Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RPL2021: Instructiuni auto-recenzare

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Ajutor pentru refugiatii ucraineni

Manea - Banii cash nu in rate
 Economii - Unde ținem banii ?

Placuțele de fana

Schimbare talon dupa schimbare do...

Atestat ARR- Manager transport ma...
 Boala pomi fructiferi?

A murit VANGELIS

Laptop de buget cu luminozitate b...

problema garantie asus tuf dash 2...
 Intrebare valoare pensie urmas

Problema Checkpoint SSL Network E...

Redundanta si scalabilitate orizo...

Variola maimuței
 

Apple iPod

- - - - -
  • Please log in to reply
280 replies to this topic

#271
Razvan03Andrei

Razvan03Andrei

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 697
  • Înscris: 20.09.2011
http://www.originale...ource=shopmania

O fi bun asta?La 50 de lei..nu prea iti vine sa-l iei.
Poate iti da hemTT ceva mai concret,sau poti sa gasesti.
Am vazut pe okazii iPod-uri la 300 RON cu memorie interna buna,noi..cu toate accesorile incluse!

#272
hemTT

hemTT

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 2,443
  • Înscris: 18.07.2011
Despre asa ceva spuneam , cost 15 lei + transport dar e imposibil ca in oras sa nu existe magazin cu specific mentionat tinind cont ca de vreun an sunt "pe val" http://www.nouatigar...tor-ac-usb.html
Asa ceva am vazut si in supermarketuri , in altex , domo , flanco etc , preturile difera din cauza marketingului - excludem cele originale .

Edited by hemTT, 11 September 2012 - 21:47.


#273
jmek4you

jmek4you

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,219
  • Înscris: 22.05.2011

View PostRazvan03Andrei, on 11 septembrie 2012 - 21:29, said:

http://www.originale...ource=shopmania

O fi bun asta?La 50 de lei..nu prea iti vine sa-l iei.
Poate iti da hemTT ceva mai concret,sau poti sa gasesti.
Am vazut pe okazii iPod-uri la 300 RON cu memorie interna buna,noi..cu toate accesorile incluse!
Am dat 50 de lei pe asta... Ce te face sa crezi ca as da 300 lei pe unul nou stiind ca pot sa-l bulesc ca si asta ?

#274
Razvan03Andrei

Razvan03Andrei

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 697
  • Înscris: 20.09.2011

View Postjmek4you, on 11 septembrie 2012 - 22:00, said:

Am dat 50 de lei pe asta... Ce te face sa crezi ca as da 300 lei pe unul nou stiind ca pot sa-l bulesc ca si asta ?

Atunci de ce ti-ai mai lua orice alt device?
Daca ai grija de el,logic ca nu se intampla asta..Nu stiu cum de nu ti-a sarit in ochi!Adica e pe biroul tau..
Ma gandesc ca dupa o experienta asemanatoare nu o sa se mai intampla!

#275
andreiwl

andreiwl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 05.12.2012
Salut. am si eu o problema cu Ipodul meu generation de 80gb.
Cand il conectez la pc imi apare de la windows ca trebuie formatat G: (care este ipodul) , si indiferent daca aleg cancel sau format ( am incercat si nu merge formatat din windows) itunesul nu il mai recunoaste.
Stie cineva cum scap de aceasta problema ?

in afara de faptul ca iTunes nu il recunoaste, nu porneste singur cand conectez ipodul, nu merge nici daca il pornesc eu manual. se blocheaza ..

ce ar fi de facut ?

multumesc anticipat

#276
andreiwl

andreiwl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 05.12.2012
nue ste nimeni care ma poate ajuta ? :(

#277
andreiwl

andreiwl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 05.12.2012
nimeni?

#278
Ally97

Ally97

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,872
  • Înscris: 03.01.2012
E nașpa și cu iPod-”ele” astea. Am pățit schema cu shuffle-ul de 2GB...și ce am făcut atunci..m-am dus cu el la un alt PC și i-am dat restore din iTunes...(reinstalarea iTunes pe PC-ul problematic nu a avut efect..) nu am reușit să găsesc cauza. Încearcă și tu să reinstalezi iTunes, dar când îl dezinstalezi folosește Uninstaller și șterge tot ce rămâne de la iTunes cu opțiunea powerful scan. Reboot, apoi descarcă ultima versiune de la iTunes și încearcă să dai restore la iPod...

#279
andreiwl

andreiwl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 05.12.2012
am incercat asta.. nu a mers

#280
Deadontime

Deadontime

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 102
  • Înscris: 31.01.2007
Ai încercat reset  ?

#281
andreiwl

andreiwl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 05.12.2012
da.. am incercat

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate