![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Va rog aruncati o privire la acest FORM
Last Updated: Oct 24 2003 19:38, Started by
ecstrim
, Oct 24 2003 18:58
·
0

Posted 24 October 2003 - 18:58

Am de gand sa imi fac pt munca un registru "on line" in care sa imi tin evidenta asistentzelor tehnice facute. Nu va fi nimic prea complicat, numai o baza de date MySQL controlata de niste scripturi PHP.
Ce va rog pe voi? Mergeti la http://www.descarca.go.ro/1/ si spuneti-va parerea despre formularul de acolo. Cel mai mult ma intereseaza d.p.d.v. al functionalitatii, poate vi se pare incomod in folosire, poate am uitat eu vreun camp important, etc.. Continutul listelor derulante e inca in dezvoltare si apreciez orice Design-ul nu ma intereseaza asa de mult, deoarece e pentru uzul personal. Multumesc |
Posted 24 October 2003 - 19:21

la ram... ai pana la 512... nu e cam putzin? ash organiza RAM'ul pe doua campuri... MB's shi TIP... ca sa potzi sa combini campurile decat sa am 128 SDR shi 128 DDR etc...
acelashi lucru la procesor.... ash mai pune shi camp de "Overclocked?" |
Posted 24 October 2003 - 19:38

sursa ar putea fi ceva, dar nu am vazut o diversitate asa mare
ideea cu ram-ul este excelenta. am si peste 512 MB ( more than 512...) nici ideea cu Overclocked nu e rea, cred ca ar merge un checkbox Multumesc mult, arty |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users