Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Configurare router TP-Link (trans...

O ecuație

Informatie job secundar

VLC Media Player
 WoW Ascension parere

Eliberare fiscal - ajutor

Caut un NVR model HGNVK-48902

Baterie Macht
 Complex termogenic opinii ( Arzat...

Reteta compensata dupa scrisoare ...

aerofoto mapn dji mini 4 pro

Click inchidere fereastra Win11 e...
 Nedumerire produs

Se justifica constructia edificii...

Sfat achizitie masina - drumuri n...

inceput de drum Uber/Bolt pe SRL
 

Site . nu afiseaza pozele

- - - - -
  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
catalin_y

catalin_y

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 28.11.2001
sal.
am un site gata facut care functioneaza perfect cand il rulez de pe sistemul windows. e facut in asa fel incat functioneaza si offline, adica fara a fi pus pe un server web.

l-am transferat pe linux si nu vrea sa-mi afiseze pozele.
pozele sunt in dir. images

pana acum acelasi site a fost tot pe o statie linux si nu au fost probleme (nici nu ar avea de ce)

intrebarea este de ce nu imi afiseaza pozele.

singurele poze pe care le arata sunt cele din dir. principal

#2
Nemesys

Nemesys

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 314
  • Înscris: 03.06.2002
arata si tu linia din html unde dai  sa afisezi o poza din directorul images ...

stii tu ... acolo unde e

#3
catalin_y

catalin_y

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 28.11.2001
intra si tu pe http://powerzone.ro si vezi acolo.


mersi

#4
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,634
  • Înscris: 26.11.2001
LOL
prb clasica la trecerea pe LINUX

LINUX tine cond de numele fisierelor si directoarelor si in fct de caractere mairi mici.

Adica

http://www.xxx.ro/xxx/imagine.gif

nu este acelasi lucru cu

http://ww.xxx.ro/Xxx/Imagine.gif

A se vedea X si I mari !

#5
catalin_y

catalin_y

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 28.11.2001
sorry
dar nu asta este problema
asa cum sunt trecute fisierele in html , sunt si pe hdd

#6
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,634
  • Înscris: 26.11.2001
Ai o prb :(

http://www.powerzone.ro NU merge

http://powerzone.ro insa merge !

#7
Seven[BERE]

Seven[BERE]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 06.11.2002
nu sunt caile corecte ... ma gandesc.
am vazut in sursa ta ceva de genul:
daca scriu adresa: http://powerzone.ro/images/logo.gif nu vrea, cica 404.

Ar mai fi varianta drepturilor pe fisiere. vezi sa ai 'rx' pe directoare pt. toti userii, si 'r' pe toate fisierele.

bye

#8
catalin_y

catalin_y

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 28.11.2001
stiu asta..
inca nu au schimbat ip-ul
nici n-am mai sunat sa le zic sa schimbe ptr ca am intampinat aceasta problema

si crezi ca e din cauza asta? nu ar trebui

#9
Seven[BERE]

Seven[BERE]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 06.11.2002

Quote

Originally posted by Courage
Ai o prb :(

http://www.powerzone.ro NU merge

http://powerzone.ro insa merge !

Au ip-uri diferite.
Asa e configurat DNS-ul lor..

bye

#10
catalin_y

catalin_y

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 28.11.2001
stiu asta
dar site-ul nu este facut sa ia imaginile de pe domeniu
ex: http://www.powerzone...images/poza.jpg
ci direct images/poza.jpg
deci normal pot sa copiez acest site pe orice domeniu si ar trebui sa mearga...

#11
Seven[BERE]

Seven[BERE]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 06.11.2002
pai vezi sa ai directorul cu poze in acelasi director cu index.html-ul tau.
mie imi zice 404 , ai exemplul mai sus => ori nu ai drepturile care trebuie pe fisiere, ori nu ai structura de directoare buna.

bye

#12
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,634
  • Înscris: 26.11.2001
Normal asa ar fi, dar cred ca serverul tau nu are acces in dir images ! :P

Cand caut url in images, nu primesc decat blank page, nu 404

Lasa codul html si lucreaza la configurarea serverului...
Nu vede subdirectoarele

#13
catalin_y

catalin_y

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 28.11.2001
structura de directoare este buna..
drepturile de fisiere , directoare este posibil sa nu fie bune, deoarece am copiat fisierele printr-un ftp in root, iar apoi le-am copiat cu mc in htdocs

dar totusi fisierele htm si unele poze le ia

cum verific daca drepturile sunt bune ? si cum as putea sa le dau drepturile care trebuie

si daca stiti cum montez ceva sharuit pe retea de pe un calc cu windows

#14
Seven[BERE]

Seven[BERE]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 06.11.2002
ls -al
la directoare trebuie sa ai: drwxr-xr-x
la fisiere: -rw-r--r--

drepturile le dai cu chmod:
chmod go+rx
chmod go+r

cel mai bine dai:
chown -R nobody.nogroup
pe directorul unde ai site-ul.

daca nici asa nu merge, vezi ca ai configuratia la apache busita sau nu ai caile bune.

bye

#15
Seven[BERE]

Seven[BERE]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 06.11.2002
de montat sharingurile:
smbmount calculatorshare /cale/la/mountpoint

dai si tu man.

mai ai smbclient calculatorshare

bye

#16
catalin_y

catalin_y

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 28.11.2001
am verificat drepturile si sunt in regula
dar ownerul este root, poate sa fie asta problema??

chmod -R nobody.nogroup director nu merge

#17
catalin_y

catalin_y

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 92
  • Înscris: 28.11.2001
s-a rezolvat.
era din cauza lui toaster.conf care seta directorul /images catre alta cale

care este rolul acestui fisier? din cate am vazut face virtual name-ul...

nu am reusit sa montez ceva sharuit din retea... am facut cum mi-ai spus dar nu a mers

am incercat sa sharuiesc linuxul si aproape am reusit...

mai vb
mi-ar prinde bine ajutorul vostru...

cum pot sa vad ce prog sunt instalate ?
cum ar fi server de mail...

am ftp-ul pornit cum pot sa-l opresc si cum il configurez.

mersi mult

Catalin

#18
Seven[BERE]

Seven[BERE]

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 758
  • Înscris: 06.11.2002
Intrebarile astea punele pe threadul Linux.

bye

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate