![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Veioză de perete
Last Updated: Sep 29 2006 17:36, Started by
andragony
, Sep 29 2006 15:45
·
0

Posted 29 September 2006 - 15:45

În 2 zile mă mut la cămin si vreau sa îmi cumpar o veioză care se pune pe perete, nu aplică, atenție! vreau din aia care se bagă în priză, ca să nu trebuiască sa trag fir de curent până la ea! peste tot pe unde am întrebat nu aveau asa ceva. aș vrea ceva care să se poată prinde in șuruburi de perete si sa aiba braț din ăla care se poate redirecționa. mă puteți ajuta? cu un exemplu de model? dacă da - repede, că nu mai am de stat decât 2 zile.
|
Posted 29 September 2006 - 15:54

Dar una din aceea cu "dinti de crocodil" care se fixeaza de masa, pat, etc nu iti convine?
|
Posted 29 September 2006 - 15:56

Posted 29 September 2006 - 16:00

cauta lampa de birou cu brat flexibil.
Daca e prea mic cablul, iti cumperi altul mai lung si il inlocuiesti. Ce veioza care nu se baga in priza exista? |
Posted 29 September 2006 - 16:01

Din asta?
[ http://www.inginer-il.ro/forum/files/veioza_usb_01_185.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
Posted 29 September 2006 - 16:07

banuiesc ca te gandesti sa ai la ce citi daca colegele dorm...iti spun ca fetele doooorm fara treaba si cu becul aprins, plus ca atunci cand e de invatat aveti toate, nu doar tu...la noi camerele sunt micute ( chiar si alea din u-uri, alea din E sunt de-a dreptul ingrozitoare, n-ai loc nici sa te misti ), si stau in camere 3 fete: 1 farma, 1 stoma si 1 mg. incearca sa-ti cauti o veioza normala, si daca e o pui pe jos si ridici "palaria"....pe perete mai greu de prins cum vrei tu
da o raita prin magazine deiluminat, acolo sigur gasesti asa ceva.... uite, eu aveam asa ceva, si mergea prinsa de marginea de lemn a patului.... Edited by rox, 29 September 2006 - 16:09. |
Posted 29 September 2006 - 16:10

Asa e cum zice rox, in camin lumea invata repede sa se suporte reciproc. Ce te faci cand tu ai veioza si ii lasi pe altii sa doarma in timp ce tu citesti iar cand altu citeste, iti tine becul aprins in cap ca n-are veioza ca a ta
![]() |
Posted 29 September 2006 - 16:15

aham... cred ca imi iau una cu dinti cum zicea danchitu..... si gasesc eu un loc de prins chiar daca nu o fi...... de marginea patului, da! de abia acum mi-a picat fisa.
![]() |
Posted 29 September 2006 - 17:07

Din asta? Bebeluska... multam ca-mi lauzi lucraturile! ![]() Chiar nu ma asteptam de la tine sa treci p-acolo! Sa revenim on topic, eu recomand modelu propus de Rox dar fara lupa, in multe magazine figureaza sub numele de "lampa arhitect", eu 5 ani nu m-am putut desparti de ea... mai ales cand o foloseam pentru geamograf! ![]() |
Posted 29 September 2006 - 17:19

|
Posted 29 September 2006 - 17:25

Din cate cunosc si eu atmosfera generala din camine, nu stiu cat de necesara este acea veioza.
![]() ![]() |
Posted 29 September 2006 - 17:28

Unde se gasesc lampi din astea, arhitect? Mi-as lua si eu una. Pai am vazut cam la toate magazinele cu corpuri de iluminat! Mare atentie, exista si varinta produsa in RO, e de toata jena, scarataie si joaca din toata incheieturile, in general am vazut-o de culoare rosie! Cautati ceva strain... |
Posted 29 September 2006 - 17:31

Pai am vazut cam la toate magazinele cu corpuri de iluminat! Mare atentie, exista si varinta produsa in RO, e de toata jena, scarataie si joaca din toata incheieturile, in general am vazut-o de culoare rosie! Cautati ceva strain... merci ![]() |
Posted 29 September 2006 - 17:36

merci ![]() Stai linistita ca alea straine se gasesc in mai multe culori, de ex: a mea era alba, da' am vazut si neagra si rosie... eu ma refeream ca alea romanesti de-s naspa, sunt in general vopsite in rosu(sovietic) ![]() ![]() |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users