![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Great Expectations (Marile Sperante)
Last Updated: Sep 28 2006 21:56, Started by
tyrael
, Sep 28 2006 09:09
·
0

Posted 28 September 2006 - 09:09

toate laudele din partea mea acestui film (nu stiu cati dintre voi l-ati vazut).Ash vrea sa vad si ce ziceti voi in legatura cu filmul.Astept pareri si critici.Eu personal l-am vazut de vreo 5 ori cu acelasi entuziasm si de cele mai multe ori mi-a dat cate o lacrima. Don't call me weak
![]() |
Posted 28 September 2006 - 09:11

toate laudele din partea mea acestui film (nu stiu cati dintre voi l-ati vazut).Ash vrea sa vad si ce ziceti voi in legatura cu filmul.Astept pareri si critici.Eu personal l-am vazut de vreo 5 ori cu acelasi entuziasm si de cele mai multe ori mi-a dat cate o lacrima. Don't call me weak ![]() ![]() Emotionant dar prea alert, cartea e mult mai buna. |
Posted 28 September 2006 - 09:37

e unul dintre filmele mele preferate, l-am vazut de cateva ori
![]() |
Posted 28 September 2006 - 19:11

pentru ca am citit cartea,nu mi-a placut in mod deosebit filmul,ce se vrea parca(nu mai tin minte exact,l-am vazut a long time ago) o versiune moderna a povestii..
|
Posted 28 September 2006 - 21:20

Cartea a fost buna, de acord. Dar parca filmul a iesit mai bine cu o interpretare moderna. Cartea are clasicismul ei, in film te poti regasi cat de cat.
![]() Edited by maxy, 28 September 2006 - 21:21. |
Posted 28 September 2006 - 21:56

bun filmul, l-am vazut cand eram mai mic si mai putin spiritual si tot m-a impresionat
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users