![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
CARTI JAVA IN LIMBA ROMANA - GRATUIT PE TELEFONUL TAU!
Last Updated: Jun 16 2010 20:02, Started by
moneaeduard
, Oct 14 2006 23:12
·
0

Posted 12 April 2007 - 11:26

Posted 12 April 2007 - 11:27

Sal.
Pe situl pt mobile www.BestGamesRomania.peperonity.com poti intra de pe calculator browserul Opera, care e compaibil cu paginile wap. Internet Explore nu este compatibbil cu wap. [/quote] |
Posted 12 April 2007 - 11:29

Pentru toata ;umea.Aplicatia mjbookmaker nu imi apartine.
E o aplicatie publica si free, gasita pe net. Bucurati-va de ea. Sa aveti bafta! |
Posted 24 April 2007 - 14:17

Pentru cine vrea sa citeasca carti pe telefon, recomand ReadManiac:
http://www.deep-shad...aniac/index.htm Este un program pe care il instalati pe PC (Windows only) si cu care construiti in cateva secunde o aplicatie Java (.jar si .jad) din orice fisier text sau html. Ideal pentru carti, romane etc. Odata ce aveti fisierele le puteti pune pe telefon prin Bluetooth, infrarosu, cablu de date, folosind www.zedge.net sau daca aveti acces la un server wap le puteti pune acolo. Aplicatiile Java pot fi customizate (font, culoare background, marime etc) iar lista de telefoane suportate este destul de mare. Daca totusi nu va gasiti telefonul in lista, puteti folosi profile generice (ex.: Nokia Series40, Series60 v2, Motorola 178x220 etc). Daca telefonul permite, aplicatia poate accesa fisiere text direct din filesystem. Edited by zugu, 24 April 2007 - 14:18. |
Posted 31 May 2007 - 20:41

Multumesc pentru thread. chiar voiam sa stiu daca pe micul meu 6820 pot sa citesc fisiere text si uite ca am gasit raspunsul
![]() ![]() Multumesc! |
Posted 30 March 2009 - 13:37

are cineva vreo aplicatie pt telefon ca sa citesc fisiere.pdf??ms mult
|
Posted 12 July 2009 - 23:27

îmi place mult ideea voastră, dar de ce nu puneți undeva cărțile astea sa le ia cine vrea ? Sunt sigur că sunt multe cărți, lucrări, etc pentru care povestea cu drepturile de autor nu se mai aplică. Dacă trebuie să-și facă fiecare cărțile și să le folosească numai el nu ajunge nimeni f departe. Din septembrie am să am mai mult timp liber și sper să mă ocup puțin de problema asta. Dacă știți de unde se pot descărca vă rog să postați !
|
Posted 23 December 2009 - 10:13

îmi place mult ideea voastră, dar de ce nu puneți undeva cărțile astea sa le ia cine vrea ? Sunt sigur că sunt multe cărți, lucrări, etc pentru care povestea cu drepturile de autor nu se mai aplică. Dacă trebuie să-și facă fiecare cărțile și să le folosească numai el nu ajunge nimeni f departe. Din septembrie am să am mai mult timp liber și sper să mă ocup puțin de problema asta. Dacă știți de unde se pot descărca vă rog să postați ! sunt multe steuri cu carti on line exemplu:www.scribd.com |
Posted 16 June 2010 - 20:02

f bun programul ce culori sunt indicate pt a nu strica si obosi ochi ??? ma refer la cartile create ce culoare sa fie fundalul si scrisul?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users