Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Kombucha
Last Updated: Jul 25 2023 11:43, Started by
3com
, Oct 09 2006 18:58
·
0
#1
Posted 09 October 2006 - 18:58
Kombucha
Kom-bu -medic koreean (414D.C) a adus aceasta bautura in Japonia Cha-ceai Kombucha este o bautura racorioare foarte utila sanatatii noastre. Kombucha este rezultatul procesului de fermentatie a ceaiuiul verde sau negru cu ajutorul unei culturi de ciuperci si bacterii care traiesc in simbioza. Bautora Kombucha rezultata are un gust placut asemanator cidrului (mustului). Se prepara foarte usor. Efecte binefacatoare ale consumului de Kombucha: -detoxifierea organismului, -afrodisiac tonic -este vitaminizanta si remineralizanta -regleaza apetitul -creste rezistenta la infectii (intareste sistemul imunitar) -este un bun antibiotic si antiviral in special la nivelul tubului digestiv -are actiune antidepresiva Indicatii: -stres -oboseala -scaderea libidoului -impotenta, frigiditate -afectiuni ale prostate -diaree -constipatie cronica -lipsa poftei de mancare -obezitate -psoriazis -insomnie -depresie -anemie -faringo-amigdalita -amelioreaza hipertensiunea arteriala -afectiuni reumatismale ajuta la dizolvarea calculilor din vezica urinara |
#2
Posted 09 October 2006 - 19:26
nici aici nu ne dati pace cu acest kombucha orientalis? :confuzzled:
|
#4
Posted 09 October 2006 - 22:50
Eu am cultura si daca vrea cineva ii ofer gratis si ii si explic modul de preperare, se inmulteste la fiecare nou ceai si e foarte gustoasa.
Am vazut si eu pe net "afacerea" si am remarcat ca cei care vand respectivul "pachet" iti recomanda sa arunci " drojdia gelatinoasa" care de fapt e o proaspata cultura pe care o poti imparti si altora. |
#5
Posted 10 October 2006 - 03:07
#7
Posted 11 October 2006 - 20:24
#8
Posted 12 October 2006 - 00:25
3com, on Oct 9 2006, 19:58, said: Efecte binefacatoare ale consumului de Kombucha: -detoxifierea organismului, -afrodisiac tonic -este vitaminizanta si remineralizanta -regleaza apetitul -creste rezistenta la infectii (intareste sistemul imunitar) -este un bun antibiotic si antiviral in special la nivelul tubului digestiv -are actiune antidepresiva Indicatii: -stres -oboseala -scaderea libidoului -impotenta, frigiditate -afectiuni ale prostate -diaree -constipatie cronica -lipsa poftei de mancare -obezitate -psoriazis -insomnie -depresie -anemie -faringo-amigdalita -amelioreaza hipertensiunea arteriala -afectiuni reumatismale ajuta la dizolvarea calculilor din vezica urinara Nu stiam ca s-a descoperit panaceul, dar uite ca in fiecare zi inveti cate ceva :lol: :lol: :lol:. Interesant in special cum vindeca si de obezitate si de anemie si de lipsa poftei de mancare :lol:. |
#9
Posted 12 October 2006 - 13:49
Daca intelegi "cauza" aparitiei acestor "perturbari" ale sanatatii atunci intelegi si cum actioneaza un "panaceu". Daca bei "kombucha" o sa verifici singur "modul" de a actiona al acestei bauturi.
Ofer gratis cultura de Kombucha; tel 0743250993. In principiu se prepara o infuzie de ceai negru sau verde, se indulceste cu zahar sau miere de albine si se pastreaza intr-un borcan de sticla impreuna cu aceasta cultura ce Kombucha cateva zile(depinde de cantitatea de ceai din borcan) si se consuma cand ceaiul devine acid cu gust foarte placut ( cu pH de aproximativ 3) Constituentii cei mai importanti ai culturilor de microorganisme ce alcatuiesc Kombucha sunt ciupercile Schizosaccharomyces pombe, Saccharomycodes ludwigii, Pichia fermentas si bacteria etobacter aceti (subspeciile xylinum pasteurianum, xzlinoides). Se recomanda 300ml in viecare zi si se poate consuma chiar ca bautura racoritoare chiar daca nu suferim de nici o boala. Este garantat mult mai sanatos sa bei ceai decat un "suc" plin de E-uri si aditivi alimentari. |
#10
Posted 13 October 2006 - 22:05
Esti doar azi in Bucuresti. Te-am ratat! :D
Prin comert se gaseste asa ceva? |
|
#11
Posted 02 November 2006 - 21:24
Am permanent cultura proaspata de kombucha gratis de dat.
Este foarte buna bautura preparata ceai kombucha pentru intarirea sistemului imunitar ( mai ales acum de sezon impotriva gripei) |
#12
Posted 03 November 2006 - 17:52
Doza recomandata este de 300ml/zi. Se poate consuma si ca bautura racoritoare, chiar daca nu suferim de nici o afectiune.
Curele se realizeaza timp de 2 luni cu pauze de 1-2 saptamani. Atentionari si precautii speciale: Fermentatia bauturii necesita o anumita temperatura si un mediu foarte bine igeinizat. Dupa extragere, sticlele trebuie tinute la rece. Daca nu sunt respectate aceste conditii, pot apare suprainfectii microbiene ale culturii si modificari in procesul de fermentatie ce anuleaza efectele pozitive, pot apare chiar reactii adverse negative, mare atentie de unde este procurata kombucha. Se recomanda prudenta la pacientii diabetici neechilibrati terapeutic): bautura contine aprox. 3%glucoza, iar daca fermentatia nu este completa continutul de glucoza este mai mare. Nu este indicata la pacientii cu insuficienta renala acuta in stadiul anuric si nici cei cu insuficienta cardiaca in stadiul final ce au restrictie de lichide. |
#13
Posted 23 October 2007 - 11:39
Hei,3com da-mi si mie,te rog daca mai ai o cultura de kombucha...Numarul ala pe care l-ai dat nu mai e valabil,uite id-ul meu de messenger:luka_crc
|
#14
Posted 23 October 2007 - 13:41
myers... topicul e din 2006.. deci de acum un an.. e posibil sa nu mai intre pe forum respectivul dar... speranta moare ultima, nu?
|
#15
Posted 13 February 2008 - 11:54
si eu as fi interesat... :) careva prin bucuresti? :P
|
|
#17
Posted 13 February 2008 - 15:43
Daca nu este made in japan atunci renuntati , este maaare diferenta intre cel din japan , si cel din china.
|
#18
Posted 08 March 2008 - 17:25
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users