Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tehnologia DSL la Orange?

conectare navigație auto la ...

Care e pretul corect pe mp?!

Auto 200-250km/zi autostrada, fia...
 Idei noi? Ce verificam la o masin...

Încarcare acumulatori LiPo de 1,5v...

cel mai ieftin generator trifazic

Iti place sa mananci iute?
 cum il cheama pe acest SSD?

Trec ITP-ul daca am montat alt mo...

Problema mesaj supraincalzire tel...

Recuperare Cont Yahoo mail
 Legislatie ambiguua/incompatibili...

Radio Argon 1 se aude foarte incet

Nu gasesc optiunea de a afisa(nu ...

Glafuri interioare mozaic
 

Samsung 205BW - 20 inch widescreen

- - - - -
  • Please log in to reply
62 replies to this topic

#37
nystateofmind27

nystateofmind27

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 15.02.2007

View Postmiraj, on Feb 16 2007, 10:26, said:

si se si merita diferenta de la un monitor cu matrice TN la unu cu  PVA, MVA, sau IPS, daca nu lucrezi in grafica ci pur si simplu il folosesti pentru filme si jocuri ? ...   :confuzzled:

P.S. 8ms - grey to grey - e too slow  :cursing:  for games & movies, parerea mea  :D  deci ceea ce vreau sa zic e ca mai intai intrebi omu la ce o sa foloseasca monitoru si apoi faci recomandari. & apropo de recomandari, nu sunt fan SAMSUNG dar no offense, ASUS SUCKS  :death:

p.s. vezi poate gasesti vreo legatura intre ASUS si ASROCK  ;)
monitor cu pixeli morti a cumparat un amic, de fapt are un subpixel mort, pe rosu, undeva pe la mijlocu ecranului. e vorba de un samsung de 19", de la firma shopit.

iar la intrebarea cu schimbatu, doar daca nu mai ai loc pe birou, ai ceva banuti si o oferta buna

Sincer nu pare slow deloc. Nu uita, cam toate LCD-urile au fost asa pana anul trecut si nimeni nu facea nazuri. Am cativa prieteni care sunt gamers adevarati si folosesc 2007fpw.

Oricum in general se spune ca IPS e mai bun pentru jocuri, si MVA/PVA pentru editare foto / video etc.

Eu personal folosesc un Acer Al2051w care este acelas panel din Viewsonic vx2025wm (P-MVA), dar lucios. Nu am de gand sa il schimb curand.  :proud:

#38
irazvanionut

irazvanionut

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.02.2007

View Postsugarcos, on Nov 16 2006, 19:22, said:

am si eu o intrebare. tocmai mi-am luat si eu un samsung 205bw, si in digital nu reusesc sa-l fac sa mearga peste 1280x1024. ai idee de ce?
am o placa video nvidia fx5500. la rezoulti de 1600x1050 merge numai in analog....de ce??


Salut sunt si eu pe punctul de a mi cumpara un 205 BW si as vrea sa te intreb daca ai reusit sa l faci sa mearga in rezolutia lui optim pe DVI

Multumesc

#39
RoVal1972

RoVal1972

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,992
  • Înscris: 18.08.2005

View Postirazvanionut, on Feb 20 2007, 23:01, said:

Salut sunt si eu pe punctul de a mi cumpara un 205 BW si as vrea sa te intreb daca ai reusit sa l faci sa mearga in rezolutia lui optim pe DVI

Multumesc
La mine merge pe rezolutia maxima in DVI si nu a trebuit sa-i fac nimic sa mearga. Chage resolution si gata...Am o placa FX7500GT...

#40
irazvanionut

irazvanionut

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 20.02.2007

View PostRoVal1972, on Feb 21 2007, 10:04, said:

La mine merge pe rezolutia maxima in DVI si nu a trebuit sa-i fac nimic sa mearga. Chage resolution si gata...Am o placa FX7500GT...


multumesc pentru raspuns - mai am 2 intrebari: Avand in vedere ca pe inaltime este mai mic dacat un 17" normal cu 3cm - la rezolutia nativa de 1680x1050 - nu se vede prea mic?
A incercat cineva sa vada pe o poza cu mai multe nuante de gri daca se pot observa toate nuantele?

Multumesc anticipat.


#41
RoVal1972

RoVal1972

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,992
  • Înscris: 18.08.2005
Mie mi se pare OK. Am mai spus, la birou lucrez pe unul de 20inch... si nu simt nimic aiurea/mic...
Chestia cu pozele n-am incercat-o. Am doar poze color, inca n-am avut timp si dispozitie de tehnici foto, etc...

#42
SanduS

SanduS

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 29.03.2006

View Postsugarcos, on Nov 16 2006, 22:27, said:

da.
am reusit pana la urma sa-l fac sa mearga si pe digital...dar nu merge decat pe 1240*1024(parca asta este rezolutia)...la 1600*1050 cat as vrea eu nu reuses de nici un fel...cred ca nu suporta placa(nvidia fx5500)
Ma scuzi ca te deranjez dar nu am reusit monitorul meu sa-l fac sa mearga pe digital (  tot samsung 205bw ). Cum ai reusit? Este vreo setare speciala?  :huh:
Am introdus cablu DVI si nu ma nici un semnal. Pe partea de analog merge. Ai patit si tu asa ceva ?

#43
miraj

miraj

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 16.08.2005

View PostSanduS, on Feb 27 2007, 12:16, said:

Ma scuzi ca te deranjez dar nu am reusit monitorul meu sa-l fac sa mearga pe digital (  tot samsung 205bw ). Cum ai reusit? Este vreo setare speciala?  :huh:
Am introdus cablu DVI si nu ma nici un semnal. Pe partea de analog merge. Ai patit si tu asa ceva ?

Deci:
1. se opreste calculatorul(inclusiv monitorul)
2. se conecteaza cablul DVI si la monitor si la placa video
3. se porneste calculatorul
4. instalezi driverele aferente modelului tau si dupa un eventual restart, setezi rezolutia pe care o doresti


Quote

am si eu o intrebare. tocmai mi-am luat si eu un samsung 205bw, si in digital nu reusesc sa-l fac sa mearga peste 1280x1024. ai idee de ce?
am o placa video nvidia fx5500. la rezoulti de 1600x1050 merge numai in analog....de ce??

sper sa nu vorbesc balarii, dar mai incearca cu dezinstalarea & instalarea driverilor video & cei ai monitorului, trebuie sa mearga si pe digital in rezolutia aia

Edited by miraj, 27 February 2007 - 14:11.


#44
alinescu

alinescu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 09.05.2005
Salut, eu am cumparat unul prin noiembrie, sunt foarte multumit de el, dar de ceva vreme a ramas putin inclinat in fata (stateam pe jos la un film) si acum nu pot sub nicio forma sa-l ajustez, s-a blocat si nu inteleg de ce, ca nu l-am bruscat sau "maltratat" in vreun fel.  :huh:  any advice? thx

#45
praXis

praXis

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 16.02.2007

View Postalinescu, on Mar 1 2007, 11:51, said:

Salut, eu am cumparat unul prin noiembrie, sunt foarte multumit de el, dar de ceva vreme a ramas putin inclinat in fata (stateam pe jos la un film) si acum nu pot sub nicio forma sa-l ajustez, s-a blocat si nu inteleg de ce, ca nu l-am bruscat sau "maltratat" in vreun fel.  :huh:  any advice? thx


pentru asta exista garantie..

Idei de la cineva de ce imi apar linii ce culoari pe DVI iar pe D-SUB (VGA) nu?
Leadtek GeForce 6600 ultimul drv
monitor ultimul drv

#46
alinescu

alinescu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 09.05.2005

View PostpraXis, on Mar 1 2007, 21:24, said:

pentru asta exista garantie..

wow thx, because of you I'm much smarter now..

#47
deni599

deni599

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 17.07.2006
Salut,
Am cumparat un s bw 205 si am probleme cu magic tune, imi da erori. Am o placa msi nvidia fx 5200 128 si pare o placa performanta mai ales ca pe site samsung zice ca e compatibila cu magi tune. Stie cineva rezolvare?

#48
Danosul

Danosul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,694
  • Înscris: 07.01.2007

View Postdeni599, on Mar 9 2007, 23:43, said:

Salut,
Am cumparat un s bw 205 si am probleme cu magic tune, imi da erori. Am o placa msi nvidia fx 5200 128 si pare o placa performanta mai ales ca pe site samsung zice ca e compatibila cu magi tune. Stie cineva rezolvare?
FX 5200 nu mai e de mult o placa video performanta, nici nu prea a fost , deacum e o relicva :) oricum nu cred ca placa video e de vina, ci mai degraba softul "magic tune" de care multi am observat ca se plang.

#49
crissuca

crissuca

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 38
  • Înscris: 14.03.2005

View PostDanosul, on Mar 10 2007, 01:20, said:

FX 5200 nu mai e de mult o placa video performanta, nici nu prea a fost , deacum e o relicva :) oricum nu cred ca placa video e de vina, ci mai degraba softul "magic tune" de care multi am observat ca se plang.


Mi-am luat si eu azi  Samsung 255BW 20" si "Magic tune"  nu vrea deloc sa porneasca, imi da eroare chiar de la instalare. E ceva util in magic tune asta?

#50
hyperyon

hyperyon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,776
  • Înscris: 19.12.2003
ma ajutati si pe mine cu o problema? vreau sa fac trecerea de la clasicul crt de 21 de inchi belinea la un lcd wide 19'..insa oferta e asa de variata si nu stiu ce sa aleg
mentionez ca jocuri nu prea joc...am trecut la sistem pe un barebounde de la asus si am un 6150 placa video
deci m-ar interesa mai mult pentru filme, aplicatii, internet si nha cateva joculetze ce merg pe sistemul meu (heroes v, quake 3, chestii de astea)
as vrea sa il cumpar in rate de la media galaxy si din cate am vazut si ce mi s-a recomandat de un nene de acolo a fost:
Benq - FP202w
Samsung - 205bw
LG - 204wt

si am mai gasit [nu stiu daca se gasesc la media galaxy] Samsung 940w si LG194wt
cam care ar fi diferenta dintre cele de mai sus si aceastea din urma [Samsung 205BW si 940w, LG204wt si LG194wt]
si ce mi-ati recomanda din aceste modele..salsungul..lg-ul sau benq-ul?
please help

#51
Danosul

Danosul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,694
  • Înscris: 07.01.2007

View Posthyperyon, on Mar 20 2007, 02:31, said:

ma ajutati si pe mine cu o problema? vreau sa fac trecerea de la clasicul crt de 21 de inchi belinea la un lcd wide 19'..insa oferta e asa de variata si nu stiu ce sa aleg
mentionez ca jocuri nu prea joc...am trecut la sistem pe un barebounde de la asus si am un 6150 placa video
deci m-ar interesa mai mult pentru filme, aplicatii, internet si nha cateva joculetze ce merg pe sistemul meu (heroes v, quake 3, chestii de astea)
as vrea sa il cumpar in rate de la media galaxy si din cate am vazut si ce mi s-a recomandat de un nene de acolo a fost:
Benq - FP202w
Samsung - 205bw
LG - 204wt

si am mai gasit [nu stiu daca se gasesc la media galaxy] Samsung 940w si LG194wt
cam care ar fi diferenta dintre cele de mai sus si aceastea din urma [Samsung 205BW si 940w, LG204wt si LG194wt]
si ce mi-ati recomanda din aceste modele..salsungul..lg-ul sau benq-ul?
please help
Eu am LG 204WT si sunt supermultumit de el, inainte am avut un CRT bun de 17 , de fapt il mai am si acum :) , nici nu ma asteptam sa fiu asa multumit de monitor, eu zic sa-ti iei de 20"  ori  LG-ul  ori Samsung-ul , ambele sunt cam la fel, eu am ales LG pt ca nu are back-light blending asa cum are samsung, e aproape insesizabil, si are nivelul de negru mai profund , are contrast bun si luminozitate eu le tin pe ambelela 65 % cele de 20" au dimensiunea punctului mai mica( cel putin asa are LG-ul, nu stiu celelalte) de 0,258 fata de cele de 19" care au 0,294, cea ce conteaza la claritatea imaginii, fonturile sunt mai bine definite , imaginea e mai clara plus ca ai rezolutie mai mare 1680x1050 si si si diagonala mai mare , de asta iti recomand pe cele de 20" cu toate ca sunt ceva mai scumpe dar merita.

#52
cristicojo

cristicojo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 06.02.2007
O intrebare am si eu.
In poza 17, la Model : 205 BW [R]  P   - ce reprezinta P-ul acela (despre S sau A stiu, ca s-a mai vorbit pe forum, dar P...?).
:peacefingers:

#53
CyberDude

CyberDude

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 181
  • Înscris: 07.10.2005

View Postalinescu, on Mar 1 2007, 12:51, said:

Salut, eu am cumparat unul prin noiembrie, sunt foarte multumit de el, dar de ceva vreme a ramas putin inclinat in fata (stateam pe jos la un film) si acum nu pot sub nicio forma sa-l ajustez, s-a blocat si nu inteleg de ce, ca nu l-am bruscat sau "maltratat" in vreun fel.  :huh:  any advice? thx

Sunt pe cale sa achizitionez si eu unul si cautand review-uri am dat peste asta: reviews Amazon

Si acolo se plangeau unii ca se inclina in fata dupa o vreme. O fi chiar asa de rau? Rog userii care si-am cumarat modelul de ceva vreme sa confirme sau sa infirme acest fapt.

Multumesc

#54
bar0n

bar0n

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 11.06.2005
mi-am cumparat si eu unul. l-am stins de la butonul albastru cu compu pornit conectat pe DVI, cand m-am intors nu mai pornea !!

ce naiba sa fi avut ? a trebuit sa il tin putin scos din priza.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate