![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Instalare aplicatie pe statii
Last Updated: Oct 10 2006 14:00, Started by
skunky
, Oct 10 2006 09:17
·
0

Posted 10 October 2006 - 09:17

Salut ! Am o nelamurire. Am un Active Directory sub 2003 Server. Vreau ca fiecare statie din domeniu sa aiba instalata o aplicatie anume (fara a merge la fiecare in parte). Are cineva idee cum as putea face acest lucru?
|
Posted 10 October 2006 - 12:26

Salut
se poate, cel putin pe parte de domeniu; pe parte de workgroup nu pot sa ma pronut ca nu am incercat inca. totul se face printr-o politica pusa pe container in AD. In politici mergi la software installation si dai acolo > new. FUNCTIONEAZA NUMAI DACA KIT-UL ESTE .msi. (nu functioneaza cu executabile sau arhive). numai bine :) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users