Formulare de contact si Send mail
Last Updated: Jan 25 2019 09:39, Started by
aliat
, Oct 07 2006 09:41
·
0

Posted 10 November 2006 - 19:44

Vreau un fomular de inscriere care sa contina: nume, prenume, e-mail, data nasterii, adresa si localitatea. Aceste date vreau sa le primesc in adresa mea de mail. In html ma mai descurc, dar in php nu. multumesc anticipat.
|
Posted 10 November 2006 - 20:03

Am facut mai demult un generator de formulare, la care poti adauga intre 3 si 18 campuri, cu denumiri personalizate, de exemplu Judetul, Tara, Telefon, etc. Nu stiu in ce masura te vei descurca cu el, dar poti face o incercare
![]() |
Posted 10 November 2006 - 20:21

Posted 11 November 2006 - 08:46

Posted 11 November 2006 - 11:22

Posted 16 November 2006 - 22:16

Nu va m-ai chinuiti cu scripturi in php, exista deja siteuri care ofera formulare de contact gratuite...
Si in plus, pe langa faptul ca puteti crea usor si rapid un formular de contact care trimite in email-ul specificat datele care au fost introduce, cu oricate campuri de orice fel si orice nume, nu trebuie sa instalati nici un script si poate avea si Image Verification ( Captcha ) din aia cum e la Yahoo signup. In felul asta stiti sigur ca doar "oamenii" dau submit la form, nu si botii.. ![]() De ex. Email Me Form e free, nu trebuie nici link back sau altceva ( au ei acolo un Powered By - da se poate scoate ), sau formmail sau altele... Edited by Alex M., 16 November 2006 - 22:20. |
Posted 16 November 2006 - 23:45

Nu va m-ai chinuiti cu scripturi in php, exista deja siteuri care ofera formulare de contact gratuite... Si in plus, pe langa faptul ca puteti crea usor si rapid un formular de contact care trimite in email-ul specificat datele care au fost introduce, cu oricate campuri de orice fel si orice nume, nu trebuie sa instalati nici un script si poate avea si Image Verification ( Captcha ) din aia cum e la Yahoo signup. In felul asta stiti sigur ca doar "oamenii" dau submit la form, nu si botii.. ![]() De ex. Email Me Form e free, nu trebuie nici link back sau altceva ( au ei acolo un Powered By - da se poate scoate ), sau formmail sau altele... Tu nu te simti mai impacat stiind ca ai facut ceva folositor cu mana ta, si nu l-ai luat gata facut de altii? |
Posted 17 November 2006 - 16:38

am mai scris despre un scrip pt mail la incepatori...probabil nu prea intrati pe aklo. anyway stye cineva un script shi un host pt a putea trimite un mail cu html? vreau sa trimit o poza direct in mail nu ca attachament...se poate?
|
Posted 17 November 2006 - 16:40

nu cred ca se poate, dar poti sa trimiti mail-ul in format html si incarci pozele apoi undeva
|
|
Posted 17 November 2006 - 19:57

in primul rand trebuie ca mailul-destinatie sa suporte formatul html (yahoo poate
![]() ![]() Edited by darkangelbv, 17 November 2006 - 19:58. |
Posted 18 November 2006 - 00:49

pooi styu ca pe yahoo merge pt k am primit eu o pagina html... dar nu ma pricep sa modific scriptu care sa suporte HTML... ce am eu:
<?php $to="Recipient Name <[email protected]>"; $from="Sender Name <[email protected]>"; $subject="My first HTML E-mail"; $message="<h1>HTML E-mail</h1> <p>This is an <b>HTML</b> e-mail.</p>"; $headers = "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers.= "Content-type: text/html; charset=iso-8859-1\r\n"; $headers.= "From: $from\r\n"; if (mail($to, $subject, $message, $headers)) echo "Message Sent!"; else echo "Failed to send message."; ?> poate stie cineva cum pot trimite acea pagina cu totul... Edited by gaby_dylyu, 18 November 2006 - 00:50. |
Posted 18 November 2006 - 02:03

In scripturile atasate de mine mai sus, pui si codul HTML, la mesaj
|
Posted 20 November 2006 - 05:03

Teoria ca teoria, dar practica te omoara...
sincer nu merge ![]() |
Posted 21 November 2006 - 16:44

nu va suparati, daca vreau ca butonul submit sa fie o imagine care este codul?
<input type="submit"... |
|
Posted 21 November 2006 - 17:04

un exemplu
css: input.send-btn { width: 29px; height: 21px; background: #ffffff url(./images/btn_go.gif) no-repeat; border:0px; margin:0px; } html: <input type="submit" value="" class="send-btn"> |
Posted 21 November 2006 - 18:05

am aflat alta optiune si merge:
<input type="image" src="imagine.jpg" value="submit" /> mersi oricum.. |
Posted 21 November 2006 - 19:03

Ma tot chinui de 1 ora sa fac un formular, cu html nu e problema dar fisierul php.. daca are cineva bunavointa sa il faca as ramane dator.
HTML: <form method="POST" action="mail.php"> <p>*Nume:<input type="text" name="Nume"> Nick:<input type="text" name="Nick"> <p>*E-mail:<input type="text" name="Email"> Y!M:<input type="text" name="YM"> <p>*Msg:<textarea name="Mesaj" rows="3" cols="38" >Adagati mesajul dv!</textarea> <p>Altele:<textarea name="mesaj2" rows="3" cols="38">Alte observatii!</textarea> <p><input type="image" src="trimite.jpg" value="Submit" /> <input type="image" src="reset.jpg" value="reset" /> </form> Dupa cum ati vazut mie fisierul MAIL.php imi trebuie.. multumiri anticipate, |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users