Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum isi poate face acte o persoan...

La multi ani @Yoda!

La multi ani @karax!

La multi ani @OvidiuNS!
 de zile pentru inmatriculare?

Legare lampa exterioara lipsa imp...

Gard intre vecini

GR-1 - primii roboti umanoizi pro...
 Geaca piele Elon musk

Interpretare radiografie

Cum se ascut burghiele ?

Filme, seriale SF
 Numere prime

Vecin problematic

Instalare lustra (realizare legat...

Rețete sushi

Statele Unite ale Americii

- - - - -
  • Please log in to reply
2713 replies to this topic

boz1

boz1

Member

• Grup: Members
Bună ziua!
Vă rugăm să ne ajutați cu programarea unui tur al Casei Albe. Informațiile necesare sunt:
Persoane: BGE, 47 ani,  B P S, 17 ani, tată și fiică, pașapoartele și vizele le aveți anexate.
Data turului : marți 1 august 2023.
Adresa la care vor locui persoanele:
Sambata 29 iulie-marți 1 august:  
3544 Warder Street Northwest
Washington, DC 20010
Anterior acestor date, între 19 iulie-29 iulie adresa este
269 Marlborough Road
Brooklyn, NY 11226
În ambele cazuri este vorba de închirieri prin platforma airbnb.com, scopul vizitei în SUA fiind turismul.
Vă mulțumim mult de tot pentru ajutor!
Cu respect, BGE.

Așa am trimis eu mail la adresa respectivă. Nu uitați să anexați pașapoartele și vizele!
Am primit răspuns în cateva zile pe mail.

Buna ziua,

Cu referire la mesajul dvs. si in continuarea corespondentei anterioare, avand in vedere data precizata de dvs, 1 august 2023, pentru planificarea turului, cu parere de rau va informam ca in perioada iulie-15 septembrie 2023 nu se vor putea concretiza astfel de tururi din motive de agenda a misiunii.

Astfel ca, alternativ vizitarii Casei Albe, vă recomandăm să vizitaţi clădirea Congresului Statelor Unite, Biblioteca Congresului sau Curtea Supremă de Justiţie, unde accesul este permis, de regulă, tuturor vizitatorilor.
Pentru vizitarea Capitoliului (Congresul Statelor Unite), cele mai bune informaţii le gasiţi aici: https://www.visitthe....gov/plan-visit
Pentru vizitarea Curţii Supreme de Justiţie, cele mai bune informaţii le gasiţi aici: https://www.supremec...g/visiting.aspx

Toate cele bune

Sectia Consulara / Consular Section

Lex404

Lex404

CIVILIANS are #NotATarget

• Grup: Moderators
Unde ai trimis mailul? Ca sa trimit și eu pentru Octombrie

adiadrian17

adiadrian17

Junior Member

View PostLex404, on 30 iunie 2023 - 12:22, said:

Unde ai trimis mailul? Ca sa trimit și eu pentru Octombrie

[email protected]

Pana la urma am trimis si eu, au raspuns rapid. Insa cererea trebuie trimisa cu minim 21 zile si maxim 90 de zile inaintea vizitei. Deci eu mai am de asteptat.

boz1

boz1

Member

View Postadiadrian17, on 01 iulie 2023 - 10:22, said:

[email protected]

Pana la urma am trimis si eu, au raspuns rapid. Insa cererea trebuie trimisa cu minim 21 zile si maxim 90 de zile inaintea vizitei. Deci eu mai am de asteptat.

Corect.

kayman

kayman

Active Member

Cei care ati calatorit mai recent, cam cat dureaza de la aterizare immigration pt. romani, bagaje, car rental...?

mdt

mdt

Senior Member

• Grup: Senior Members
Immigration-ul dureaza in functie de cate avioane sosesc in acea perioada de timp, cati pasageri ne-cetateni sunt in ele si cate ghisee sunt deschise.

kayman

kayman

Active Member

Asta e general valabil, o experienta concreta?

vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

Guru Member

De la 5min la 2h.

kayman

kayman

Active Member

Cand / unde ai stat 5', respectiv 2h?

(in 5' nu cred ca te dai nici macar jos din avion, asta daca nu cumva zbori private)

Edited by kayman, 12 July 2023 - 18:53.

vrajitoruldinoz

vrajitoruldinoz

Guru Member

Ma refer la coada in sine. 5 minute dacă prind un ghișeu gol si un ofițer care nu e pus pe mari discuții, e drept ca nu am mai văzut așa ceva de 10 ani cred. 2h pe SFO la o ora proasta, am pățit. 1h cred ca e o aproximate buna, care acoperă mare parte din cazuri.

View Postmdt, on 12 iulie 2023 - 16:47, said:

Immigration-ul dureaza in functie de cate avioane sosesc in acea perioada de timp, cati pasageri ne-cetateni sunt in ele si cate ghisee sunt deschise.

Și la cetățeni se poate sta 2h, nu au viața mai buna. Cum naiba cu atâta tehnologie ...

Edited by vrajitoruldinoz, 12 July 2023 - 20:08.

mdt

mdt

Senior Member

Eu nefiind cetatean ma uitam cu invidie la coada de cetateni :), credeam ca e “alta viata” :)))

Am intrebat acum sotul (care circula mai des) ultima oara a stat in jur de 15 minute la coada la Immigration la Seattle. In SFO confirma si el, intre 5 minute si 2 ore poate fi oricat, la noroc.

La bagaje, daca ai stat mult la immigration, nu mai stai, sunt venite deja.

Pentru preluarea masinii zic sa pui intre 15 minute si o ora.

Edited by mdt, 12 July 2023 - 21:09.

Lex404

Lex404

View Postkayman, on 12 iulie 2023 - 16:33, said:

Cei care ati calatorit mai recent, cam cat dureaza de la aterizare immigration pt. romani, bagaje, car rental...?

Ultima oară am trecut in vreo 20 min.
Dar nu am avut bagaj nici car rental ca era NYC.

La CBP m-o întrebat doar dacă era prima oară, zis nu, nu o mai întrebat nimic.

Dar depinde mult de noroc. Poți liniștit sta și 3 ore la coada. Dacă mai prinzi și un secondary..

kayman

kayman

Active Member

s-a gasit aceasta resursa https://awt.cbp.gov

adiadrian17

adiadrian17

Junior Member

Ce intrebari pun aia colo, de curiozitate?

Lex404

Lex404

Depinde ce au chef sa te intrebe. Cel mai comun e "scopul si durata vizitei". Se mai uita prin pasaport, te intreaba de ce ai fost in tara X. Mai mult ca sigur au un sistem de risk management care te flagguieste si stie ce fel de intrebari/ cate/ tonul sa ti le puna.

Dar cum am zis, ultima oara nu m-o intrebat nimic. Doar "first time?" si dupa o pus stampila :lol: era un nene tare plictisit.

Am prins insa si secondary in LAX unde s-au uitat la fiecare foaie din pasaport si intrebari cu ce am facut in fiecare loc (vizitat aproape tot middle eastul, incl Iran si Iraq), intrebat unde lucrez, unde stau, ce planuri am, etc. Dar rapid, cred ca 10-15 minute.

adiadrian17

adiadrian17

Junior Member

Mda, interesant. Eu te intreb ca un novice. Pe pasaport am doar 3 stampile de UAE, atat.

View PostLex404, on 17 iulie 2023 - 10:01, said:

vizitat aproape tot middle eastul, incl Iran si Iraq

Lol, nice. Bucket list.

Lex404

Lex404

Nu prea ii mai intereseaza. Eu chiar am intrebat daca mai sunt probleme.

Ca o vazut ca am tot fost in Canada inainte si m-o intrebat cum de n-am fost in US in perioada aia si i-am zis ca imi era frica tocmai de interviurile astea :lol: si o ras tipul si o zis ca nu mai sunt probleme acum si sa nu-mi fac griji. De atunci, nu am mai avut deloc probleme.

Si in sencondary ajunsesem de stres (vizibil).

adiadrian17

adiadrian17

Junior Member

Cool, merci pt feedback

No stress really, doar ca e prima data, si stim cu totii cum e....prima data :D.

Noroc ca au wifi aia de la UA, ca am zbor din Zurich la low cost ~9.4h..fuck dar aia e.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate