![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
pot folosi monitorul de la laptop ca si monitor pentru pc
Last Updated: Sep 30 2006 03:10, Started by
b0g0
, Sep 29 2006 20:14
·
0

Posted 29 September 2006 - 20:14

Salut,
Am o dilema. Se poate folosi monitorul unui laptop ca si monitor pentru un desktop. Eventual este vreun soft ceva care poate face treaba asta??? Eu am la laptop o intrare pentru cablul folosit de monitor asa ca am conectat cablul de la pc la laptop si am dat drumul si la pc si la laptop insa nu s-a intamplat nimic, laptop-ul s-a deschis normal, tot pe sistemul lui de operarare plsss help |
Posted 29 September 2006 - 22:24

Tu ai citit instructiunile de utilizare inainte sa pui mana pe laptop? Banuiesc ca nu !!!!
Pentru cultura ta generala, mufa aia tip D-sub cu 15 pini este o iesire pentru monitor extern, acolo se conecteaza un monitor si NU un alt sistem de calcul! O intrebare, asa pentru a-mi satisface curiozitatea personala: Te cheama cumva Adrian Tudor? |
Posted 30 September 2006 - 00:15

ca sa folosesti monitorul de la laptop ti-ar trebui un tv-tuner la laptop
|
Posted 30 September 2006 - 03:10

Tu ai citit instructiunile de utilizare inainte sa pui mana pe laptop? Banuiesc ca nu !!!! Pentru cultura ta generala, mufa aia tip D-sub cu 15 pini este o iesire pentru monitor extern, acolo se conecteaza un monitor si NU un alt sistem de calcul! din pacate laptop-ul il am de ceva timp si cand l-am achizitionat nu am primit la el nici o intructiune de folosire. stiu ca mufa aia e pentru iesire la un monitor insa vroiam sa incerc poate merge si invers, adik sa folosesc laptop-ul pe post de monitor. dupa cate am mai citit si pe net se pare ca nu se prea poate face treaba asta insa vroiam sa intreb si aici , sa fiu sigur. oricum, multumesc pentru ajutor |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users