![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Problema in Dreamweaver
Last Updated: Oct 08 2003 21:38, Started by
valivali
, Oct 08 2003 10:19
·
0

Posted 08 October 2003 - 10:19

Am si eu o problema cu un site. Vreau sa fac un tabel. Dupa ce fac tabelul si dau f12 sa vad cum arata tabelul imi apare de doua ori mai inalt (are o distanta mare intre text pe verticala, celulele sunt mai ianlte). Si nu are nici un CSS Style aplicat.
Si cum fac un link catre un fisier pt download? Am facut un link catre fisier (excel), dar cand apas, imi deschide fisierul in pagina de explorer. Vreau sa-l fac sa ma intrebe unde sa-l downloadeze. Spuneti-mi si mie ce sa fac, va rog! Multumesc! |
Posted 08 October 2003 - 10:40

Depinde cum ai setat inaltimea tabelului, a celulei sau a liniei. Pune codul tabelului aici, pentru un raspuns mai exact.
Excel-ul il deschide daca "stie" browserul sa trateze tipul de fisier respectiv (ex. pdf, xls, doc etc.), prin intermediul aplicatiei corespunzatoare (Acrobat Reader, Office etc.). Ca sa fortezi download-ul, trebuie sa te joci cu headerele (deci nu poti pune link direct la fisier, ci la o pagina de download). |
Posted 08 October 2003 - 14:27

Uite codul tabelului:
Ti-as fi recunoscator daca mi-ai mai da detalii in legatura cu linkul la download. Mersi mult! |
Posted 08 October 2003 - 14:46

Link-ul de download:
Problema HTML.. Ai uitat sa pui 0 la cellpad si cellspace , iar in cod vezi pe unde iti apare < p > ca iti baga spatiu Iata codul curatat: Quote
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users