![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
firewall restrictiv
Last Updated: Jan 09 2007 17:20, Started by
dyablo_r
, Oct 15 2006 20:55
·
0

Posted 15 October 2006 - 20:55

Salut. sunt si eu la facultate si stau in camin si din pacate internetul are restrictii pentru jocuri. As vrea si eu sa stiu daca se poate face ceva pentru a putea juca counter strike. Port forwarding sau eu stiu... Am un program de tunneling care merge f bine pentru alt tip de jocui gen lineage (your freedom este numele programului si cu ajutorul sockscap merg unele jocuri. Am incercat si pt counter strike aceeasi solutie dar nu merge. As vrea sa stiu daca se poate face ceva. Multumesc
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users