![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
volum .avi
Last Updated: Oct 05 2003 20:50, Started by
ozitorida
, Sep 27 2003 20:34
·
0

Posted 27 September 2003 - 20:34

cum pot mari volumul pentru niste filme divx? acum vad ca din windows media player pot da SRS WOW Effects si se aude putin mai tare.. dar nu destul .. partea enervanta e ca daca dau boxele mai tare (nu am amplificator extern) si imi da XPu' vreo eroare mi se sparg timpanele.. filmele: terminator 3 - 2 parti si Xmen 2- 2 parti
|
Posted 27 September 2003 - 21:23

Nu am mai facut chestia asta, dar iata cum as face:
Bag filmul in Gspot si vad bitrate-ul de la audio. De exemplu 128kb/s. Deschid VirtualDub si apoi filmul respectiv. La Video: Direct stream copy. La Audio: Full processing mode > Volume > Adjust volume of audio channels > si apoi miscat de cursor la valoarea dorita (sa zicem 400%). Compression > mpeg Layer3 si se alege valoarea citita in GSpot (de exemplu: 128kBit/s, 44.100 Hz, Stereo, 16 kb/s) Verific cum se aude din al treilea buton de jos (acel play Output) si fac o comparatie si cu al diolea buton (play Input) dupa ce se apasa pe Stop binenteles. Apoi File > Save as avi si... gata. Pentru sunet AC3 e mai complicat, dar se poate si acolo. Programele le gasesti pe softnews. enjoy, Mtz |
Posted 28 September 2003 - 11:01

asa se face insa e clar ca nu ai cum sa nu pierzi o generatie de re-codare la sunet
|
Posted 05 October 2003 - 00:50

Iertati-ma, si incepator pe forum si cu nick-ul meu, pentru ca ma bag si eu! Dar pentru ca deschizatorul threadului nu precizeaza, e setat in player (de pilda BS) ”Use Dedynamic Filter”. Poate nu e necesara recodarea de care se vorbeste mai sus. Filtrul Dedynamic duce la o crestere semnificativa a volumului. In plus, eu folosesc pe un laptop un filtru al unei echipe romanesti - TFM audio filter (se gaseste si pe Chip 12/2002, dar mai bine cu Google pentru ultima versiune - care mi-a adus o crestere a volumului foarte mare. El asigura o preamplificare pana la 10X si ma ajuta mult.
|
Posted 05 October 2003 - 09:20

da, Ageamiu, asa este, dar daca de exemplu vrei sa faci un film sa "mearga tare" la toata lumea sau oricine (sal mai bine zis sa-l repari, nu doar sa te uiti la el), e mai greu sa le explici ce au de facut si cum, ca sa compenseze problema asta....
|
Posted 05 October 2003 - 20:50

TFM audio filter e exact ce cautam ... merci mult Ageamiu
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users