![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
iGO
Last Updated: Oct 10 2006 14:15, Started by
catalin18
, Oct 09 2006 20:27
·
0

Posted 09 October 2006 - 20:27

Cei de la iGO spun ca anumite orase din Romania sint cu adresa completa.Cred ca e gogoasa pt ca eu cind bag Bucuresti si apoi strada si cind imi cere nr,bag si nr. si apoi spune ca adresa nu e de gasit.De ce da mesajul ala?Ca sa nu mai zic ca localizeaza adresa mai la vale decit unde este de fapt.
|
Posted 10 October 2006 - 14:15

Cei de la iGO spun ca anumite orase din Romania sint cu adresa completa.Cred ca e gogoasa pt ca eu cind bag Bucuresti si apoi strada si cind imi cere nr,bag si nr. si apoi spune ca adresa nu e de gasit.De ce da mesajul ala?Ca sa nu mai zic ca localizeaza adresa mai la vale decit unde este de fapt. Ai postat unde nu trebuie - vezi la gps software. I-go are adresele la nivel de strada si numar (pentru un numar destul de mare de orase) insa e posibil ca o anumita strada sa nu aiba un anumit numar. Fii un pic mai ingaduitor - la fel si cu "mai la vale decit unde este", ca nu s-a inventat nici harta perfecta nici software-ul perfect.... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users