![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
"spargere" jpg in zeci de bucatele pt imap
Last Updated: Oct 20 2003 22:39, Started by
digitalsin
, Oct 08 2003 19:45
·
0

Posted 08 October 2003 - 19:45

Deci, am vrut sa-i arat cuiva cum o sa arate site-ul ce i-l fac, l-am facut in Fireworks, ii place, si-acum trebuie sa-l fac exact ; Am zis sa folosesc imap, dar vreau sa folosesc un iframe si din cate am vazut nu se poate (sau da ?!) ; apoi am taiat meniul, care e pus pe stanga, in bucatele, le-am asamblat in Frontpage, nu reusesc sa le lipesc pt a arata ca originalul.Stiu, e cunoscut Frontpage-ul pt idioteniile lui cu tabelele, dar chiar asa ? E vreun trick pe undeva, trebuie sa tin cont de ceva in mod special, sa-mi mearga ?
Sau, mai simplu zic eu .. e vreun soft care sa ma ajute sa impart site-ul (adica jpg-ul) in zeci de bucatele ca apoi sa-l pot reasambla, vad eu cu ce pe urma ? Sau ce optiuni am, mai ales ca vreau neaparat sa folosesc ce-i in jpg, nicidecum sa o iau de la capat, sa schimb butoane, layout, etc. Multumesc |
Posted 08 October 2003 - 19:52

Pai direct in Fireworks.
Ai acesta optiune. Faci maping la imagini si salvezi ca hTML. Iti va crea automat codul html si tot automat va sparge si fisierul jpeg |
Posted 08 October 2003 - 19:52

Sfat: Invata html si lasa prostiile de editoare WYSIWYG gen FrontPage si altele.
|
Posted 08 October 2003 - 20:07

Quote Originally posted by moartea Sfat: Invata html si lasa prostiile de editoare WYSIWYG gen FrontPage si altele. HTML te ajuta sa optimizezi codul, adica daca folosesti unele editoare WYSIWYG alea isi mai baga pe acolo portiuni de cod, pe care daca cunosti HTML, le poti sterge ! oricum sfatul e unul bun, dar nu pt ce doresti tu acum |
Posted 08 October 2003 - 20:15

Pai era referitor la faptul ca foloseste frontpage. Niciodata un editor visual nu va putea genera cod perfect. Dat fiind faptul ca HTML este un limbaj usor si accesibil aproape oricui, nu e chiar o tragedie sa il inveti. Asta, bineinteles, daca ai nevoie. Daca vrei sa faci o pagina doua cu poze de la mare si cu bunica, poti sa faci cum vrei paginile :)
Evident ca pentru "spargerea" unui jpeg trebuie sa invete Photoshop, daca nu stie deja :). Dupa mine, sunt necesare 3 lucruri pentru a face o pagina de web: photoshop, un editor de texte decent (jedit, editplus, etc.) si http://validator.w3.org Asta nu include, evident, flash and stuff, aia e alta mancare de peste. PS. Am verificat softnews.ro la validator.w3.org : http://validator.w3....www.softnews.ro Cu toate ca sunt multe erori, 134, ele sunt minore (lipseste alt la imagini, type la script, si & apare in loc de &, si alte cateva marunte). |
Posted 14 October 2003 - 16:16

Multumesc pt sfaturi.
Stiu HTML, destul de bine, desi-s varza pt altii, fac de ceva timp site-uri si am habar cu ce se mananca ; si totusi, care-i ala care face un site intr-un editor txt, il imparte in 3 frame-uri, la meniu stanga face tabel cu vreo 10-12 celule, pune gif-urile plus alea de over, logo-ul spart in cateva bucati, pt a se potrivi cu restul frame-urilor si pus, si prima pagina deasemenea ? Nu are treaba HTML-ul cu asta ; plus ca intotdeauna elimin idoteniile FrontPage dupa ce fac html-urile, intr-o maniera ordonata, si plus ca faci ce-am zis eu in max 10 min, pe cand manual, peste o ora. |
Posted 14 October 2003 - 20:51

Quote Originally posted by BIGphAntom HTML te ajuta sa optimizezi codul antologica faza. Am deja o colectie cu astel de expresii si asta va tine capul listei |
Posted 20 October 2003 - 22:39

Foloseste Photoshopul sau fireworks, cum s-a zis si mai sus.
Sau in loc de Front page Dreamwaver-ul e ceva mai bun nu foarte , dar mai bun. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users