![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Apple iPod
Last Updated: Jan 14 2013 09:31, Started by
Masterboy
, Oct 14 2003 08:09
·
0

Posted 14 October 2003 - 08:09

Are cineva sau macar a testat vreun mp3 player iPod? Tare ma bate gindu sa-mi iau unul, mai ales ca acum merge si pe Windows si are 30 GB memorie, deci pot sa stochez mii de mp3 pe el.
Apropo, cablul pt conectarea la casetofonul Auto e inclus in pachet sau nu? Edited by Mur_, 31 December 2014 - 02:13. |
Posted 14 October 2003 - 12:33

Nu se merita a avea un iPod decit daca eshti unul cu "capsa pusa"... E prea scump pentru ceea ce face....
Am folosit eu de multe ori, dar nu m-am "incumetat" sa-mi cumpar.... Apropo, versiunea noua duce pina la 40 Gb shi se prevede sa-l duca pina in 60 Gb... ReSpeKt |
Posted 14 October 2003 - 23:32

si tu crezi ca un minidisc de la sony, de 400$ + tva e ok?
sa fim seriosi, ipod merita toti banii... http://www.macgaller.../ipod/iPod.html am uitat sa pun linku ![]() |
Posted 15 October 2003 - 01:54

Quote Originally posted by dan se aude prost Cum adica se aude prost?!? Mp3-urile se aud prost la 128kbps sau 160kbps?!? |
Posted 26 October 2003 - 12:54

Quote Originally posted by nimeni si tu crezi ca un minidisc de la sony, de 400$ + tva e ok? sa fim seriosi, ipod merita toti banii... http://www.macgaller.../ipod/iPod.html am uitat sa pun linku ![]() Atit o fi in Romania. Pe-afara cred ca e mai putin de-un sfert din cit e in Ro. |
Posted 18 November 2003 - 13:12

[ http://a248.e.akamai.net/7/248/2041/428/store.apple.com/Catalog/US/Images/specialproductimage.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Ce mai poate fi spus despre iPod decit ca a revolutionat conceptul de mp3 player. Daca mp3 player-ele normale au in jurul la 128 mb memorie, ei bine acum un iPod are 40 GB memorie interna,(mai mult decit HDD de pe laptop-urile noastre ![]() Compatibil acum si cu Windows XP, iPod a isterizat intreaga America, zdrobind competitia, declansind iPodmania si paradoxal devenind devenind cel mai vindut produs Apple. Iata si citeva technical specifications: [ http://a248.e.akamai.net/7/248/2041/428/store.apple.com/Catalog/US/Images/specialproductspecs090803.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 18 November 2003 - 13:17

Si daca va intereseaza un review mai amanuntit al produsului (inclusiv cu putinele deficiente pe care le are), il puteti gasi in primul numar din revista Hi-Fi & Multimedia.
Per total, i-am dat o nota foarte buna, chiar daca l-am folosit in principal pe PC-uri (mai sunt mici probleme de compatibilitate, insa oricum mult mai bine decat prima generatie de iPod-uri). Daca vi-l permiteti, este in mod clar unul dintre cele mai bune playere de pe piata. In numerele viitoare speram sa facem un shootout cu iPod vs. Dell vs. Philips vs. Sony in acest domeniu. Salutari, Andrei |
Posted 18 November 2003 - 14:39

intrebare: pe el pot stoca ORICE fisiere sau doar audio? adica il pot folosi pe post de hard de transfer?
se gaseste la noi? si cam la ce pret? multzam. |
Posted 18 November 2003 - 14:49

Da, se pot stoca orice tip de fisiere cu orice fel de extensie, deocamdata in limita a 40 GB.
Pretul in USA incepe de la $ 250. In Ro cred ca e mai scump... |
|
Posted 18 November 2003 - 14:54

Evident ca se pot stoca fisiere de orice tip pe el. Poti chiar boota de pe el, cu un pic de imaginatie...
![]() Preturile in Romania incep de la 300 Euro (modelul de 10 GB) si ajung cam pe la 500 Euro (modelul de 40 GB)... ![]() Salutari, Andrei |
Posted 18 November 2003 - 21:18

Vreau sa-mi iau si eu unul, dar la Best de unde il pot cumpara trebuie sa fac o comanda sa platesc un avans si abia dupa aia il aduc in magazin, problema e ca nu vreau sa dau 400$ doar pentru ca e iPod, intrebarea e: cum se aude?
|
Posted 18 November 2003 - 21:32

500eur 40gb e imens. il pot face mult mai ieftin, chiar daca arata un pic mai rau.
iar cu bootat-ul e alta poveste... din pacate nu prea merge decat linux. ![]() |
Posted 18 November 2003 - 23:30

Mammut, se aude bine. Are o problema la bass (raspuns prost in frecventa), insa asta e o chestie de detaliu, pentru ca sunt eu foarte pretentios. Se aude oricum mai bine decat majoritatea playerelor MP3 de pe piata, mai ales daca ii schimbi castile cu unele mai serioase...
Alice, sigur, il faci mai ieftin, dar playeaza MP3-uri? Daca il folosesti doar ca disc de transfer, atunci evident ca nu merita atatia bani... ![]() Salutari, Andrei |
Posted 18 November 2003 - 23:54

Posted 18 November 2003 - 23:59

Amyd - merci, o sa ma duc
PS tu stai in continuu pe aci? ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users