Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn
 Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...
 

Companii de asigurari

- - - - -
  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
morogan

morogan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,477
  • Înscris: 14.04.2002
As vrea sa ne impartasim experientele legate de companiile de asigurari din .ro
Eu voi incepe prin a povesti ce am patit cu Omniasig, legat de o asigurare Full Casco
Astfel, am o masina leasing, de la Daewoo, care a avut obligatorie asigurarea full casco (evident), la Omniasig. Cu aceasta companie am mai avut 'meciuri' in trecut, pe care vi le voi impartasi. Asadar, sa o luam in ordine cronologica.
Omniasig face verificarea actelor de leasing pt Daewoo. AM mers in orasul de domiciliu cu teancul de acte la Omniasig sa iau leasingul. Conditia de 2 ani a Deawoo este: Ipoteca pt orice credit. Asadar actele toata lumea imi confirma ca sunt o formalitate, nu se resping niciodata si dureaza 24h.
Las actele, astept sa fiu contactat de ei, nimic. Revin, insist. 'Nu a venit raspunsul de la Centrala' Trece 1 sapt., nimic. Ma duc direct la cel care preluase dosarul si il intreb, frank, "CAT?" 4.000.000Lei, in mai 2002 pt dna Directoare si s-a rezolvat. AM plecat injurand bine merci. Le dau dobanda si toate cele, iar ei vor SPAGA???. Evident ca nu am dat nimic. (La sucursala asta sunt directori sot si sotie. Ceva hilar: ambii au CIelo de la firma, si pleaca la serviciu cu ambele masini, chiar daca nu pleaca din sediu toata ziua, iar INspectorii saracii plang pe la unul si altul sa ii duca unde au treaba, ca 'masinile e ale directorilor)
A doua zi merg in Galati si depun actele si in 2 zile am raspunsul. Favorabil! SI pot sa imi iau masina. Fara spaga, fara nimic. Asadar nici vorba de refuz de la Buc.
Ok. Dupa 1.5 ani am o problema cu masina (mi-a sarit o piatra in far si i-a facut o gaura de 1cm diametru) Merg la Omniasig Galati, imi spun ce acte sa fac (asta era luni, 13.10.03). VIn a doua zi cu actele, mi se spune ca in cateva ore, max. 1 zi se face verificarea la Daewoo ca am platit la zi (am platit cu 4 rate in avans). Nu trec in 24h ci in 48. Si.. surpriza! A, pai nu a venit nici o confirmare. Cred ca aveti restante! Ma enervez, sun eu, pe banii mei, la Craiova, am confirmarea ca toti banii sunt ajunsi, pt 4 luni inainte. SUn la Omniasig, vorbesc la Daune si... stupoare! Ok-ul e sosit imediat de la primirea actelor, dar cum nimeni nu s-a interesat de la sucursala, nu au grabit. Il intreb pe cel ce a facut dosarul (unul de moda veche, pt care toti sunt 'tu' si care 'nu incaseaza el banii de la mine' si 'daca astia nu fac farurile din tabla..') Whatever, in final la insistentele mele, pe banii mei vorbind la Centrala, vine ok-ul si ma trimite in service dar.. numai sa ii anunt, ca aia nu pun farul pana nu au banii (firesc). Fac 10 (ZECE) drumuri intre service si Omiasig (cam 10km intre ei, in oras, pe ploaie) si in final am farul pus. Dar: se refuza de la plata 15.000lei. Intreb DE CE? Pai.. nu putem da orice leut, ca am da faliment. Trebuie sa platiti si dvs cate ceva.
Mentionez ca nu am franchiza la asigurare, am CASCO integral.
Asadar.. experienta cu Omniasig. Sorry ca e asa lung post-ul, dar trebuia spus totul pt a va face o imagine vis a vis de Omniasig, divizia de asigurari.

#2
pirannia

pirannia

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 437
  • Înscris: 25.07.2003
Daca ai asigurarea in rata, o varianta ar fi sa platesti DOAR rata shi daca fac scandal, le explici frumos ca Omniasig nu respecta contractul shi nu platesti decat daca il respecta.
Si eu am avut o problema cu cei de la Alianz, am sunat la volksbank leasing shi m-am rastit la aia ca eu nu le mai platesc decat rata shi tipa a replicat ca ei au platit deja contractul de asigurare etc etc shi i-am taiat-o scurt: "daca ati platit atunci tzipati la ei sa-si faca treaba", shi a tzipat shi s-a rezolvat :)

Ideea e ca astia se bazeaza pe faptul ca tu ca client taci si inghiti, daca faci nitel de scandal se rezolva in general pt. ca nu prea au interesul sa aiba publicitate negativa (gen ziar local, opc pe cap, etc...). parerea mea ...

#3
menetz

menetz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,715
  • Înscris: 08.04.2002
eu am ramas total surprins de BCR asigurari...care mi-a platit un casco de vreo 46 milioane, CLAR ingrosat de baietii de la service (ex au inlocuit un far cu totul, doar pt ca urechea intoerioara, aia care se fixeaza pe caroserie era un pic indoita...cu un patent se indrepta, era banal; restul farului era neatins).

Baieti rapizi, constatarea pe loc (cum am ajuns, am coborat cu baiatu' la masina, pac-pac pozele), plata direct la service renault. Dupa ce experienta nefericita am avut cu BCR in trecut (2.5 ore asteptat pt deschidere cont pt firma), BCR Asigurari a fost o placuta surpriza. Ca sa nu mai vorbesc ca ratele la CASCO (se plateste semestrial) se achita tot la banca unde achit ratele pt masina, trimitand ei un om de la sediul BCR Asigurari, care e nitel in celalalt capat al bucurestiului, scutindu-ma astfel de un drum :)

#4
moartea

moartea

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,158
  • Înscris: 18.05.2003
Eu personal inca nu am avut probleme, dar, din cate am auzit de la altii care au patit, Allianz sunt (printre) cei mai simtiti, si obisnuiesc sa si plateasca, fara mari discutii.

#5
menetz

menetz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,715
  • Înscris: 08.04.2002
apropos de Allianz...tocmai trec printr-o extrem de neplacuta experienta cu ei.

Am asigurare pe casa de vreo 2 ani si acum vreo 2luni am fost inundat de vecina de deasupra (nu e prima data, dar a fost ceva mai serios si am scos la bataie asigurarea). Ei bine... de o luna jumatate Allianz ma plimba, cu motive variind : dosarul e pe drum, dosarul a ajuns, dosarul e la aprobat, dosarul se aproba, dosarul s-a aprobat, dosarul se intoarce, dosarul a ajuns, dosarul e trimis la contabilitate, contabilitatea e ocupata, contabilitatea/casieria fac programare, care programare? stati sa facem programare iar.Totul  culminand cu ziua de azi cand ... aaa... "va anunt ca suma atribuita este de 4.5milioane si am vorbit la casierie si v-au facut programare pt joi" (care de 4.5 mil stiam de 2-3 sapt, iar azi este miercuri). Spre stupefactia mea am aflat ca e vorba de JOIA urmatoare, so inca o saptamana. Pentru 4.5 milioane amarate... Daca era o inundatie/incendiu ceva si ramaneam pe drumuri sunt tare curios in cate luni/cati ani mi-ar fi dat despagubirea. "Scuza" invocata azi a fost ceva legat de numarul mare de masini asigurate cu probleme... ca si cum mi-ar pasa mie de asta.


In mod clar, Allianz nu mai constituie pt mine o solutie in asigurari. Contractul in vigoare va fi ultimul pe care-l voi avea vreodata cu ei. Si cand ma gandesc ca vroiam sa ma mut si cu asigurarea de viata si pensie privata la ei....


PS: citez de pe site
"Cu ce se diferentiaza societatea Allianz-Tiriac Asigurari S.A. fata de ceilalti asiguratori?
[...]  
plata prompta a despagubirilor"

Oh yeah.... 2 luni asteptare pt 4.5milioane...

#6
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,661
  • Înscris: 26.11.2001
Si acum imi spui ?
De 2 zile mi-am asigurat casa si bunurile  la Tiriac...

#7
menetz

menetz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,715
  • Înscris: 08.04.2002
sorry... nici mie nu-mi vine sa cred. Toata lumea lauda Allianzu' ca este prompt, ca despagubeste,ca e serioasa companie samd. Dar experienta MEA , PRACTICA, spune cu totul si cu totul altceva. Poate-s eu ghinionist, insa slabe sanse sunt sa-mi verific sansele cu ei a doua oara.

Si cand ma gandesc ca am recomandat multora sa faca la ei asigurare..inclusiv 3 vecini de scara,care-s asigurati de vreo luna-doua. Sper sa nu fiu pomenit, eu si tot aroborele meu genealogic, in pomelnicul de la prima lor paguba.

#8
dr

dr

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 09.10.2003
Stie cineva cam cat costa o asigurare de viata? Imi este necesara pentru un credit ipotecar.

#9
Zampano

Zampano

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 23.12.2003

dr, on Sep 1 2004, 18:03, said:

Stie cineva cam cat costa o asigurare de viata? Imi este necesara pentru un credit ipotecar.

<{POST_SNAPBACK}>


Ca sa pot sa-tzi raspund la intrebare, in primul rand trebuie sa stiu care este valoarea creditului pe care vrei sa-l soliciti pentru ca de acest lucru depinde valoarea asigurarii de viata. Pentru probleme de acest gen sau alte informatii legate de asigurari de viata sau pensii private accesati site-ul nostru de consultanta financiara http://ecg-awd.ro

#10
Insurer

Insurer

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,230
  • Înscris: 21.02.2002

Courage, on May 19 2004, 13:36, said:

Si acum imi spui ?
De 2 zile mi-am asigurat casa si bunurile  la Tiriac...

<{POST_SNAPBACK}>

Man eu tiam propus alta varianta  :coolspeak: dar tu ai vrut la ei  :confuzzled: nui bai stai acolo si o sa vezi tu despagubiri  :death:

#11
geo_nick2005

geo_nick2005

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 12.08.2005
Informatii despre: Pensii private, Asigurari de Viata, Consultanta financiara gratuit

Piata internationala de asigurari este intr-o continua schimbare, in special in tarile Europei de est si centrale. Dezvoltarea economica si reformele asigurarilor sociale au un impact imediat asupra pietei asigurarilor. Atat vechile cat si noile societati de asigurari lupta pentru o parte a pietei. Intr-o lume ca aceasta, in permanenta schimbare, este important sa-ti cunosti compania de asigurari. Cum sa o alegi pe cea mai buna? Pentru a face o alegere corecta trebuie sa ii intelegi punctele tari, dar si slabiciunile, sa descoperi directia strategica a acelei organizatii. Asigurarile acopera interese vitale ale clientului pe termen lung; de aceea, integritatea financiara a companiei de asigurari este de o importanta vitala. Aici intervin consultantii financiari, ei va ajuta sa alegeti compania care va ofera siguranta financiara conform nevoilor dvs.
Alegerea unui produs de asigurare de viață sau pensie privata este un proces complex care trebuie să aibă ca punct de pornire o analiză a necesităților financiare pe termen lung ale fiecăruia dintre noi. Pentru a face o analiză cat mai corectă, un consultant financiar este pregătit să vă acorde asistența de care aveți nevoie. Contactati-ne si un consultant se va prezenta la firma sau domiciliul dvs. pentru a va oferii toate informatiile necesare si pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza si pentru a va facilita incheiere contractului cu compania de asigurari.
Asteptam in continuare criticile, remarcile si opiniile dumneavoastra.

www.consultantafinanciara.lx.ro
[email protected]

DACA SUNTETI INTERESAT DE O PENSIE PRIVATA NU EZITATI SA MA CONTACTATI SI AM SA PUN IN SLUJBA DVS. CEA MAI PUTERNICA COMPANIE DIN DOMENIU. AM FI BUCUROSI SA VA AVEM PRINTRE CLIENTII NOSTRII.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate