topic.
mai e o mica problema: ca sunt in roman judetul neamt si ar fi de preferat daca as gasi in aceasta zona pe cineva care are un pisic in plus
multumesc

<{POST_SNAPBACK}>

am eu 2 pisicute - unul de 3 luni, motanel, si o pisicuta de cam 1 luna jumate - da-mi un numar de telefon, sau un mail unde sa iti trimit niste poze. aaa, si inca ceva: eu sint din bucuresti...

nr. meu: 0744229645

Edited by ruh, 29 November 2004 - 12:37.

ioooo

ioooo

Junior Member

am cam epuizat toate solutiile din zona (magazine cu mancare pt animale, anunturi..) ...iar ca sa ajung in bucuresti...nici o sansa
multumesc oricum pentru ajutor

dinutu

dinutu

New Member

sunt aproape doua saptamani de cand tot incerc sa gasesc un motanel sau o pisicuta, dar de fiecare data, stapanii le dadusera deja. Asa ca m-am gandit sa incerc si asa. M-ar interesa un motanel (sau pisicuta) de pana la 3 luni, de rasa europeana, preferabil tarcata- dar nu e obligatoriu.  Daca ma poate ajuta cineve, astept sa ma contactati.

P.S. Eu locuiesc in Bucuresti.

Jaxx

Jaxx

Member

am eu asa ceva...se potriveste perfect cu descrierea facuta de tine. Este o pisica exceptionala...

Pozele sunt facute acum 2-3 saptamani.

0723.989.945 sau 0788.822.862. Da-mi bip de pe un connex sau zapp si sun eu inapoi. Daca ai Orange, ma suni tu direct.

Attached Files

Jaxx

Jaxx

Member

cum te intelegi cu matza? ;)

dinutu

dinutu

New Member

Jaxx, on Feb 8 2005, 09:09, said:

cum te intelegi cu matza? ;)

<{POST_SNAPBACK}>

perfect!! e delicioasa. doarme, mananca si plimba o minge de ping-pong prin toata casa (spre disperarea vecinilor, presupun). am fost cu ea la vet, e ok.
mersi pentru ea, e o incantare.

Mosotti

Mosotti

Geniu umil

• Grup: Senior Members
Me, myself & the pussycats (compunere libera)

am avut vreun milion de pisici, mici, mari, mijlocii, din pacate toate au sfirsit prost, majoritatea calcate de masini, desi am incercat sa le explic ca viteza ucide, mai ales daca esti o mita adormita care traverseaza un drum national prin de tiruri. unele au murit otravite, cu toate ca m-am chinuit sa le explic si astora ca nu e bine sa vineze gaini prin vecini si sa-mi aduca mie cadavrele spre verificare. am incercat cu vorba, cu pumnul si chiar cu picioarele, totul pentru binele lor. apoi am crescut si m-am mutat  la oras. sarim peste descrierea orasului si impactul lui asupra unui baiat venit de la tara. au trecut anii si am primit-o pe EA. am stiu de prima data cind m-am uitat in ochii ei de tinara virgina de 6 saptamini ca e o mita de mita. era neagra ca un drac, doar virful cozii  purta un pic de gri, probabil de unde o trasese satana cind o scosese din ma-sa. avea un pedigree bazat: ma-sa era o tirfa aristocrata birmaneza, tac-su evident un bagabont crescut in boscheti, care i-a sucit mintile lu' ma-sa cit de cool era el cind freca matura cu ghearele. mi-am dat seama ca are potential, dar din pacate nu era antrenata. totusi, fiind tinara, am spus sa-i dau o sansa, ca doar oricine merita o sansa. am inceput prin ai da un nume. mi-au trecut prin cap tot felul de nume ciudate, asa ca m-am oprit la jessica, gindindu-ma ca daca o sa fie ascultatoare o sa-i spun jessie, iar in caz contrar jessicoy. i-am oferit toata atentia mea antrenind-o in toate stilurile de arte martiale inventate, ba chiar am inventat unele noi, pentru mamifere patrupede. era o bestie care  ataca la orice miscare, dar care stia sa si aprecieze un somn bun. atunci cind eram io treaz, pentru ca isi facuse un scop in viata sa nu ma lase pe mine sa dorm. mai ales de sarbatorile de iarna cin juca handbal cu globurile din pom noaptea pe la 2, incit in venea sa-mi scriu amintirile din tinerete, varianta horror. ca la orice pisica normala i-a venit cheful de lugu-lugu asa ca n-a mai dormit nimeni pe toata scara. am vrut sa-i aduc un motan, insa a trebuit sa-l scot mai mult mort decit viu din casa. cred ca acum e pe undeva printr-un azil de motani distrusi. un singur lucru n-am reusit s-o invat: sa-si faca biznisul la birou, nu prin toata casa, asa ca am fost nevoit sa renunt la  EA, jessica. acum scriu si pling de dorul ei, minca-i-ar senseiul coada. sfirsit :crybaby:

kraMMer

kraMMer

Active Member

as dori si eu un pui de pisica... :w00t:

Iubita

Iubita

Junior Member

• Grup: Validating
Fugi in piata Obor ca am vazut chiar sambata la un pet o pisicuta gri cu niste ochi albastrii de imi venea s-o iau acasa, daca nu-l aveam pe Ciripel. Este pet-ul de langa bariera dinspre hala de peste. Daca ai bariera in dreapta deci ai intrat in piata, pet-ul este in fata ta. Au mereu acolo pisicute.

rony12

rony12

Junior Member

krammer, on May 2 2005, 13:55, said:

as dori si eu un pui de pisica... :w00t:

<{POST_SNAPBACK}>

din ce oras esti?

kraMMer

kraMMer

Active Member

rony12, on May 4 2005, 11:55, said:

din ce oras esti?

<{POST_SNAPBACK}>

sunt din Bucuresti!

rony12

rony12

Junior Member

krammer, on May 4 2005, 16:57, said:

sunt din Bucuresti!

<{POST_SNAPBACK}>

daca nu te grabesti f tare iti aduc eu un pui, nu e de rasa.
cunosc pe cineva care are vreo 8 pisici din care 3 pui- de nici 1 luna si daca vrei ii cer unul si ti-l dau tie. asa ai face si un bine !
cred ca am si vreo poza cu ei, daca vrei sa-i vezi.

kraMMer

kraMMer

Active Member

rony12, on May 5 2005, 15:09, said:

daca nu te grabesti f tare iti aduc eu un pui, nu e de rasa.
cunosc pe cineva care are vreo 8 pisici din care 3 pui- de nici 1 luna si daca vrei ii cer unul si ti-l dau tie. asa ai face si un bine !
cred ca am si vreo poza cu ei, daca vrei sa-i vezi.

<{POST_SNAPBACK}>

pune poze aici daca ai cu puii... m-ar interesa...

rony12

rony12

Junior Member

krammer, on May 5 2005, 22:57, said:

pune poze aici daca ai cu puii... m-ar interesa...

<{POST_SNAPBACK}>

ok :-)  luni vin cu poza.

evilone

evilone

Senior Member

• Grup: Senior Members
La inceput toate sunt dragute. Apoi depinde cum le ingrijesti.

Alia

Alia

Junior Member

Si eu mi-as dori un pisic dar nu am cum sa-l tin deocamdata.
Cred ca trebuie sa fii pregatit pentru ca are nevoie de multa atentie si spatiu.
Nu-i inteleg pe cei care isi iau o pisica si apoi uita de ea. Eventual o abandoneaza in fata blocului.

rony12

rony12

Junior Member

Alia, on May 6 2005, 12:49, said:

Si eu mi-as dori un pisic dar nu am cum sa-l tin deocamdata.
Cred ca trebuie sa fii pregatit pentru ca are nevoie de multa atentie si spatiu.
Nu-i inteleg pe cei care isi iau o pisica si apoi uita de ea. Eventual o abandoneaza in fata blocului.

<{POST_SNAPBACK}>

de mult spatiu nu are nevoie. eu locuiesc la garsoniera si are spatiu suficient. important e sa ai timp pt ea si s-o mai alergi :-) eu ma joc cu motanul meu pana oboseste. nu in fiecare zi, dar destul de des. si are jucarii pe care le smotoceste pana le sar "fulgii".
pana anul trecut am locuit cu chirie si l-am carat dupa mine peste tot. unii proprietari nu au stiut de pisic.  a meritat efortul si nu-mi pot imagina viata fara un pisic pe langa mine. :-)

kraMMer

kraMMer

Active Member

rony, mi-ar placea mult sa adopt un pui... abia astept sa vii cu poza!
:w00t:  :w00t:  :w00t:
o sa am mare grija de ea... dar o sa va cer si voua sfaturi...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate