Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
PROGRAM COMPRIMARE VIDEO SIMPLU,G...

Reparatie termostat Rehau H 230

La multi ani @Cojocel!

Recomandari Baby monitor Wi-Fi!
 GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...

Sunt dese/normale ofertele de van...
 Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala

Ce reprezinta Free Dos?
 Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Vacanta in SUA ( NY )

Great Expectations (Marile Sperante)

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

tyrael

tyrael

Active Member

• Grup: Members
toate laudele din partea mea acestui film (nu stiu cati dintre voi l-ati vazut).Ash vrea sa vad si ce ziceti voi in legatura cu filmul.Astept pareri si critici.Eu personal l-am vazut de vreo 5 ori cu acelasi entuziasm si de cele mai multe ori mi-a dat cate o lacrima. Don't call me weak :nonobad: ,dar chiar m-a emotionat.Cred ca este singurul film care a putut sa ma aduca in aceea stare.voi ce credeti despre el?

don_dannielo

don_dannielo

Bah! Are we more than dumb sheep?

• Grup: Senior Members

View Posttyrael, on Sep 28 2006, 10:09, said:

toate laudele din partea mea acestui film (nu stiu cati dintre voi l-ati vazut).Ash vrea sa vad si ce ziceti voi in legatura cu filmul.Astept pareri si critici.Eu personal l-am vazut de vreo 5 ori cu acelasi entuziasm si de cele mai multe ori mi-a dat cate o lacrima. Don't call me weak :nonobad: ,dar chiar m-a emotionat.Cred ca este singurul film care a putut sa ma aduca in aceea stare.voi ce credeti despre el?
E foarte buna Gwyneth Paltrow  :naughty:

Emotionant dar prea alert, cartea e mult mai buna.

zuppy

zuppy

elbonian

e unul dintre filmele mele preferate, l-am vazut de cateva ori :)

sweetrose13

sweetrose13

New Member

• Grup: Members
pentru ca am citit cartea,nu mi-a placut in mod deosebit filmul,ce se vrea parca(nu mai tin minte exact,l-am vazut a long time ago) o versiune moderna a povestii..

maxy

maxy

Member

• Grup: Banned
Cartea a fost buna, de acord. Dar parca filmul a iesit mai bine cu o interpretare moderna. Cartea are clasicismul ei, in film te poti regasi cat de cat. :)

Edited by maxy, 28 September 2006 - 21:21.

shobi

shobi

dabăl iu ti ef?

bun filmul, l-am vazut cand eram mai mic si mai putin spiritual si tot m-a impresionat :P

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate