Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone
 Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...
 Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...
 Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...

Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11
 

Toleranta si discriminare - homosexuali, evrei, tigani, maghiari, religie

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

#1
veretregn

veretregn

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 21.09.2006
Ma plimbam pe forurmuri si am constat fara stupoare ca de fapt romanii sau cem putin majoritatea care frecventeaza forumurile sunt fie rasisti, fie xenofobi, fie antisemiti.

Majoritatea ii urasc pe homosexuali.

Majoritatea detesta tiganii sau maghiarii.

Se aduc ca si argumente valorile ortodoxe.


Poate am vazut eu prea multe si poate inteleg prea multe sau poate nu mi-e teama de nimeni cum imi este fata de concetatenii mei care in 2006 se ghideaza dupa principii arhaice, medievale sau moderne dar naziste.

Homosexualii cer legiferarea casatoriilor.

De ce nu?

1. Pentru ca homosexualitatea este o boala.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a retras homosexualitatea de pe lista bolilor psihice. Daca ar fi o boala de ce nu se trateaza sau de ce nimeni nu este interesat sa o faca.

2. Homosexualitatea este strigatoare la cer.

Hmmm... Pai si avortul este strigator la cer. Prin avort se ucide, homosexualii cer doar sa iubeasca. Cate femei fac avorturi? Multe... foarte multe. Si nici macar nu sunt aratate cu degetul...

3. Homosexualii sunt periculosi.


Bininteles ca sunt periculosi atat tmp cat in presa sau la televiziune daca are loc o crima se precizeaza ca homosexualul cutare a ucis, a furat, a violat.

Ma intreb auzim ,oare heterosexualul cutare a furat ucis violat?

De obicei intre crima se face imediat legatura  u homosexualitate. A ucis petru ca era homosexual... sa fie asta un mesaj sanatos?


4. Homosexualitatea este o anomalie pe care nu vreau sa o accept.

Da, homosexualitatea este o anomalie. Insa nu poate fi tratata, nu se cunosc foarte bine cauzele. Unii spun ca ar fi genetic, altii spun ca ar fi de oridin embrigenetic, altii spun ca are legatura cu starea de sanatate a mamei. Altii spun ca are legatura cu mediul in copilarie. Unii spun ca asa vor ei. Medicii spun ca este o conditie, o trasatura.

Nu cred ca m-as feri de un om care sufera de sidromul Chappele, sau de un albinos etc.

In plus as adopta modul de viata homosexual. Este o problema de toleranta, nu de adoptare a uni mod de viata.

5. Homosexualii sunt hadicapati.

Nu se considera homosexualitatea un handicap. In plus chiar daca ar fi handicap, chiar si un nevazator sau un surd are dreptul la casatorie si anumite uniuni civile.

6. Sunt prea putini pentru a fi bagati in seama.

Rapoartele bisericesti spun ca 1 - 2 % dintre oameni sunt homosexuali. Asta inseamna 200000 - 400000 din populatia Romaniei. Adica populatia aradului - populatia aradului + populatia oradea.

1% inseamna 65 de milioane de oameni pe glob.


Unii oameni de stiinta spun ca in jur 6 - 8 %. Asta inseamna pentru romania cam 1,2 - 1,6 milioane.

Guvernul englez are in vedere pentru statistici cifra de 7 % .

Activistii homosexuali vb despre 10 , chiar 20 %. (eu insa consider deja aberant)


Avem deci de a face cu o minoritate cu niste oamni care exista printre noi.


7. Homosexualitatea este inrudita cu pedofilia, zoofilia, necrofilia .

Pedofilia, zoofilia, necrofilia sunt considerate boli psihicedin mai multe motive. Sunt relatii sexuale in care contactul nu este consensual.

Homosexualitatea feminina sau masculina are la baza contacte consensuale, acceptate de ambii parteneri, exista sau pot exista sentimente precum iubirea.

8. Occidentul a acceptat homosexualitatea ca o forma de pervertire.


Nu cred ca niste tari cu un sistem de protectie sociala, cu un grad ridicat de democratizare, cu un sistem sanitar - medical bine pus la punct ar fi acceptat uniunile civile sau chiar castoriile sexuale. Tarile care au acceptat acceste uniuni intamplator sau nu sunt tarile cu cel mai inalt nivel de trai. ( a se vdea indicele de dezvoltare umana). Nu cred ca pentru o minoritate aceste tari ar fi riscat integritatea majoritatii.

9. Homosexualii sunt barbati femei si lesbiene femei barbati.


Cred ca in Romania, marsul gay a creat o criza de imagine, astfel ca homosexualii sunt asimilati travestitilor. Homosexualul este identificat drept un barbat caruia ii place un anumit sex, se imbraca in haine de femeie si poarta peruci colorate si se machiaza strident. Sau lesbiana arata ca un macelar. Sau homosexualii se joaca cu papusile, heterosexualii cu masinutele.

Pe de alta parte au exista in trecut marsuri feministe, marsuri anti segregationiste. La fel ca si marsul gay au reprezentat miscari de eliberare sau de combatere a discriminarii. Foarte adesea la aceste marsuri au avut loc ciocniri violente.

Intr-adevar multi homosexuali sunt efeminati, altii adopta tinute provocatoare. Insa sunt homosexuali care nu au probleme de identitate sexuala. unt oameni care au un serviciu bun, au o casa. Sunt responabili. De exemplu primarul Berlinului este homosexual.

10. Ideea Becali despre homosexualitate: izolare, eliminare, spitalizare.

Nu putem izola homosexualii. Sunt prea multi. Nu putem sa ii ucidem pentru ca inseamna genocid. Sa ii tratam nu se poate, in ciuda unor idei ca exista posibilitatea. Cred ca adaca s-ar putea companiile farmaceutice ar face o reclama nemaivazuta  si ar inflori clinicile de tratament.

Sunt milioane de oameni homosexuali si asta arata daca ar fi o boala mai mult ca si o epidemie.

In plus in perioada comunista, in lipsa unor materiale media homosexuale au existat homosexuali. Chiar daca i-am extermina. Acestia chiar si in medii heterosexuale ar continua sa apara.


Minoritatea homosexuala si lesbi exista. Exista acesti oameni care sunt printre noi. Putem sa ne prefacem ca nu sunt. Ei doresc doar acelasi drepturi ca si heterosexuali. Protectie sociala in caz de divort sau separare, in caz de deces, etc.

Tiganii sau rromi

Romanii au incercat tot timpul sa ii inculpe pe rromi de furturi si mizerii. Societatea rroma este mai mult decat ce romaneasca mult mai traditionala. Au legi naturale care adesea contrasteaza cu cele ale statului. Nu cred in educatie iar sistemul lor de valori este diferit.

Atat societatea romaneasca cat comunitatea roma se invarst intr-un cerc vicios de traditii, mentalitati si cutuma.


Daca exista deschidere din partea romanilor, rromi prefera sa ramana inchisi. Apoi apar tot felul de plangeri ca sunt discriminati. In marea majoritatea copiii romilor sunt analfabeti iar parintii lor analfabeti si ei ii incurajeaza sa nu frecventeze cursurile obligatorii de scoala primara sau gimnaziu. Abandonul scolar este de asemenea ridicat.

Sunt totusi oameni. Probabil caracterul lor pe care unii il numesc urat se va cizela si cu timpul vor invata sa accepte noul mod de viata, noile facilitati.

Noi ceilalti trebuie sa intelegem acest lucru si cred ca, in masura posibilitatilor, se la facilitam integrarea in societate. Cred ca asta se poate face doar daca pornind de la premiza ca suntem cu totii oameni chiar daca nu avem acelasi port, aceaasi limba sau aceeasi religie.

Actele neonorabile ale tiganilor nu cred ca trebuie reamintite tot timpul, dar pe de alta parte nici nu trebuie uitate. Este un proces de lunga durata si cred ca este nevoie de intelegere si foarte foarte multa rabdare. Unii oameni nu sunt la fel de receptivi ca si altii.




(voi continua)
































http://forum.softped...ages/italic.gif
Italic

#2
fracture

fracture

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,883
  • Înscris: 08.06.2006

View Postveretregn, on Sep 21 2006, 10:38, said:

Ma plimbam pe forurmuri si am constat fara stupoare ca de fapt romanii sau cem putin majoritatea care frecventeaza forumurile sunt fie rasisti, fie xenofobi, fie antisemiti.
Eu nu sunt asa eu sunt exact opusul acestora. Sunt multiculturalist si relativist :)

#3
$eb

$eb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 08.06.2005
Eu cred ca au inceput sa iti placa prea mult homosexualii. :P  NU de alta , dar ii aperi prea cu patos  :huh:
Pe forumul asta marea majoritatea s-a exprimat destul de clar. Nu luam in calcul extremele. Toti au spus ca accepta homosexualii, nu le vor moartea, nu le vor izolarea, fiecare face ce vrea in patul lui, dar sa nu se manifeste pe strada. Suntem , INCA, un popor sanatos la cap, cu principii si morala crestina si e normal ca marea majoritatea sa combata homosexualitatea.
Da, o spun deschis m-ar dezgusta profund sa vad 2 barbati in fata mea pe strada care se saruta cu patos. :puke:  :puke:  :puke:  
In vest exista o puternica influentare a opiniei publice, ca e foarte bine si trendy sa fii gay, nu exista un film cu un grup de prieteni care unul sa nu fie pe invers. Hai sa fim seriosi, ca acolo ei cad in extrema cealalta.

Cat despre tigani, ai spus-o singuri. Ce vrei sa ii operam pe creier. Sunt prosti , hoti si analfabeti un procent considerabil.Exista exceptii, dar putine. E o realitate. Din puscariasii Romaniei 70% sunt romani(90% din populatie) , 16% rrom(din 2% din populatia Romaniei).
Banuiesc ca nu e o surpriza pentru nimeni aceste procente. La rata infractionalitatii la copii, tiganii conduc detasat.

#4
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,544
  • Înscris: 16.03.2004

View PostGRATEFUL, on 25 februarie 2022 - 13:15, said:

Era rusine din punctul de vedere al  parintilor lui Ionatan, fiindca Saul il vedea pe David dusman si pericol pentru statutul sau de rege. Doar atat.

Prietenia dintre cei doi, David si Ionatan nu avea alte conotatii aberante.

Ce usor poti sa ajungi la ( sau sa prezinti!) concluzii tendentioase eronate, cand scoti o afirmatie din context.Posted Image Posted Image

30. Atunci Saul s-a aprins de manie impotriva lui Ionatan si i-a zis: "Fiu rau si neascultator, nu stiu eu ca ti-ai luat ca prieten pe fiul lui Isai, spre rusinea ta si spre rusinea mamei tale?
31. Caci cata vreme va trai fiul lui Isai pe pamant, nu va fi liniste nici pentru tine, nici pentru imparatia ta. Si acum trimite sa-l caute si sa mi-l aduca, fiindca este vrednic de moarte."

View PostGRATEFUL, on 25 februarie 2022 - 13:15, said:

Era rusine din punctul de vedere al  parintilor lui Ionatan, fiindca Saul il vedea pe David dusman si pericol pentru statutul sau de rege. Doar atat.

Prietenia dintre cei doi, David si Ionatan nu avea alte conotatii aberante.

Ce usor poti sa ajungi la ( sau sa prezinti!) concluzii tendentioase eronate, cand scoti o afirmatie din context.Posted Image Posted Image

30. Atunci Saul s-a aprins de manie impotriva lui Ionatan si i-a zis: "Fiu rau si neascultator, nu stiu eu ca ti-ai luat ca prieten pe fiul lui Isai, spre rusinea ta si spre rusinea mamei tale?
31. Caci cata vreme va trai fiul lui Isai pe pamant, nu va fi liniste nici pentru tine, nici pentru imparatia ta. Si acum trimite sa-l caute si sa mi-l aduca, fiindca este vrednic de moarte."

Atunci regele Saul i-ar fi zis fiului său, Ionatan: ești o rușine pentru tatăl tău (de ce? păi nu tatăl lui îi lăsa moștenire tronul, pierdut în favoarea lui David?)

[ https://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0804.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View PostPacolino7, on 25 februarie 2022 - 12:38, said:

Ti-am zis ca musulmanii spun altfel ? Ca n-a murit el ci altul care ii semana, si ca adevaratul isus a fost inaltat la cer.
Asta spune cartea musulmanilor.
Insa topicul e despre altceva.
Nu ar fi mai bine sa initiezi un topic dedicat cu un titlu sugestiv ?
Promit sa postez acolo foarte des. Posted Image

Am mutat aici discuția, pe un topic găsit la repezeală, că mă uit și pe știri, acum cu războiul din Ucraina.Posted Image
Dacă topicul tău ar fi avut o temă mai clară, atunci îmi era și mie mai ușor să scriu doar la subiect...Posted Image

#5
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,544
  • Înscris: 16.03.2004

View Postlupini, on 25 februarie 2022 - 00:06, said:

Carevasăzică, homosexualitatea e o moştenire genetică a lui Isus:

Matei 1:1-25 "Cartea neamului lui Isus Hristos, fiul lui David..."

Ioan 13:25 "ucenicul acela stătea cu capul pe pieptul lui Isus"
Ioan 21:7 "ucenicul pe care-l iubea Isus"


Marcu 14:
50. Atunci toti ucenicii L-au parasit si au fugit.
51. Dupa El mergea un tanar care n-avea pe trup decat o invelitoare de panza de in. Au pus mana pe el;
52. dar el si-a lasat invelitoarea si a fugit in pielea goala.

Ce căuta acest tânăr, aproape gol, lângă Isus, învelit doar cu un cearceaf subțire de in?[ https://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0804.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#6
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,544
  • Înscris: 16.03.2004

View PostGRATEFUL, on 25 februarie 2022 - 13:15, said:

Prietenia dintre cei doi, David si Ionatan nu avea alte conotatii aberante.

Ce părere ai despre doi bărbați care ajung la concluzia că unul este inima celuilalt și chiar ”plăcerea”?Posted Image

#7
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,544
  • Înscris: 16.03.2004
Si, ca sa nu ma umflu de mandrie din pricina stralucirii acestor descoperiri, mi-a fost pus un tepus in carne, un sol al Satanei, ca sa ma palmuiasca si sa ma impiedice sa ma ingamf. (2Cor.12:7)


sol /înger/ mesager al satanei? în carnea lui Pavel?

Ce ar putea fi? unii au presupus că era o boală, adică ceva legat de ochi (Pavel avusese un episod de orbire, provocat de Isus), sau altceva, Pavel nu menționează!

De ce Pavel nu menționează boala sau afecțiunea, sau...ceea ce el denumește ”sol al satanei”, într-un mod enigmatic...Posted Image
S-au luat în calcul mai multe ipoteze, inclusiv inclinația către băieți (să ținem cont și de faptul că apostolul nu s-a căsătorit niciodată și a fost cam dur cu femeile, nu le-a lăsat să ia cuvântul în biserică)
Pavel a dorit să fie vindecat de homosexualitate (care este un demon) dar Isus a spus nu! De trei ori a făcut Pavel această rugăciune ca să fie eliberat de demonul homosexualității.

Ti-l trimit inapoi, pe el, inima mea. (Filim.1:12) [tânărul Onisim, proaspăt convertit de Pavel la creștinism]

Bine, este o pură supoziție, nu am pretenția că scriu un lucru sigur!
Dar întrebarea rămâne: de ce i-a fost rușine lui Pavel să scrie în ce consta ”solul satanei”. :idea:

#8
penticostalul

penticostalul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,919
  • Înscris: 21.01.2014
Poponautii cred că toată planeta e poponauta...
Dar se înșeală singuri.

#9
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,544
  • Înscris: 16.03.2004
Nu, doar cei care rămân necăsătoriți și-și ”permit” să scrie despre băieți tineri că sunt ”inima” respectivului :) și ”plăcerea” lor, cu care-și dau întâlniri în pădure și care susțin că dragostea de acest tip depășește (este mai presus de) dragostea de femeie.

#10
penticostalul

penticostalul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,919
  • Înscris: 21.01.2014
Acolo sunt fapte absolut normale, nobile și frumoase.
Este prietenie curată, poezie, epitaf.
Însă cei întinați sunt în stare să facă din orice lucru curat o scârbă.
După cum zice Cuvântul:

Tit 1:15-16
Totul este curat pentru cei curaţi, dar, pentru cei necuraţi şi necredincioşi, nimic nu este curat: până şi mintea şi cugetul le sunt spurcate. Ei se laudă că cunosc pe Dumnezeu, dar cu faptele Îl tăgăduiesc, căci sunt o scârbă: nesupuşi şi netrebnici pentru orice faptă bună.



#11
dark

dark

    Nu avem Xerox!!! Marfa vândută nu se schimbă!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 61,544
  • Înscris: 16.03.2004
Te văd la TV, penticostalule, se difuzează imagini cu refugiații primiți la Isaccea, ești și tu acolo, primești ucrainieni, ce frumos...:) până la urmă ai trecut în plan secund ”cazul Furdui”, pe considerentul că gloanțele și bombele sunt mai periculoase decât funcționarii nemți care-și fac treaba conform fișei postului? :huh:

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate