![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Castigatorii de la Internetics 2003 ?
Last Updated: Oct 21 2003 09:36, Started by
bog_tom
, Oct 18 2003 09:58
·
0

Posted 18 October 2003 - 09:58

Stie cineva unde putem afla rezultatele finale de la Internetics 2003 ? ca vad ca la ei pe /fire/ site nu au catadicsit sa le publice... poate din cauza ca e weekend.... inca o gafa a celor ce au organizat acest concurs ... in loc sa invete din greseli se pare ca acestia fac din ce in ce mai multe !
|
Posted 18 October 2003 - 18:53

mai pune o optiune dupa excrecabila:
deplorabil, lamentabil, trist, penibil, mizerabil |
Posted 18 October 2003 - 19:12

si eu sunt de aceeasi parere.... dar am zis sa nu se zica apoi ca-s subiectiv...
|
Posted 18 October 2003 - 19:42

Infect este putin spus... O chestie balcanica de 2 lei la care NU o sa mai participam niciodata.
|
Posted 18 October 2003 - 23:57

Uite, lansez si eu un concurs: cine face un curs BUN pentru orice program pe calculator, il hostez la mine pe site si ma ocup si de marketingul lui daca vrea sa fie pe plata. Noutatea este ca procentul va fi de 50/50% din PROFIT. (Oricum, hostingul actual ma costa doar 2$/luna). Deci...CONCURS! Miine o sa il public si pe site.
|
Posted 19 October 2003 - 03:08

vai ce de rahat.. au zis ca dau cashtigatorii pe 17... acu e 18 shi nimic.. ? de rahat.. ce mai.. made in rumânia
|
Posted 19 October 2003 - 14:13

am auzit ca la festivitate au facut "misto" de cei ce nu au fost prezenti si au comentat ca sunt prezenti doar cei din Bucuresti cu toate ca nu a fost asa ... pareau un grup de oameni (a se citi "pustani") dezorganizati care habar nu au sa organizeze o festivitate serioasa !
|
Posted 21 October 2003 - 08:40

Posted 21 October 2003 - 09:36

parerea mea e ca anul asta festivalul a cam dat chix.... de ce ? pt. ca ar fi fost normal sa se apreciere site-urile pe general si nu doar partea de design asta doar in cazul in care concursul era declarat concurs de DESIGN web
e pacat ca in loc sa fie mai bine e din ce in ce mai rau... ideea era buna dar conteaza si cei care organizeaza un astfel de concurs.... voi ce parere aveti ? una obiectiva sper... |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users