![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Statele Unite ale Americii
Last Updated: Sep 25 2023 01:37, Started by
Fujitsu
, Aug 06 2006 12:26
·
28

Posted 26 May 2023 - 18:09

mai gasiti bilete ieftine ? vad ca sau cam dus vremurile bune de zburat in state ieftin .
|
Posted 26 May 2023 - 21:31

Nu prea. Am luat la 1800 zl / lei KRK - NYC dar ma doare sufletul ca atâția ani am luat sub 1500
![]() |
Posted 28 May 2023 - 04:21

Mai toate zborurile din si inspre US sunt pline. De unde preturi mici ...
|
Posted 28 May 2023 - 14:52

Erau pline și înainte de pandemie. Dar găseai și la 300€ mereu. Dar concurenta e mai mică acum, costurile ceva mai mari.
M-am uitat acum la zboruri Pre pandemic vs ce am rezervat săptămânile trecute (la 1800 PLN). YQ (fuel surcharge) și încă câteva taxe sunt mărite cam 20%. Pe lângă asta, companiile aeriene nu mai lasă Base Fare foarte foarte jos (de ex LH vindea și cu biletul la 1€ + taxe) ca mno, tre sa recupereze și ei. Dar Pre pandemic oferte de genul găseai in fiecare luna (și prețul total pe la 300 sau mai puțin). |
Posted 01 June 2023 - 04:00

Cu referire la mesajul dvs. precizam ca misiunea noastra poate trimite cererea de vizitare a Casei Albe a cetatenilor romani către Departamentul de Stat urmand ca institutia respectiva sa decida asupra aprobarii turului solicitat, intitutie care practic administreaza organizarea tururilor pentru vizitarea Casei Albe. Anumite elemente de interes privind aceasta vizita pot fi consultate pe site-ul instituției americane https://www.whitehouse.gov/visit/
Ca procedura, tururile pentru vizitarea Casei Albe pot fi organizate prin intermediul oficiilor diplomatice în timpul anului, in zilele de marti pana vineri. Pentru solicitarea turului este nevoie de stabilirea unei zile concrete si de prezentarea fotocopiilor pasapoartelor romanesti valabile, a vizelor valabile pentru SUA si comunicarea adresei unde vor locui persoanele care fac parte din grup. Grupul poate fi de maxim 5 persoane si poate fi format din adulti sau minori. Tin sa precizez faptul ca au raspuns destul de repede si au fost deosebit de serviabili. Sper ca info sa ajute si pe alti doritori. Edited by Amenofis, 01 June 2023 - 04:07. |
Posted 01 June 2023 - 13:53

Cu referire la mesajul dvs. precizam ca misiunea noastra poate trimite cererea de vizitare a Casei Albe a cetatenilor romani către Departamentul de Stat urmand ca institutia respectiva sa decida asupra aprobarii turului solicitat, intitutie care practic administreaza organizarea tururilor pentru vizitarea Casei Albe. Anumite elemente de interes privind aceasta vizita pot fi consultate pe site-ul instituției americane https://www.whitehouse.gov/visit/ Ca procedura, tururile pentru vizitarea Casei Albe pot fi organizate prin intermediul oficiilor diplomatice în timpul anului, in zilele de marti pana vineri. Pentru solicitarea turului este nevoie de stabilirea unei zile concrete si de prezentarea fotocopiilor pasapoartelor romanesti valabile, a vizelor valabile pentru SUA si comunicarea adresei unde vor locui persoanele care fac parte din grup. Grupul poate fi de maxim 5 persoane si poate fi format din adulti sau minori. Tin sa precizez faptul ca au raspuns destul de repede si au fost deosebit de serviabili. Sper ca info sa ajute si pe alti doritori. [email protected] Aceasta este adresa de mail? |
Posted 02 June 2023 - 15:17

Posted 03 June 2023 - 03:29

Posted 13 June 2023 - 14:18

Nu prea. Am luat la 1800 zl / lei KRK - NYC dar ma doare sufletul ca atâția ani am luat sub 1500 ![]() Cu ce ajungi pana in Cracovia? Erau niste bilete cu LOT din OTP WAW JFK/EWR cu ~410E asta inseamna ~2040lei. Eu am luat la 510E pana OTP - IAD (DC) cu intoarcere din JFK ( cu Swiss 3 zboruri si unul cu United ),doar pentru simplul fapt ca vreau sa vad si DC si nu merita timpul pierdut din NY>DC>NY. Edited by adiadrian17, 13 June 2023 - 14:19. |
Posted 13 June 2023 - 15:50

Locuiesc in Cracovia
![]() Si noi o sa mergem la DC in Septembrie, dar o sa luam un tren/ greyhound sau zbor cu AA din NYC. Edited by Lex404, 13 June 2023 - 15:52. |
|
Posted 13 June 2023 - 15:54

Yea, well..lol. Asta schimba lucrurile pentru voi ca pret, ca nu plecati din RO. Pentru mine costurile sunt...diferite. Voi cat stati in US?
. Asta ziceam și pe topicul cu aeroportul BV, ca dacă nu iti vin companii de linie, mai ales alea din alianță cu Taromul (aka AF și KLM), nu ai făcut mare treaba cu aeroportul ala... Și din păcate și în alte aeroporturi (TSR, IAS) cam bate vântul în RO. Nu stiu ca sunt nou pe forumul asta, azi am descoperit thread-ul asta :-) Edited by adiadrian17, 13 June 2023 - 15:57. |
Posted 13 June 2023 - 15:56

doar 10 zile acum, short birthday trip si shopping la Apple Store 5th ave.
Cand mergem vara/ concediul anual stam 3 săptămâni. |
Posted 15 June 2023 - 02:00

Shopping la Apple store? Nu-s la fel peste tot?
Eu ma mai duc la ala din curtea lui apple, la one infinity loop. Nu merita, imi place mai mult in mall ![]() |
Posted 15 June 2023 - 10:03

E mai ieftin plus ca fac trade-in. Mărunțișuri gen AirPods am luat de la Target la oferta.
E mai ieftin chiar si dacă scot TVA-ul din Polonia (ca as putea), fără sa iau in calcul trade in Plus ca la store-ul de pe 5th ii frumix. 24/7. Poți sta stai liniștit sa îți transferi totul in noul device. |
Posted 25 June 2023 - 20:33

din ce orase ale europei se zboara ieftin catre NY ?
raspund tot eu : de la Amsterdam . Caut un zbor ieftin pentru luna Decembrie Edited by foxtian, 25 June 2023 - 20:29. |
|
Posted 26 June 2023 - 12:06

In general Madrid, Barcelona, Milano sunt ieftine. Și Copenhaga uneori cu AirCanada.
Dar depinde. Eu cel mai ieftin am luat din Basel, 200 CHF dus întors cu BA/AA. Also. Săptămâna trecută au fost din Barcelona la 60€ dus întors dar nu puteai avea decât un pax pe rezervare ![]() Edited by Lex404, 26 June 2023 - 12:22. |
Posted 30 June 2023 - 08:59

Cu referire la mesajul dvs. precizam ca misiunea noastra poate trimite cererea de vizitare a Casei Albe a cetatenilor romani către Departamentul de Stat urmand ca institutia respectiva sa decida asupra aprobarii turului solicitat, intitutie care practic administreaza organizarea tururilor pentru vizitarea Casei Albe. Anumite elemente de interes privind aceasta vizita pot fi consultate pe site-ul instituției americane https://www.whitehouse.gov/visit/ Ca procedura, tururile pentru vizitarea Casei Albe pot fi organizate prin intermediul oficiilor diplomatice în timpul anului, in zilele de marti pana vineri. Pentru solicitarea turului este nevoie de stabilirea unei zile concrete si de prezentarea fotocopiilor pasapoartelor romanesti valabile, a vizelor valabile pentru SUA si comunicarea adresei unde vor locui persoanele care fac parte din grup. Grupul poate fi de maxim 5 persoane si poate fi format din adulti sau minori. Tin sa precizez faptul ca au raspuns destul de repede si au fost deosebit de serviabili. Sper ca info sa ajute si pe alti doritori. Poate explica cineva, mai exact ce trebuie sa fac? E vreo cerere undeva? Merci. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users