![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Sala fitness zona mosilor/universitatii/romana
Last Updated: Nov 25 2006 21:12, Started by
sfantupavel
, Sep 25 2006 00:05
·
0

Posted 25 September 2006 - 00:05

Tot vreau sa ma apuc de sala in ultima vreme, dar nu am masina la dispozitie si nu vreau sa ma deplasez prea mult
![]() ![]() |
Posted 26 September 2006 - 09:44

Stiu aproape de Sala Palatului - Power House Gym - abonamentul lunar este 75RON are program de la 09 pana la 22 e curata aprovizionata cu suplimente, si are greutati foarte mari (am vazut gantere de 80kg) precum si toate aparatele de care poate avea un sportiv nevoie.
|
Posted 25 November 2006 - 21:12

la power house de vizavi de sala palatului merg si io....nu e de fitze dar e ok...eu platesc 110 lei si sint asistat de instructor ori de cite ori ma duc la sala, timp de 1 luna.
aici pe centru e cam singura sala. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users