Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Apartament Grecia - Kavala

obtinere venituri PFA / PFI in ti...

Recomandare Volvo

Diferenta suprafata teren
 Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023

Recomandare perdele sau draperii ...

Invertor Victron Easysolar-II 48/...
 "Militarizarea" Antifraudei

Washington DC in 1940 - secvente ...

Miniatur Wunderland - Monaco

Familia Simpson
 plata impozit profit actiuni trad...

Extras de cont cu semnatura elect...

Ce parere aveti despre ascasa.de ...

Sfat achizitie bmw e92 320d
 

probleme ffdshow

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1
cutler

cutler

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 09.09.2003
mil-am instalat pt ca am inteles ca este bun

DAR mi-a blocat si filmele pe care le vedeam pana atunci

DE CE???
multumesc

#2
cutler

cutler

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 09.09.2003
am intrat in configuration,
unde am 6 feluri de codecuri, am incercat mai multe variante, dar toate de geaba
nu ma descurc...help...

#3
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
doar 6 tipuri ?
pune unul mai nou

asa ar trebui sa arate meniul de config la ultimul alpha
nu are cum/ce sa "blocheze" este doar un filtru decodor de afisare

daca ceva nu-ti merge, e logic ca nu este vina unui filtru care la restul lumii merge ok, e din alta parte....

Attached Files

  • Attached File  ffs.jpg   45.69K   16 downloads


#4
moga

moga

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 06.07.2003
Dezinstaleaza codecurile pe care le aveai instalate inainte. e posibil sa intre in conflict cu ele.

#5
cutler

cutler

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 09.09.2003
nici nu stii cat iti multumesc ca ai rabdare cu mine
uite ce am patit
- filmele mergeau ok
- am instalat ffdshow ( rulez cu XP ), dar m-a anuntat ca nu a trecut testul XP-ului
- nu imi mai ruleaza filmele,afiseaza doar timpul, am asteptat cuminte 3 minute
- am dezinstalat ffdshow
- am putut vedea filmele linistit , dar NU inteleg ce se-ntampla
P.S. ffdshow il dau jos de la softnews.ro
dar este cum spui tu...problema din alta parte... de unde???

#6
cutler

cutler

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 09.09.2003
moga,mersi mult uita-te si la postul meu cu codecuri,codecuri (sa nu ma repet)
need help anyway

#7
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
inceraca google cu "ffdshow donwload" - o sa fii uimit :)

#8
cutler

cutler

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 09.09.2003
da sunt pe google, dar de unde stiu eu care ete cea mai recenta versiune,
adica ce mi-ai recomandat mai devreme
multumesc

#9
cutler

cutler

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 09.09.2003
eu cred ca este un conflict
ffdshow ( in coltul rosu)
si DivX/Xvid (in coltul albastru)

#10
cutler

cutler

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,194
  • Înscris: 09.09.2003
Declar acest forum inchis

multumesc tuturor celor care m-au ajutat!In special GunX!

Am rezolvat problema, ffdshow nu intra in conflict cu Divx,Xvid ( atentie insa la configuratie)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate