![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
probleme cu un site hibrid
Last Updated: Oct 17 2003 08:09, Started by
craiuVerde
, Oct 08 2003 08:52
·
0

Posted 09 October 2003 - 11:20

// initializarea pozitiei omuletzului
onClipEvent (load) { ics = this._x=-190; igrec = this._y=-310; } // indicarea noilor coordonate pentru deplasare la click onClipEvent (mouseDown) { ics = _parent._xmouse; igrec = _parent._ymouse; } onClipEvent (enterFrame) { // teste pentru modificarea pozitiei atunci cand se foloseste "Back" // //_parent._parent.textu.text - este modificata de fiecare subpagina incarcata in iFrame prin onload="setv()" //function setv(){ // window.parent.flashmovie.setVariable("textu.text", name ); //unde name reprezinta numele subpaginii // //_parent.bNews, _parent.bHome, _parent.bWorks si _parent.bStuffs //sunt de tip boolean si indica daca omuletzul se afla deasupra vreunuia dintre butoane sau nu if (_parent._parent.textu.text == "news" && !_parent.bNews) { ics = -190; igrec = -310; } if (_parent._parent.textu.text == "home" && !_parent.bHome) { ics = -70; igrec = -310; } if (_parent._parent.textu.text == "works" && !_parent.bWorks) { ics = -220; igrec = -210; } if (_parent._parent.textu.text == "stuffs" && !_parent.bStuffs) { ics = -50; igrec = -210; } // instructiunii de miscare (neimportante) /* .... .... .... */ //incarcarea subpaginiilor in iFrame // if (!_parent.bStuffs) { if (_parent.sub.hitTest(_parent.buton3) && (u == 0)) { getURL("stuffs.html", "centru"); _parent.bStuffs = true; _parent.bWorks = false; _parent.bHome = false; _parent.bNews = false; } } if (!_parent.bWorks) { if (_parent.sub.hitTest(_parent.buton2) && (u == 0)) { getURL("works.html", "centru"); _parent.bStuffs = false; _parent.bWorks = true; _parent.bHome = false; _parent.bNews = false; } } if (!_parent.bHome) { if (_parent.sub.hitTest(_parent.buton1) && (u == 0)) { getURL("home.html", "centru"); _parent.bStuffs = false; _parent.bWorks = false; _parent.bHome = true; _parent.bNews = false; } } if (!_parent.bNews) { if (!_parent.sub.hitTest(_parent.buton1) && !_parent.sub.hitTest(_parent.buton2) && !_parent.sub.hitTest(_parent.buton3) && (u == 0)) { getURL("news.html", "centru"); _parent.bStuffs = false; _parent.bWorks = false; _parent.bHome = false; _parent.bNews = true; } } } |
Posted 10 October 2003 - 13:27

ok
se pare ca nu mai are probleme... (am schimbat numele .swf-ului)! 10x la toata lumea! daca mai apar probleme la vreunul dintre voi... let me know! |
Posted 10 October 2003 - 14:52

craiule, la mine tot nu merge perfect. cand vreau sa duc omuletul in alta casuta, se intoarce odata in locul de unde a plecat si revine apoi in punctul unde am facut eu clic.
credeai ca ai scapat de mine? :drac: :cya: |
Posted 11 October 2003 - 12:06

ieri a avut o perioada cand a mers super...
astazi nu mai merge... ce sa insemne asta? |
Posted 11 October 2003 - 20:21

Acum e si mai rau, omuletul ala refuza sa se miste...
|
Posted 13 October 2003 - 14:16

dar acum???
cred ca am reusit sa-l pacalesc... he-he-he!!! deci... @toti cei care il testeaza: as dori sa stiu daca se incarca repede, daca urca procesorul si daca merge corect... inclusiv daca filmuletzul flash raspunde la comanda Back a browser-ului, indiferent care ar fi acesta... multumesc! |
Posted 13 October 2003 - 17:21

man, ori sunt eu posesorul celui mai ciudat browser de pe aici, ori nush ce se intampla ca la mine inca face probleme. 50% din incercarile mele de a muta omuletul ala au fost cu succes, iar la restul de 50% mai face pe nebunul (ori se reintoarce singur in punctul de unde a plecat, ori se duce unde fac eu clic, se intoarce de unde a plecat si apoi revine in punctul unde am clicat eu)
|
Posted 16 October 2003 - 13:29

la mine merge super, folosesc myie2 ca browser doar pentru simplu fapt ca stie sa inchida pop-urile care vin de pe servere de genul *.go.ro. Imi place ideea. E super. Keep working.
|
Posted 16 October 2003 - 15:53

Se pare ca de vina este viteza de incarcare a subpaginilor... de aceea lui Xtreme - care e in Italia - ii esueaza 50% din click-uri iar lui sevencore ii merge mai ales ca nu mai sta sa incarce si continutul pop-up-urilor...
|
|
Posted 16 October 2003 - 18:23

craiule, interesanta explicatie... si eu blochez popupurile... si conexiunea mea la net nu e cu mult diferita de cea pe care o folosesc si altii de pe forum... oricum eu inclin sa cred ca undeva la mine e buba
|
Posted 16 October 2003 - 18:26

pai deocamdata, dupa ultimele modificari, doar tu te-ai vaitat... si te stiu "departe"! Plus ca local merge fara absolut nici o problema, ceea ce ma face si mai mult sa cred ca e vorba doar de viteza de incarcare a subpaginilor. Si mai stiu si algoritmul!!!
|
Posted 17 October 2003 - 08:09

Si la mine face aceeasi problema (dute-vino), asta in Iasi, ADSL.
Cred ca trebuie sa faci mai multe testari, sa vezi daca s-au incarcat paginile inainte sa plimbi omuletul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users