Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Camera supraveghere masina in par...

contorul inteligent chiar intreru...

Doresc sa cer sprijin la Booking....

conectare la samsung smartmonitor...
 The Three Musketeers: D'Artag...

Factory Settings

Masina noua - buget 13000 euro

Cutie - suport pentru montare bat...
 Telefoane noi olx

Masina cea mai recomandabila - ?

Codin Maticiuc - Kaufland

Randament panouri fotovoltaice
 Termen livrare masini 2023

Microsoft Office 2010 Proofing To...

Ajutor conectare A.C. Tesla WI-FI

Sistem de supraveghere video

Donatii/Adoptii Pisici

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
1969 replies to this topic

vimann

vimann

Feed on Tragedy

• Grup: Senior Members

Freddy12, on 13 septembrie 2017 - 13:55, said:

Am reusit s-o pozez.
E tare frumoasa.
Blanoasa pe care pusesem ochii a ajuns la mine. A luat-o o prietena ieri si m-am dus dupa ea.
I-a dat drumul prin casa si m-am chinuit jumatate de ora pana am reusit sa o scot de sub mobilierul din bucatarie fara sa o ranesc sau sa o bruschez.
Ma asteptam sa ma zgarie sau cel putin sa protesteze, dar e incredibil de docila.
A mieunat aproape tot drumul (~2 ore cu masina) si sunt ragusit cat am vorbit cu ea incercand sa o linistesc Posted Image A stat in cusca, in dreapta mea, cu centura pusa.

camsonat

camsonat

Senior Member

Avem 2 baietei de dat. Acum au cca 4 luni. Nu ii putem tine pt ca la noi sunt multi maidanezi si avem istoric tragic cu problema asta. E un chin pt ei si pt noi sa-i tinem doar cateva ore prin curte supravegheati si de seara pana dimineata sa-i bagam in magazie. In curand vom avea un bebe si timpul alocat lor se va diminua grav. Puiutii au fost salvati de pe strazi unde au fost aruncati de alte animale.

Bucuresti si inprejurimi.

Attached Files

bodoaca28

bodoaca28

New Member

• Grup: Junior Members
Ofer spre adopţie doua pisicute (baiat si fetita) în vârstă de  aproximativ 4-5 luni şi pe mama lor(aproximativ 1 an-1 jumatate).
Pisicile au fost gasite pe strada si sunt din rasa British shorthair,sunt superbe,cuminti,afectuoase si torcacioase.
Cam in urma cu 2 luni,pe la inceputul lunii Septembrie am gasit-o pe mama lor prin cartier si am luat-o de pe strada.
Am fost la veterinar si am sterilizat-o si i-am oferit adapost in holul apartamentului.Mananca si hrana uscata si umeda si face la litiera.
Puiutii i-am gasit cam de 1 saptamana si stau cu mama lor,dar nu pot sa le mai tin pentru ca eu deja am 4 pisici ale mele si nu se inteleg.
Nu am nici spatiu si nici posibilitatea sa tin 7 pisici asa ca v-as ruga din suflet daca doriti sa adoptati una sau mai multe dintre ele,sa ma
contactati la telefon 0755097719 sau 0743295320.Poze am pe telefon si sunt din Baia Mare,daca sunt doritori pot sa le transport si in imprejurimi.

Edited by bodoaca28, 12 November 2017 - 10:42.

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Ar ajuta daca ai posta si cateva fotografii. Poate ii vor cadea cu tronc cuiva una din pisici macar.

bodoaca28

bodoaca28

New Member

Nu reusesc deloc sa postez pozele.Cum se ataseaza poze aici ca le am salvate pe desktop
in format JPEG.

Edited by bodoaca28, 12 November 2017 - 11:08.

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Apeși pe more reply options , apoi pe alegeți fisierul€ , selectezi poza si apeși pe attach this file. Si la final  pe add reply.

Edited by Freddy12, 12 November 2017 - 13:54.

l3ogdan

l3ogdan

New Member

• Grup: Members
ANUNT IMPORTANT: Popești-Leordeni, in curtea blocului avem niste pisoi care risca sa moara de frig, noi am luat unul, dar mai sunt 5. Le dam mancare si apa zilnic, dar au nevoie de un adapost la cald, ma tem ca nu vor supravietui acestei ierni. Daca e dispus cineva sa mai ia, asiguram noi deparazitarea si sterilizarea cand va veni momentul. Daca e nevoie, asiguram si transport in Bucuresti si zone limitrofe, doar sa le gasim o casa.
Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ma contactati.
Va multumesc!

Attached Files

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Pisoii sunt frumoși si dolofani, lsper sa gasesti oameni cu suflet sa-i adopte.  Daca nu as avea deja cinci pisici, as lua unul negru sau alb cu negru. Bafta la adopție.

xaxa

xaxa

Junior Member

Am fost din nou cadorisiti peste gard cu un pisic. cum patrupezii mei il alearga ca pe dusmanu de clasa, il ofer spre adoptie.
Pare motanel, desi sintem inca confuzi pe partea asta.
E cuminte si foarte curat, nu are purici. pare sa fi fost de interior, pentru ca sta cuminte pe fotoliu si doarme in brate la tv. daca deschid portiera la masina se urca imediat pe locul din fata. nu prea miauna dar toarce ca un tractor ceausist.
Manica de toate, are o tendinta vegetariana, ii place mincarea de cartofi si cea de fasole verde.

Attached Files

xaxa

xaxa

Junior Member

pisicul si-a gasit casa noua :)

xaxa

xaxa

Junior Member

Am mai primit un pisic, dupa cum arata e aceeasi mina criminala. asta e mic, inca bea lapte si are ochii albastri.
trebuie sa ii gasim urgent o casa pt ca plecam in concediu.

Attached Files

xaxa

xaxa

Junior Member

si lui am reusit sa ii gasim o casa noua!!! Posted Image Posted Image Posted Image

Edited by xaxa, 07 June 2018 - 12:03.

sebastiansosin

sebastiansosin

New Member

URGENT: adoptie / foster.

Mini motan abandonat la 3 dimineata in in fata usii, in cutie de pantofi cu prosop (vasele de apa si mancare sunt de-ale casei).

Tanarul are 2.5 luni, 1.1 kg, mananca de rupe si dupa ce o zi s-a cam ascuns acum exploreaza tot ce misca. Este foarte activ si jucaus. Toarce si sta cuibarit in brate. Este extrem de bland.

A fost deparazitat (intern+extern), are carnet de sanatate.

Pisicile noastre nu-l tolereaza si avem nevoi urget de foster sau cineva sa-l adopte. Nu il putem tine foarte mult timp.

Va rog distribuiti mesajul sa-i gasim si lui o casuta.

pentru mai multe imagini accesati link-ul de facebook:  https://www.facebook...=1&l=1ee98abd86

Pentru detalii 0723.301.581

XL700VA

XL700VA

Senior Member

Se doneaza o mamica cu doi puiuti:
Attached File  20180630_201622.jpg   497.63K   19 downloadsAttached File  20180706_190301.jpg   451.2K   21 downloadsAttached File  20180706_190302.jpg   477.75K   19 downloadsAttached File  20180706_190320.jpg   507.35K   16 downloads.
Povestea lor e scrisa aici: https://forum.softpe.../#entry23177700
Sunt in Maracineni Arges. Sunt dispus sa ii transport pana in 150 km, daca gasesc o familie iubitoare de pisici.

Edited by XL700VA, 06 July 2018 - 19:13.

adelina21r

adelina21r

New Member

Pisică de aproximativ 8 luni își caută stăpân. Am găsit-o pe stradă rănită la o lăbuță și foarte slăbită acum e mai bine, însă nu ma pot ocupa de ea în continuare. Este foarte liniștita și iubitoare. A fost deparazitată intern și extern în urma cu o săptămână. Este obișnuită la litieră.

Attached Files

nelutzu57

nelutzu57

Member

Puiuț jucăuș și torcăcios de mascul birmanez pentru adopție urgentă !.

Ofer spre adopție puiuț mascul de birmanez, numele Moon, ochii albaștri ca cerul, jucăuș și torcăcios de 7 luni ( 1 februarie 2018 ).
Este sănătos clinic, deparazitat intern și extern, vaccinat cu carnet de sănătate urmînd să suport dacă este nevoie sterilizarea la împlinirea vîrstei de un an.
Mănîncă hrană uscată și pliculețe de orice fel.
Este curat și educat la litieră. Se împacă foarte bine și cu alte pisici. Posted Image
Perferabil numai la bloc sau la curte sigură.
Disponibil la sfarșit de septembrie !

Alte relații sau oferte vă rog pe mesagerie.

Îmi asum dreptul de a selecta ofertele.
Vă mulțumesc.

Attached Files

Edited by nelutzu57, 18 September 2018 - 12:53.

bobot90

bobot90

Junior Member

https://www.olx.ro/o...te-IDbG8y9.html

Claup37

Claup37

Member

Pisicuță tricoloră, sănătoasă, în vârstă de 2 luni și jumătate caută cămin.
Jucăușă, afectuoasă, este un adevărat titirez. Are spirit de explorator și devine foarte vocală când simte miros de mâncare.
Nu o putem păstra pentru că avem deja prea multe pisici raportat la spațiul în care locuim și apar inevitabil tensiuni și rivalităti între mâțe.
Cine dorește o mică masină de tors mă poate contacta aici sau la nr. de tel. 0722640429.

Attached Files

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate