Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Renovare ap interbelic, Centru - ...

Chit rosturi gips carton

Gasesc echipa de proiectare pentr...

Probleme rețea
 A folosit cineva sistemul din foto?

Comodatarul poate fi si persoana ...

Durere antebrat, cred

Tehnologia Blockchain NU are viit...
 Phishing - mailuri aparent de la ...

Recomandare reparare/inlocuire ca...

Apartament in bloc nou, sfat fonic

Scadere presiune centrala din cau...
 Economii in EURO sau USD?

Cu ce compilator sa incep ?

La multi ani de 1 iunie !

Stie cineva ce s-a intamplat cu p...

Donatii/Adoptii Pisici

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
1969 replies to this topic

londonwalk

londonwalk

Junior Member

• Grup: Junior Members

View Postlondonwalk, on 03 octombrie 2016 - 19:06, said:

Multumesc. Am trimis un mail, acum astept raspuns Posted Image

Am primit raspuns. Scottish Fold Blue au urechile asa din cauza unei maladii genetice. Problema este ca nu doar urechile sunt afectate ci si articulatiile, facand dureroasa deplasarea... Cat de mult imi place cum arata o sa ma orientez catre alta rasa... nu este moral sa incuajezi promovarea acestei rase :(

Freddy12

Freddy12

Guru Member

• Grup: Senior Members
Nu vrei un motanel tigrat de rasa comuna? Are cam 3luni si jumatate spre patru, e sanatos, vioi, lucios si sigur nu are nici p problema genetica. Il cheama Mishulica si e foarte istet.

sasekay

sasekay

Senior Member

Ma intereseaza sa cumpar un pui de pisica Birmaneza
Daca aveti de vanzare, va rog sa ma contactati.
Multumesc!

Ina.Click

Ina.Click

Member

• Grup: Members
Se cauta stapani pentru motanel foarte frumos, care va ramane in 3 picioare. Va fi castrat, operat, etc si ingrijit dupa amputare.
Poate fi cat se poate de ok si de fericit si in 3 labute, daca are o familie care sa-l ocroteasca.

https://drive.google...dVZSREpQQUExYUk

Attached File  2016-09-04 12.20.44.jpg   121.01K   27 downloads

Attached File  2016-09-04 12.20.46.jpg   127K   27 downloads

Attached File  2016-09-04 12.20.45-2.jpg   122.01K   22 downloads

Attached Files

Banditu

Banditu

New Member

Am gasit pisicuta acum cateva zile in ploaie, are aproximativ 1 luna dar nu o pot tine, din pacate.  A fost dusa la veterinar si a fost curatata in urechi, deparazitata complet, unghii taiate, este perfect sanatoasa. Va rog sa ne ajutati sa ii gasim un stapan care o poate ingriji in continuare asa cum merita. Este baietel.
Tel: 0723492172

Attached Files

dana_1

dana_1

Member

Mai intai, ii rog pe moderatori sa imi lase si aici acest mesaj, desi l-am mai postat si in "NE IMPLICAM SI AJUTAM", deoarece este o situatie disperata.

Am doi motani in apartament, iar unul mai miauna si uneori noaptea (reprize scurte, dar totusi deranjante intr-un apartament - si nu in fiecare noapte).
Ma adresez iubitorilor de animale si ma gandesc ca poate ma puteti ajuta sa-l adoptati daca locuiti la curte.
Daca locuiti tot la bloc, poate stiti pe cineva care l-ar putea adopta (sau poate vreo asociatie), pentru ca mi-este oarecum mila sa-l eutanasiez dar nu prea am incotro.
Va multumesc.

Edited by dana_1, 08 January 2017 - 07:11.

Yseo

Yseo

New Member

Donez pisica birmaneza.

Pisica are 4 anii. Este Învățată la litiera și este castrata. Este cuminte.

http://www.tarc.ro/d...maneza/114.html

Freddy12

Freddy12

Guru Member

View Postdana_1, on 08 ianuarie 2017 - 06:44, said:

Mai intai, ii rog pe moderatori sa imi lase si aici acest mesaj, desi l-am mai postat si in "NE IMPLICAM SI AJUTAM", deoarece este o situatie disperata.

Am doi motani in apartament, iar unul mai miauna si uneori noaptea (reprize scurte, dar totusi deranjante intr-un apartament - si nu in fiecare noapte).
Ma adresez iubitorilor de animale si ma gandesc ca poate ma puteti ajuta sa-l adoptati daca locuiti la curte.
Daca locuiti tot la bloc, poate stiti pe cineva care l-ar putea adopta (sau poate vreo asociatie), pentru ca mi-este oarecum mila sa-l eutanasiez dar nu prea am incotro.
Va multumesc.
E castrat? Daca nu e castrat, du-l sa-l opereze si ai scapat de concerte.

gaemaria

gaemaria

Junior Member

Am o problema pentru care nu am gasit inca o solutie. Poate v-ati mai confruntat.
Avem 2 pisici: un motan si o pisica, frati. Amandoi vaccinati, sterilizati. Unul dintre copiii nostri a inceput sa dezvolte o alergie destul de serioasa (cred ca nu doar la pisici, dar asta e alt subiect). In ultimele 6 luni il tot observ si lucrurile se agraveaza. Motanul este foarte pufos si am crezut ca daca il tundem lucrurile se vor ameliora, dar n-a ajutat.
Copiii sunt foarte atasati de pisici, insa cred ca va trebui sa luam decizia de le gasi un alt camin.
Stiti daca exista persoane dispuse sa adopte 2 pisici adulte (au cam un an)? Ma gandeam poate reusim sa gasim pe cineva care sa le ofere o locuinta si sa furnizam noi mancarea ... Daca am locui la curte lucrurile ar fi mult mai simple, dar intr-un apartament e mai greu sa protejez pe toata lumea.

https://goo.gl/photo...ALgcKaK82zDDXn7
https://goo.gl/photo...MzPr3qPUrNLXPu8

Edited by gaemaria, 04 July 2017 - 10:28.

vimann

vimann

Feed on Tragedy

Saracul motan... in 2 minute aflai cu google ca alergia nu e cauzata de par.
Pune anunturi peste tot si asteapta sa te sune. Poti sa le dai si separat ca nu vor mori de singuratate. Am gasit anunturi cu cate 5 pisici "la pachet" ca nu vor sa le separe, ridicol.

vimann

vimann

Feed on Tragedy

Caut o pisica adulta 2 ani+ si am ceva pretentii:
- sa-mi placa cum arata (nu rasa si ochi albastri, ci pur si simplu sa placa ochiului meu)
- sa fie femela
- judetul Dambovita sau imprejurimi (vin si pana in Buc)
mega bonus daca e sterilizata sa nu traiesc eu cu emotiile

La cate pisici fara stapan sunt, ma asteptam sa imi fie usor sa gasesc. Peste tot numai pui. Pui mici si foarte mici. Tare ma mir, pentru ca puii se dau mai usor decat pisicile adulte.
Ma doare capul cat am stat pe olx, pe adoptiipisici.
Pe grupurile de facebook am gasit 2 asociatii in Bucuresti cu pisici adulte - adoptiile sunt numai pentru Bucuresti, cu verificare ca animalul e ingrijit(pe undeva inteleg).
M-am bazat pe ceva adapost la vreo 20km care m-a luat la rost la telefon astazi ca ce, o pisica mai aproape nu gasesc ? Posted Image
Probabil traiesc mai bine inghesuite in adapost, ce stiu eu...

Intre timp ma uit cum se pune praful pe litiera si pe sacii cu nisip/mancare. Cred ca am mai multe sanse sa gasesc una pe strada intamplator, asa ca maine iau orasul la pas.
Absolut ridicol.

(sper sa nu se considere double post, a trecut o luna)

Edited by vimann, 07 September 2017 - 23:38.

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Am eu o pisicuta de un an si ceva de dat.  E frumoasa si pufoasa. Mi-au aruncat-o peste gard anul trecut in septembrie. Avea vreo luna. E sterilizata asa ca nu ai emotii ca te va umple de pui.
Nu am poze recente ca renuntasem la ideea de a o dona fiindca are o blanita moale, matasoasa si toarce de rupe.

Edited by Freddy12, 09 September 2017 - 12:16.

vimann

vimann

Feed on Tragedy

Ieri am spamat fb cu mesaje si pe pagini de adoptii si pe la prieteni, pana la urma am gasit o pisica la cineva in Bucuresti.
M-a amanat pe azi ca ulterior sa imi spuna ca merge la iarba verde Posted Image si sa lasam pe weekendul urmator. Mi-a lasat oarecum impresia ca nu prea vrea sa o dea si ca daca n-am rabdare sa astept sa caut in alta parte.
Daca nu vrei sa o dai nu pune anunt... Nu stiu, eu daca vreau sa gasesc un camin pentru un animal pot sa-mi rup juma de ora din timp ca sa-l plasez.

Nu se pune problema ca n-ar avea conditii, am intors casa cu fundul in sus ca sa acomodez pisica, mancarica de calitate, nisip la fel. Am pal/lemn, funie si am inceput sa proiectez un ansamblu de joaca (astea din comert sunt firave rau) cu platforme pe perete, dar mai dureaza pana gasesc solutia optima.
Am un feeling ca imi da cu flit si weekendul urmator sau (mai rau) fac drumul degeaba pana acolo. Din poze, m-am indragostit instantaneu de animal, e fix fix ce mi-as dori ca aspect si ca temperament (din cate mi-a zis duduia).
Daca nu se finalizeaza, la tine vin.

Edited by vimann, 10 September 2017 - 22:50.

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Ce fel de pisica iti doresti, ca temperament si ca aspect? Asta a mea e flocoasa cu un codoi ca de raton. Cand era micuta avea ochi albastri dar acum s-au facut verzi.

vimann

vimann

Feed on Tragedy

Linistita si afectuoasa. Nu imi plac deloc alea tigrate. In rest ca aspect nici nu stiu, trebuie sa placa ochiului meu. Nu ma intereseaza culoarea ochilor. Mi se par frumoase rau astea cu combinatii ciudate de culori/pete.
Regret ca nu am luat acum cateva saptamani de pe strada o blandete care avea pete portocalii numai pe sira spinarii, zici ca trecuse pe sub o scara proaspat vopsita ca in desene animate.
Asta pe care o astept e flocoasa si calico (mult gri, pete portocalii si in unele zone alb) si talie mica mica, parca e jucarie. Aduce putin a norvegiana de padure.
A ta cum arata ?

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Si a mea arata a norvegiana la corp dar capul nu e flocos. Are spatele gri cu niste dungi o idee mai inchise la culoare iar pe burta e alba, e de talie medie spre mare. Are ochi mari si un nasuc roz. Dar nu e foarte linistita dar nici exagerat de activa. E si mica de varsta, inca nu s-a maturizat. Nu am poze decat de anul trecut, poate ii fac in seara asta daca te intereseza s-o vezi.

vimann

vimann

Feed on Tragedy

Daca vrei si nu e prea mare deranjul, sigur ca as vrea s-o vad.

Freddy12

Freddy12

Guru Member

Am reusit s-o pozez.

Attached Files

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate