![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
probleme cu un site hibrid
Last Updated: Oct 17 2003 08:09, Started by
craiuVerde
, Oct 08 2003 08:52
·
0

Posted 09 October 2003 - 11:20

// initializarea pozitiei omuletzului
onClipEvent (load) { ics = this._x=-190; igrec = this._y=-310; } // indicarea noilor coordonate pentru deplasare la click onClipEvent (mouseDown) { ics = _parent._xmouse; igrec = _parent._ymouse; } onClipEvent (enterFrame) { // teste pentru modificarea pozitiei atunci cand se foloseste "Back" // //_parent._parent.textu.text - este modificata de fiecare subpagina incarcata in iFrame prin onload="setv()" //function setv(){ // window.parent.flashmovie.setVariable("textu.text", name ); //unde name reprezinta numele subpaginii // //_parent.bNews, _parent.bHome, _parent.bWorks si _parent.bStuffs //sunt de tip boolean si indica daca omuletzul se afla deasupra vreunuia dintre butoane sau nu if (_parent._parent.textu.text == "news" && !_parent.bNews) { ics = -190; igrec = -310; } if (_parent._parent.textu.text == "home" && !_parent.bHome) { ics = -70; igrec = -310; } if (_parent._parent.textu.text == "works" && !_parent.bWorks) { ics = -220; igrec = -210; } if (_parent._parent.textu.text == "stuffs" && !_parent.bStuffs) { ics = -50; igrec = -210; } // instructiunii de miscare (neimportante) /* .... .... .... */ //incarcarea subpaginiilor in iFrame // if (!_parent.bStuffs) { if (_parent.sub.hitTest(_parent.buton3) && (u == 0)) { getURL("stuffs.html", "centru"); _parent.bStuffs = true; _parent.bWorks = false; _parent.bHome = false; _parent.bNews = false; } } if (!_parent.bWorks) { if (_parent.sub.hitTest(_parent.buton2) && (u == 0)) { getURL("works.html", "centru"); _parent.bStuffs = false; _parent.bWorks = true; _parent.bHome = false; _parent.bNews = false; } } if (!_parent.bHome) { if (_parent.sub.hitTest(_parent.buton1) && (u == 0)) { getURL("home.html", "centru"); _parent.bStuffs = false; _parent.bWorks = false; _parent.bHome = true; _parent.bNews = false; } } if (!_parent.bNews) { if (!_parent.sub.hitTest(_parent.buton1) && !_parent.sub.hitTest(_parent.buton2) && !_parent.sub.hitTest(_parent.buton3) && (u == 0)) { getURL("news.html", "centru"); _parent.bStuffs = false; _parent.bWorks = false; _parent.bHome = false; _parent.bNews = true; } } } |
Posted 10 October 2003 - 13:27

ok
se pare ca nu mai are probleme... (am schimbat numele .swf-ului)! 10x la toata lumea! daca mai apar probleme la vreunul dintre voi... let me know! |
Posted 10 October 2003 - 14:52

craiule, la mine tot nu merge perfect. cand vreau sa duc omuletul in alta casuta, se intoarce odata in locul de unde a plecat si revine apoi in punctul unde am facut eu clic.
credeai ca ai scapat de mine? :drac: :cya: |
Posted 11 October 2003 - 12:06

ieri a avut o perioada cand a mers super...
astazi nu mai merge... ce sa insemne asta? |
Posted 11 October 2003 - 20:21

Acum e si mai rau, omuletul ala refuza sa se miste...
|
Posted 13 October 2003 - 14:16

dar acum???
cred ca am reusit sa-l pacalesc... he-he-he!!! deci... @toti cei care il testeaza: as dori sa stiu daca se incarca repede, daca urca procesorul si daca merge corect... inclusiv daca filmuletzul flash raspunde la comanda Back a browser-ului, indiferent care ar fi acesta... multumesc! |
Posted 13 October 2003 - 17:21

man, ori sunt eu posesorul celui mai ciudat browser de pe aici, ori nush ce se intampla ca la mine inca face probleme. 50% din incercarile mele de a muta omuletul ala au fost cu succes, iar la restul de 50% mai face pe nebunul (ori se reintoarce singur in punctul de unde a plecat, ori se duce unde fac eu clic, se intoarce de unde a plecat si apoi revine in punctul unde am clicat eu)
|
Posted 16 October 2003 - 13:29

la mine merge super, folosesc myie2 ca browser doar pentru simplu fapt ca stie sa inchida pop-urile care vin de pe servere de genul *.go.ro. Imi place ideea. E super. Keep working.
|
Posted 16 October 2003 - 15:53

Se pare ca de vina este viteza de incarcare a subpaginilor... de aceea lui Xtreme - care e in Italia - ii esueaza 50% din click-uri iar lui sevencore ii merge mai ales ca nu mai sta sa incarce si continutul pop-up-urilor...
|
|
Posted 16 October 2003 - 18:23

craiule, interesanta explicatie... si eu blochez popupurile... si conexiunea mea la net nu e cu mult diferita de cea pe care o folosesc si altii de pe forum... oricum eu inclin sa cred ca undeva la mine e buba
|
Posted 16 October 2003 - 18:26

pai deocamdata, dupa ultimele modificari, doar tu te-ai vaitat... si te stiu "departe"! Plus ca local merge fara absolut nici o problema, ceea ce ma face si mai mult sa cred ca e vorba doar de viteza de incarcare a subpaginilor. Si mai stiu si algoritmul!!!
|
Posted 17 October 2003 - 08:09

Si la mine face aceeasi problema (dute-vino), asta in Iasi, ADSL.
Cred ca trebuie sa faci mai multe testari, sa vezi daca s-au incarcat paginile inainte sa plimbi omuletul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users