![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce imi permite 2003 SBS?
Last Updated: Oct 17 2006 14:17, Started by
svmoinesti
, Oct 17 2006 14:17
·
0

Posted 17 October 2006 - 14:17

Se da reteaua
- gateway (linux) care face NAT - server aplicatie baze de date - gateway pentru VPN => duce la o locatie externa. folosesc tunelul doar 3 statii - momentan doarme - Controler de Domeniu - cateva print servere (sper sa crape !) - 'nspe statii - router cisco - tunel la aceeasi locatie (prin alt provider) Bonus: - site web gazduit la provider - 'nspe agentii ale firmei cu care se schimba fisiere prin YM - pe gateway am un server FTP care raspunde pe interfata externa (ip real) si agentiile si-ar putea trimite fisierele acolo... daca ar vrea! Pe gateway am si http proxy, si server de mail. Vreau sa inlocuiesc Gateway-ul si Controlerul de Domeniu cu un Windows SBS 2003 Premium. Vreau sa mai pun pe el: - site-ul web al firmei (care e acum la provider) - serverul de mail tot aici - Exchange cu Outlook Web Acces. - Active Directory pentru domeniu (sa fie controler) - ISA server - sa aloc tot prin NAT cele 8 IP-uri la 'nspe statii - antivirus pentru ISA server si pentru Exchange - Sa rulez si server pentru VPN ...sa intre agentiile in retea (astea-s in orase diferite) - eventual Share Fax... Nu stiu daca nu cumva gresesc "punand toate ouale intr-un cos". Nu stiu nici ce configratie hardware "minima" mi-ar ajunge. Va multumesc! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users