![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Formulare de contact si Send mail
Last Updated: Jan 25 2019 09:39, Started by
aliat
, Oct 07 2006 09:41
·
0

Posted 22 November 2006 - 01:20

am eu cam ce vrei tu...
<form method="get" action="bla2.php"> To Email: <input name="email" type="text"><br> From Email: <input name="from" type="text"><br> Subject: <input name="subject" type="text"><br> Message: <textarea name="message" rows="10" cols="30"></textarea> <input type="submit"> </form>asta e salvat html shi asta e fisierul php care trebuie salvat bla2.php <?php $email = $_GET['email']; $message = $_GET['message']; $from = $_GET['from']; $subject = $_GET['subject']; mail( $email, $subject, $message, "From: $from" ); print "mail trimis"; ?> daca afli cu html sa ma anunti shi pe mine Edited by gaby_dylyu, 22 November 2006 - 01:21. |
Posted 02 December 2006 - 01:40

vreau sa definesc pagina(pe care vreau sa o trimit html) ca si variabila dar nush cum la escape strings shi aceasta variabila sa o bag in body pt mail
![]() |
Posted 03 January 2007 - 21:07

stie careva care ii scriptul de la casuta ia din formularul de contact in care nu poti sa scrii ci doar sa selectezi din mai multe 'categorii'.nush cum sa va explic da banuiesc ca stiti care ii...ca si la directoare web unde t pune sa alegi categoria in care sa iti inregistrezi siteul.
stie careva? aaaaa.... as mai avea nevoie de ajutor pentru un motor de cautare pe siteul meu...nush cum sa il fac sa d unde sa il iau..exista scripturi pt asa ceva? |
Posted 03 January 2007 - 21:19

<input class="style" name="pret" size="28" value="" type="text">
<select name="moneda" class="style"> <option value="$">$</option> <option value="€">€</option> <option value="L">L</option> </select> |
Posted 04 January 2007 - 11:53

<input class="style" name="pret" size="28" value="" type="text"> <select name="moneda" class="style"> <option value="$">$</option> <option value="€">€</option> <option value="L">L</option> </select> ms pt script, m-am descurcat d minune, insa cu motorul d cautare nush cum sa fac,d unde sa iau sau cum sa il construiesc, banuiesc ca e destul de greu daca nu ai mai facut. am facut si un logo pt site si as dori sa va dati cu parerea |
Posted 05 January 2007 - 02:57

ms pt script, m-am descurcat d minune, insa cu motorul d cautare nush cum sa fac,d unde sa iau sau cum sa il construiesc, banuiesc ca e destul de greu daca nu ai mai facut. am facut si un logo pt site si as dori sa va dati cu parerea despre logo nu prea ma ce sa spun.. pana la urma ai pus acolo un text si 2 fonturi ![]() |
|
Posted 07 January 2007 - 14:59

pentru motorul de cautare ar trebui sa ne spui cum stochezi informatiile pe site-ul tau? in baza de date sau in fisiere? despre logo nu prea ma ce sa spun.. pana la urma ai pus acolo un text si 2 fonturi ![]() poi sub forma de fisiere banuiesc....nu folosesc bd. si acum mai am o pb...am facut(mai bine zis am modificat) un formular de contact insa nu merge: cand dau trimite imi arata mesajul ca emailul a fost trimis cu succes insa in casuta de email nu imi ajunge mesajul. va dau aici cele doua scripturi: html si php. poate am gresit eu ceva si de aia, cat despre host ii www.8k.ro, banuiesc ca daca imi apare mesaj ca a fost tr ar trebui sa permita php. php: <? $nume=$_POST['nume']; $subiect="Un contact"; $mesaj=$_POST['email']; $mesaj=$_POST['subiect']; $mesaj=$_POST['mesaj']; $catre="[email protected]"; $mesaj=" Numele: $nume \n\nAdresa e-mail: $mesaj"; if($nume == "" || $mesaj == "") { echo "Toate campurile sunt obligatorii!!!"; } if(mail($catre,$subiect,$mesaj,"De la $nume\n")) { echo "Mail-ul a fost trimis!\n\nMultumim"; } else { echo "Exista o problema, verificati daca ati introdus corect datele."; } ?> si html: <form action="mail.php" method="post"> <table width="452" border="0"> <tr> <td colspan="2"><div align="left"></div></td> </tr> <tr> <td width="215"> <div align="left"><strong>Nume:</strong></div></td> <td width="227"><div align="left"> <input name="nume" type="text" id="nume" value="" size="30" maxlength="30" /> </div></td> </tr> <tr> <td><div align="left"><strong>E-mail:</strong></div></td> <td><div align="left"> <input name="email" type="text" id="email" value="" size="30" maxlength="35" /> </div></td> </tr> <tr> <td><div align="left"><strong>Subiect</strong>:</div></td> <td><div align="left"> <input name="subiect" type="text" id="subiect" value="" size="30" maxlength="35" /> </div></td> </tr> <tr> <td> <div align="left"><strong>Mesaj</strong>:</div></td> <td rowspan="2"><div align="left"> <textarea name="mesaj" cols="30" rows="4" id="mesaj"></textarea> </div></td> </tr> <tr> <td> </td> </tr> <tr> <td><div align="left"></div></td> <td> </td> </tr> <tr> <td colspan="2"><div align="center"><strong> <input type="submit" name="Trimite" value="Trimite" /> </strong><strong> <input type="reset" name="Reseteaza" value="Reseteaza" /> </strong></div> <div align="center"></div></td> </tr> </table> </form> |
Posted 07 January 2007 - 22:07

In primul rand hostul ala are activata functia mail() ??? din cate stiu eu doar LX-ul are activata (dintre hosturile free Romanesti.)
|
Posted 07 January 2007 - 23:00

In primul rand hostul ala are activata functia mail() ??? din cate stiu eu doar LX-ul are activata (dintre hosturile free Romanesti.) stiti alte siteuri care au host gratuit si functia mail activata?nu neaparat din ro. |
Posted 07 January 2007 - 23:45

iti pune in partea de sus a paginii un mic banner de cativa pixeli.
Detalii conectare: FTP: Host: ftp.lx.ro user: userul_tau.domeniu.ro pass: parola MySQL: Host: mysql.lx.ro User: userul_tau_domeniu_ro pass: parola Dbname: idem user baza de date o poti accesa prin phpmyadmin la adresa http://www.lx.ro/dbadmin |
Posted 18 January 2007 - 00:17

scriptul postat poate fi modificat cu mai multe campuri etc?
adica pot aduaga ce campuri doresc eu? |
|
Posted 18 January 2007 - 23:50

am si io o MARE rugaminte la voi, cei mai avizati decat mine. Cum adaptez si eu pentru flash un formular de contact? am de modificat un site integral in flash si nu reusesc sa-i dau de cap cu functia mail. va multumesc anticipat pentru orice informatie ajutatoare
![]() si inca o intrebare. orice host din ro platit are activata functia mail()? sau trebuie activata ulterior in vreun fel? Mii de multumiri! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users