![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
ajutor urgent
Last Updated: Sep 29 2003 13:12, Started by
Oxido
, Sep 29 2003 01:03
·
0

Posted 29 September 2003 - 01:03

cine se pricepe la swish sau la orice alt program de grafica?.trebuie facut ceva pt un cd multimedia.dar e nevoie urgent.cel tarziu luni seara.platesc serviciul
|
Posted 29 September 2003 - 01:18

nu cred ca as putea face asa ceva aici.tu din pacate nu ma poti ajuta de unde esti.am de facut un cd multimedia si omul care trebuia sa-l faca m-a lasat balta.partea proasta e ca in seara asta trebuie sa fie gata.mai nasol este ca eu sunt total pararel cu chestia asta.oricum poate e cineva mai aproape care ma poate ajuta in cursul zilei de azi
|
Posted 29 September 2003 - 03:32

heh ... eu UL sau DL un CD de 640 MBytes in 5/6 minute.... e drept ca nu de la bucuresti :)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users