Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandare centrala termica apar...

samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Recomandare serviciu / firma recu...

La mulți ani @Piniuli!
 Pret inghetata corso kaufland?

La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!

Obiecte vechi și inutile car...
 Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...

Blat de bucatarie lungime 4,60 m
 Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...

Sunt obligate bancile sa opteze p...
 

Problema cu mouse

- - - - -
  • Please log in to reply
17 replies to this topic

#1
jablonsky

jablonsky

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,276
  • Înscris: 10.10.2006
Se intampla deseori se sa ma uit la un film si la un moment dat sa apara cursorul de la mouse, miscandu-se in sus sau la stanga, SINGUR! Trebuie sa pun mana pe el ca sa se opreasca.
E un maus PS/2 A4Tech

La inceput era amuzant , dar acum a devenit enervant.
De la ce poate fi? Ati mai patit si voi asa ceva?

Ma gandesc ca e de la sensibilitate sa nu fie prea mare...

#2
raducristin

raducristin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,910
  • Înscris: 27.12.2004
Se mai intampla. Stai linistit.

#3
raducristin

raducristin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,910
  • Înscris: 27.12.2004

View Postmoraru_flaviu_alexandru, on Oct 24 2006, 13:32, said:

creca e de  la fantomele din casa.....vezi sa nu fie ele de vine daca ai fantome www.fotopipe.ro si vezi acolo servicii de exterminare  :P
Mai tu iar ai venit cu reclama...

#4
Bobby_ro

Bobby_ro

    Celebru Anonim

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,629
  • Înscris: 30.04.2005
Am avut si eu un asmemea mouse A4 Tech care se misca singur pe ecran s-a rezolvat prin schimbarea mouse-ului, unui prieten are aceleasi probleme tot cu un mouse A4, concluzia cu aceasta marca o tragi singur  :rolleyes:

Edited by Bobby_ro, 25 October 2006 - 16:00.


#5
jablonsky

jablonsky

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,276
  • Înscris: 10.10.2006

View PostBobby_ro, on Oct 25 2006, 16:59, said:

Am avut si eu un asmemea mouse A4 Tech care se misca singur pe ecran s-a rezolvat prin schimbarea mouse-ului, unui prieten are aceleasi probleme tot cu un mouse A4, concluzia cu aceasta marca o tragi singur  :rolleyes:

Da, am inteles. Mersi de raspuns la amundoi, vroiam sa stiu daca mai pateste cineva asa  :peacefingers:

#6
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
cumpatra-ti unul optic daca vrei sa nu mai ai neplaceri

#7
jablonsky

jablonsky

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,276
  • Înscris: 10.10.2006
ce optic recomanzi? Am vazut la unii prieteni cum se misca mouse-ul optic si nu eram incantat. Aveau sensibilitatea mult prea mare si nu era din Windows  :console:

#8
Graveland

Graveland

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,236
  • Înscris: 07.08.2006

View PostBobby_ro, on Oct 25 2006, 16:59, said:

Am avut si eu un asmemea mouse A4 Tech care se misca singur pe ecran s-a rezolvat prin schimbarea mouse-ului, unui prieten are aceleasi probleme tot cu un mouse A4, concluzia cu aceasta marca o tragi singur  :rolleyes:

Tot cu un A4Tech optic am avut si eu problema. Schimbat mouse-ul, totul e ok. Din reflex, inca mai adulmec adierea vantului...gandindu-ma la alte taramuri. A4tech e o firma fantomatica. :buhuhu:

View Postjablonsky, on Oct 29 2006, 22:26, said:

ce optic recomanzi? Am vazut la unii prieteni cum se misca mouse-ul optic si nu eram incantat. Aveau sensibilitatea mult prea mare si nu era din Windows  :console:
Logitech MX1000

#9
vj_Heaven

vj_Heaven

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,068
  • Înscris: 19.07.2005
asa facea si la mine, fugea pe ecran ca disperatu:D  Nu am reusit sa rezolv decat schimbandu-l..
Ia-ti si tu unu optic sunt atatea sub 30 ron :)

#10
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005

View PostGraveland, on Oct 29 2006, 21:36, said:

Tot cu un A4Tech optic am avut si eu problema. Schimbat mouse-ul, totul e ok. Din reflex, inca mai adulmec adierea vantului...gandindu-ma la alte taramuri. A4tech e o firma fantomatica. :buhuhu:
Logitech MX1000


View Postvj_Heaven, on Oct 30 2006, 01:51, said:

asa facea si la mine, fugea pe ecran ca disperatu:D  Nu am reusit sa rezolv decat schimbandu-l..
Ia-ti si tu unu optic sunt atatea sub 30 ron :)

Ori sub 30ron, ori un logitech dar nu laser, ci mediaplay. e cordless, il am de mai bine de o luna, astept sa ii  pun acumulatori si bateriile (din pachetul de vinzare) nu vor sa se termine...  :P

#11
Graveland

Graveland

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,236
  • Înscris: 07.08.2006

View PostH725, on Oct 30 2006, 03:02, said:

mediaplay. e cordless, il am de mai bine de o luna, astept sa ii  pun acumulatori si bateriile (din pachetul de vinzare) nu vor sa se termine...  :P

Chiar are soft de telecomanda prostia aia?

#12
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005

View PostGraveland, on Oct 30 2006, 12:15, said:

Chiar are soft de telecomanda prostia aia?

are niste butoane suplimentare pe care le poti asigna la diferite comenzi/programe. Dar nu pt acest lucru l-am cumparat... Principalul ca este cu lumina invizibila si din aceasta cauza tine mult bateria.

PS costa 95ron la selgros, 110 la mediagalaxy

Edited by H725, 30 October 2006 - 14:41.


#13
BadBoyBlue

BadBoyBlue

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,303
  • Înscris: 26.06.2006

View Postjablonsky, on Oct 24 2006, 03:16, said:

La inceput era amuzant , dar acum a devenit enervant.
De la ce poate fi? Ati mai patit si voi asa ceva?

Ma gandesc ca e de la sensibilitate sa nu fie prea mare...
Te-ai gândit să scoți mufa mouse-ului din spate și s-o 'bagi' înapoi ? :)

#14
Graveland

Graveland

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,236
  • Înscris: 07.08.2006

View PostH725, on Oct 30 2006, 15:40, said:

are niste butoane suplimentare pe care le poti asigna la diferite comenzi/programe. Dar nu pt acest lucru l-am cumparat... Principalul ca este cu lumina invizibila si din aceasta cauza tine mult bateria.

PS costa 95ron la selgros, 110 la mediagalaxy

Poate da un next song la WinAmp?Sau poate controla volumu'?

#15
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005

View PostGraveland, on Oct 30 2006, 22:35, said:

Poate da un next song la WinAmp?Sau poate controla volumu'?

play/pause
<<,  >>
volume +, -
sa porneasca programul player

E destept  :first:  si placut la pipait  :inlove:

Logitech MediaPlay

[ http://www.logitech.com/lang/images/0/12307.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by H725, 31 October 2006 - 15:24.


#16
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,247
  • Înscris: 12.10.2002
mi l-am luat si eu, thanks H725. (la domo e 1,2 mil... la emag e mai scump cu 800.000)
imi place :coolspeak:

se simte misto in mana, si din cauza formei si din cauza cauciucului.

Edited by zuppy, 02 November 2006 - 17:39.


#17
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005

View Postzuppy, on Nov 2 2006, 17:37, said:

mi l-am luat si eu, thanks H725. (la domo e 1,2 mil... la emag e mai scump cu 800.000)
imi place :coolspeak:

se simte misto in mana, si din cauza formei si din cauza cauciucului.

Cupla!

Mi-a placut din prima clipa cind am pus mina pe el, asa de mult, ca il recomand la toti. Si cind am auzit ca faimosul logitech laser are o autonomie de 10 ore :eek: am inceput sa imi iubesc si mai mult mouse-ul  :inlove:

Il am din 18 septembrie si bateria este tot good!  :coolspeak:

Edited by H725, 02 November 2006 - 18:08.


#18
Infineotics

Infineotics

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 20.10.2006
Problema cu alegerea unui mouse bun, e dificila pentru fiecare individ.
Personal, prefer mouse cu FIR, astfel incat in gaming sa nu am "loss" de framerate sau alte probleme ce pot aparea in transferul wireless.

Cea mai buna alegere mi s-a parut (ceea ce si detin momentan) combinatia Razer Copperhead / Razer eXactMat.

"Ochiul" Laser iti permite deschiderea mult mai multor optiuni de senzitivitate, for example:

DPI - up to 2000
Hz   - up to 1000

si cel mai important (pentru mine) ... posibilitate de ajustare pe axele "x" / "y"

Have fun.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate