![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Comentatori anti-Steaua, pro-adversar.
Last Updated: Oct 19 2006 00:29, Started by
Basarab
, Sep 26 2006 22:44
·
0

Posted 17 October 2006 - 21:16

Comentatorii sunt pro Steaua. Cand Dica a sutat au inceput sa strige. Uneori incearca sa fie obiectivi pentru ca asta in teorie ar presupune calitatea nr. 1 a comentariilor sportive. Daca reusesc sa faca asta nu inseamna ca sunt anti Steaua.
|
Posted 17 October 2006 - 21:21

Cică e doi şi restu e zero.
Mă bag la aria profeţii despre prezent, hahahahaha! |
Posted 18 October 2006 - 11:23

Nu pot spune ca cei ce comenteaza meciurile din Liga sunt anti-Steaua, dar sigur comentariile lor pentru cunoscatori sunt absolut caraghioase. Cu toata supararea de aseara pricinuita de jocul Stelei, nu ma puteam abtine sa nu rad uneori de ce traznai scoateau aia din ei. Pacat de munca depusa cu n'spe camere si logistica la nivel inalt, daca comentatorii sunt penibili.
![]() |
Posted 18 October 2006 - 11:55

Care comentatori ar fi mai buni ca ei?
Dupa parerea mea nu exista in Romania mai mult de 5 care sa-i intreaca. |
Posted 18 October 2006 - 11:57

Nu sunt anti-Steaua insa aseara au exagerat cu 'ce echipa ' 'ce jucator ' 'cel mai folosit fotbalist' ' chiar este cel mai folosit fotbalist ' ' a 100xa prezenta ' si alte laude Madridului.
|
Posted 18 October 2006 - 12:03

Meritau laudele.
Ce asteptati? Sa-i laude pe stelisti? |
Posted 19 October 2006 - 00:29

Astia de la PROtv sunt penibili rau de tot .
Am inebunit de cat mi iau ridicat in slavi pe RONALDO ( care nu a aratat nimic ) si BECKAM. P.S. Daca se uiat la meci MAMAIE chiar credea ca joaca STEAUA cu EXTRTERESTII dupa comentariul celor 2 pupincuristi. P.S. meci de nota 10 . GO STEAUA |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users