Donatii/Adoptii Pisici
Last Updated: Jan 07 2022 20:38, Started by
Jaxx
, Apr 15 2004 19:23
·
0

Posted 25 October 2018 - 10:01

Succes la adopție! Am si eu una tricolora, e cea mai dulce si lipicioasa dintre pisicile mele. Se zice ca aduc noroc asa ca nu ezitați sa o adoptați.
Protejează casa Se spune că pisicile Calico aduc noroc. În Japonia există credinţa că aceste pisici protejează casa şi pe marinarii aflaţi pe mare. De aceea,la bordul vaselor japoneze vei găsi cel puţin un exemplar. Indiferent dacă aduc sau nu noroc,pisicile Calico sunt un accident genetic fericit,foarte frumoase,cu o „peticeală” artistică. |
Posted 15 April 2019 - 14:20

Bună, nu am nume încă, dar îmi poți spune Căpitanul Canapea. Sunt un motănel de 3-4 ani dulce, iubăreț și blând și îmi caut casă! Sunt în foster acum, dar trebuie să-mi găsesc familie cât mai rapid.
Calități: Sunt pisica perfectă. Nu rod, nu zgârii, nu mușc (nici măcar la veterinar!). M-am învățat cu litiera deja, și sunt foarte cuminte și relaxat în casă, deși mi-am petrecut mare parte din viață pe stradă, al nimănui. După cum vezi, sunt și frumos de pic. Și modest. Nu stric nimic prin casă, nu mă agit și nu cotrobăi. Ah, și sunt deparazitat și cu analizele făcute. Defecte: Îmi place să mănânc cam mult. Serios. Cred că mi-ar prinde bine niște cardio. Și, în mod rușinos, mi-e frică de înălțimi. Cam orice mai sus de 1 metru. De ce eu? Gândește-te la toate video-urile amuzante pe care le putem posta! Dar mai ales, sunt foarte afectuos și îmi place să ne jucăm împreună. Activitățile mele preferate includ tolănitul, mâncatul, dormitul, mâncatul, zăcutul, păpatul, făcutul de ochi dulci, torsul. Mi-ar prinde bine o casă în care să am măcar două camere pe care să le pot explora sau chiar o casă cu o curte, cu condiția să pot avea acces în interior oricând doresc, să pot lenevi, mânca și dormi liniștit la căldură, mai ales că îmi place tare mult compania oamenilor. Unde mă văd peste 5 ani? Mâncând, dormind, torcând și lenevind. Toate la tine acasă. |
Posted 22 November 2019 - 03:36

As dori sa adopt o pisica adulta in sensul de a nu fi prea agitata si sa se simta confortabil prin a lenevi intr-un apartament .
Am mai avut citeva tentative cu pisoiasi pe care trebuia sa-i invat unde sa-si faca nevoile si mi-au dat mult de lucru, nu mi-am permis ca timp sa curat mereu dupa zburdaniciile lor. Simt totusi nevoia unei feline asezate, torcatoare, putin mieunata. Asta tine cumva si de rasa ei? |
Posted 22 November 2019 - 08:14

tocmai am dat spre adoptie 3 pisoi gasiti aruncati
pisoi mici de tot, de abia invatasera sa mance boabe nici unu nu facea prin casa, nu i-am invatat eu nimic Singuri a facut la nisip Am 1 pisica gasita pe strada, de pui a facut singura la nisip. |
Posted 22 November 2019 - 11:58

As dori sa adopt o pisica adulta in sensul de a nu fi prea agitata si sa se simta confortabil prin a lenevi intr-un apartament . Am mai avut citeva tentative cu pisoiasi pe care trebuia sa-i invat unde sa-si faca nevoile si mi-au dat mult de lucru, nu mi-am permis ca timp sa curat mereu dupa zburdaniciile lor. Simt totusi nevoia unei feline asezate, torcatoare, putin mieunata. Asta tine cumva si de rasa ei? |
Posted 08 June 2021 - 15:54

O pisica a aparut la mine in curte si fiind gestanta, am asteptat sa fete.
A fatat 3 pisoi, cel gri a fost adoptat si mai sunt 2, cei negru cu alb. Pisica intre timp a fost sterilizata. Daca e cineva interesat de pisoi, acestia mananca singuri acum, au 2 luni, sunt jucausi si foarte frumosi. Baieti amandoi. Ochii albastri. Locatie: Braila Eu nu am ce face cu ei si as vrea sa ii donez cuiva care vrea un baietel. Multumesc. Nu las numar de telefon, raspund in privat pt cine e doritor. Attached Files |
Posted 07 January 2022 - 11:14

Cine are disponibilitatea sau cunoaște pe cineva care are disponibilitatea de a dona un pui de pisică din rasa Albastru de Rusia?
|
Posted 07 January 2022 - 20:38

Cine sa doneze cand se vand cu sute de euro? Dar poti găsi o pisicuta gri fara pedigree.
Sau iei o pisica adulta cum e aceasta din anunt. E un motan tanar, in varsta de 3 ani, castrat. https://www.adoptiip...de-rus-tomitza/ Edited by Freddy12, 07 January 2022 - 20:42. |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users