Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hidroizolatie piscina

Am gasit un IPhone

Eveniment 14-16 iunie nZEB expo

Semnalizare incarcare Pachet acum...
 Implantologie & Cityscape (re...

Scurta sinteza a atacurilor posib...

Cel mai bun antivirus / firewall ...

Honor 200 si 200 Pro
 Sfat inchidere spatiu intre cada ...

ANCPI: Scaderi pe piata imobiliara

Dac+Amp sau DAC/AMP combo pentru ...

Camera cu panou solar 180° field ...
 Eroare F16 msh Whirlpool 6 sense

Toyota - inconveniente minore poa...

Cadere frunze la lamai

Releu protectie tensiune
 

Problema la fifa 07

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
Teschy

Teschy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 07.09.2006
Sal,

Joc fifa 07 cu mai multi pe net (direct IP) si cu cativa mi s-a intamplat ca la pauza sa dea connection lost. Dar nu de fiecare data, cateodata merge. Am incercat sa nu mai dau Esc sau sa nu mai dea ala cu care joc, sa fiu host sau sa dau connect  si nimic. E la noroc, si ma oftic, k exista meciuri de genu 5-5 in repriza de prelungiri si da connection lost la pauza :|:|:|.

Da mai joc si cu unii la care nu a iesit niciodata :|

Daca i s-a mai intamplat cuiva si stie vreo solutie va rog sa ma anuntati!

Tnx.

Edited by Teschy, 11 October 2006 - 21:42.


#2
cyber_master_X

cyber_master_X

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 24.06.2006
mda pai si mie mi sa intamplat...nush exact ce are...dar incerc sa aflu

#3
Nvs681

Nvs681

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 232
  • Înscris: 26.05.2005

View PostTeschy, on Oct 11 2006, 21:41, said:

Sal,

Joc fifa 07 cu mai multi pe net (direct IP) si cu cativa mi s-a intamplat ca la pauza sa dea connection lost. Dar nu de fiecare data, cateodata merge. Am incercat sa nu mai dau Esc sau sa nu mai dea ala cu care joc, sa fiu host sau sa dau connect  si nimic. E la noroc, si ma oftic, k exista meciuri de genu 5-5 in repriza de prelungiri si da connection lost la pauza :|:|:|.

Da mai joc si cu unii la care nu a iesit niciodata :|

Daca i s-a mai intamplat cuiva si stie vreo solutie va rog sa ma anuntati!

Tnx.
Si eu patesc la fel..:( ...nu stiu ce are...am un patch cu steaua si cred ca de asta...tu ai vre-un patc instalat ?

#4
sincapaul

sincapaul

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 10.12.2006

View PostNvs681, on Oct 29 2006, 22:13, said:

Si eu patesc la fel..:( ...nu stiu ce are...am un patch cu steaua si cred ca de asta...tu ai vre-un patc instalat ?



trebe sa dati aman2 care jucati d la pauza casa nu iasa ;) incercati ca mie asa imi merge

#5
Kipesu19

Kipesu19

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 09.10.2006

View Postsincapaul, on Dec 10 2006, 11:44, said:

trebe sa dati aman2 care jucati d la pauza casa nu iasa ;) incercati ca mie asa imi merge
Mah baieti....am vazut ca aveti multi aceeasi problema...va iasa afara la repriza a-2-a...Chestia e urmatoarea....poti sa ai orice patch...orice vrei tu....dar  chestia e sa nu apasati nici un buton din momentul in care a fluioerat sfarsitul primei repriza....lasa-ti sa treaca tot filmuletul dintre reprize.....si va merge...Va garantez...Sau.....poti sa apesi pe buton...(din cate stiu eu),......dar sa nu apasati amandoi in acelasi timp...sa apese doar unul....sigur va merge....Bafta

#6
Kipesu19

Kipesu19

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 09.10.2006

View PostKipesu19, on Feb 12 2007, 10:06, said:

Mah baieti....am vazut ca aveti multi aceeasi problema...va iasa afara la repriza a-2-a...Chestia e urmatoarea....poti sa ai orice patch...orice vrei tu....dar  chestia e sa nu apasati nici un buton din momentul in care a fluioerat sfarsitul primei repriza....lasa-ti sa treaca tot filmuletul dintre reprize.....si va merge...Va garantez...Sau.....poti sa apesi pe buton...(din cate stiu eu),......dar sa nu apasati amandoi in acelasi timp...sa apese doar unul....sigur va merge....Bafta
Si inca ceva.....care imi zice si mie ce D-zo tre sa fac ca sa imi mearga si mie bine jocul....ca imi face sacadari....:(....deci imi face jocul sacadari....si nu ma pot   "desfasura" asa cum vreau eu..pls...care stie ajutati-ma...ca si eu v-am ajutat..:)

#7
senzatie6

senzatie6

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 28.10.2006

View PostKipesu19, on Feb 12 2007, 10:08, said:

Si inca ceva.....care imi zice si mie ce D-zo tre sa fac ca sa imi mearga si mie bine jocul....ca imi face sacadari....:(....deci imi face jocul sacadari....si nu ma pot   "desfasura" asa cum vreau eu..pls...care stie ajutati-ma...ca si eu v-am ajutat..:)
Poate fi de la net.Cand joci inchide tot ce ai deschis(mess, si alte chestii)

#8
freeman21

freeman21

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.02.2007

View PostKipesu19, on Feb 12 2007, 10:06, said:

Mah baieti....am vazut ca aveti multi aceeasi problema...va iasa afara la repriza a-2-a...Chestia e urmatoarea....poti sa ai orice patch...orice vrei tu....dar  chestia e sa nu apasati nici un buton din momentul in care a fluioerat sfarsitul primei repriza....lasa-ti sa treaca tot filmuletul dintre reprize.....si va merge...Va garantez...Sau.....poti sa apesi pe buton...(din cate stiu eu),......dar sa nu apasati amandoi in acelasi timp...sa apese doar unul....sigur va merge....Bafta


poate ai dreptate, dar eu ma indoiesc: si mie imi pica la pauza, insa numai cu o singura persoana mi se intampla asta. nu avem patch-uri & shit, amandoi avem net bun etc. De ce spun ca nu cred ca e de la "chestia e sa nu apasati nici un buton din momentul in care a fluioerat sfarsitul primei repriza.". De fiecare data cand pica, pica cand jucam mai mult de 3 meciuri consecutive. In primele doua meciuri nici o problema; dup'aia nu mai e chip  sa trec de repriza 1 :(

#9
ionut_trc

ionut_trc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 21.06.2007
ceau, eu am o problema mai mare : imi merge fifa da imi merge prea repede, nu ma pot deloc juca. alearga jucatorii ca nebuni. mi-am luat un laptop si de atunci nu mai reusesc sa mai joc fifa, pe vechiul comp imi mergea si inca foarte bine. nu stiu ce sa fac, de la joc nu e ca am incercat toate setarile posibile. va rog sa ma ajutati ca am o pofta nebuna sa joc fifa :confuzzled:

#10
bleh

bleh

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 936
  • Înscris: 30.08.2004
si eu am observat problema asta si nu am gasit solutii
plus, in multiplayer, ca e lan ca e ip pe net, imi merge jocu mai greu decat in single player, raspunde mai greu la comenzi, cateodata sacadeaza la greu, si sigur nu e de la pc... asta e, engine maro

#11
ionut_trc

ionut_trc

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 21.06.2007
chiar nu imi poate da nimeni nici un sfat? sper sa ma puteti ajuta

#12
tyiby

tyiby

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 822
  • Înscris: 05.11.2010
Bai frate nicio solutie calumea? imi iese jocul in draci in repriza a 2-a la Fifa 07 cu gameranger. nu am niciun patch, nu am nimic. uneori nu iese! care-i treaba?
asteptam solutia, inca din 2006!

#13
bemosu

bemosu

    New Member

  • Grup: Candidate Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 04.11.2022
Nici pana-n 2022 nu e solutie vad.. Incerc sa joc si eu fifa 07 pe gameranger si se intampla asta. Nu conteaza la ce repriza. Si la prima si la min 90. A inceput recent, inainte mergea perfect.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate