Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Atentie, la METRO se gaseste pe stoc in aceste zile un gratar adevarat
Last Updated: Feb 25 2017 15:42, Started by
floraur
, Sep 20 2006 21:50
·
0
#19
Posted 25 September 2006 - 23:23
Scuze de off-topic.
Fara suparare dar cu un gratar mic ca ala prietenii mei ori stau si se uita la mine cum mananc (cam 3-4 randuri pana imi potolesc putin apetitul) ori vin cu mancare de acasa gata facuta. |
#20
Posted 26 September 2006 - 22:58
Quote Fara suparare dar cu un gratar mic ca ala prietenii mei ori stau si se uita la mine cum mananc (cam 3-4 randuri pana imi potolesc putin apetitul) ori vin cu mancare de acasa gata facuta. Acest gratar, este o solutie decenta pentru niste iesiri in natura neasteptate. Il pui in masina si ai plecat. Asa e, patru persoane este numarul maxim de persoane, care vor fi multumite dintr-o sarja. |
#21
Posted 27 September 2006 - 12:34
#22
Posted 27 September 2006 - 19:08
Am vazut cat e unu dinala in realitate. Sunt dezamagit, ala e facut pentru cand pleci singur cu gratarul in masina probabil... M'am obisnuit cu gratarul meu fix de acasa care are suprafata folosibila de 80x60 si termina un sac de carbuni o data (folosesc lemne). Ceva mai mare dar portabil nu au? :D
|
#23
Posted 27 September 2006 - 20:34
Eu am unul acasă la timişoara făcut pe vremuri şi e f. bun. La Sat am unul cu picioare, e un pic mai comod.
Cel de la metro din poză e bun DPV al calităţii dar e cam mic... |
#24
Posted 09 November 2006 - 14:26
Offfffff.....mai bine nu nimeream pe pagina asta....sunt la munca si am numai apa in gura......trebuie sa ma duc la bucatarie sa mananc ceva acum.....dar orice as manca tot o sa-mi ramana friptura aia in minte...damn...noroc ca sunt nas sambata :P :D
|
#25
Posted 10 November 2006 - 13:39
boyenica, on Nov 9 2006, 14:26, said: Offfffff.....mai bine nu nimeream pe pagina asta....sunt la munca si am numai apa in gura......trebuie sa ma duc la bucatarie sa mananc ceva acum.....dar orice as manca tot o sa-mi ramana friptura aia in minte...damn...noroc ca sunt nas sambata :P :D |
#26
Posted 10 November 2006 - 15:16
Cind l-am vazut prima data in metro, m-a socat ca e asamblat cu surubele mici mici.... nu stiu daca alea nu se coc sau de la caratul cu masina nu se desfac...
|
#27
Posted 13 January 2009 - 14:43
stiu ca ridic un topic vechi, dar stie cineva unde gasesc un disc? vreau sa-mi fac un gratar profesional in curte(din caramida) la care sa atasez si un disc
|
#28
Posted 13 January 2009 - 15:56
|
#29
Posted 13 January 2009 - 20:01
Asa e , cauta pe la asociatie agricola care are tractoare sau vorbeste cu vreun tractorist si te rezolva el.
|
#30
Posted 14 January 2009 - 17:20
Am si eu un asemenea gratar cumparat, mai rau e ca nici macar nu l-am folosit pana acum. L-am cumparat asta-vara pentru concediu - am fost la Sovata - ne gandeam noi ca poate ne-ar fi de folos; nu ne-a fost, asa ca acum e pe la tara, pe la socri, inca in cutie, dar sper ca anul asta sa-l inauguram :P .
|
#31
Posted 19 January 2009 - 20:57
conu71, on Jan 13 2009, 14:43, said: stiu ca ridic un topic vechi, dar stie cineva unde gasesc un disc? vreau sa-mi fac un gratar profesional in curte(din caramida) la care sa atasez si un disc De ani de zile ma chinui sa fac rost de un astfel de disc si niciodata nu reusesc sa fac rost de unul. Cartofii facuti in acest mod, sunt deliciosi... |
#32
Posted 05 February 2009 - 12:09
H725, on Nov 10 2006, 15:16, said: Cind l-am vazut prima data in metro, m-a socat ca e asamblat cu surubele mici mici.... nu stiu daca alea nu se coc sau de la caratul cu masina nu se desfac... Salutare, nu va ambalati ca ajunge pentru toti............gratarul il gasiti si in Auchan tot undeva pe la 35 ron. In legatura cu calitatea acestuia, subscriu la cele de mai sus.....................intr-adevar acest gen de gratar se vrea o copie dupa a unuia celebru pe vremuri (un unchi inca-l mai foloseste-este mai mic ca cel in discutie dar "carnea" de fonta de pe el e masiva rau) insa nu stiu daca reuseste. In primul rand peretii sunt f subtiri si automat casanti (este totusi un gratarel de luat dupa tine, mai trantit prin portbagaj. mai rasturnat de catre vre-un tovaras capsat, etc). La modelul din Auchan gratarul avea unele ochiuri rupte, de la manevrarea merchandiserilor, dar asta releva cat de rezistent e. Manerele sunt din tabla f subtire prinse cu suruburi/piulite care, bag mana-n foc, se vor topi ca fludorul la primul gratar. Dupa mine nu este o chestie extraordinara, dar avand in vedere pretul si faptul ca te tine cam un an, hai doi ar cam merge. Sper sa va fie de folos. PS Stie careva cherhanaua din Vama Veche? Mai exact ati vazut unde fac aia pestele/rapanele/legumele? pe soba din tabla? Ma chinui sa construiesc si eu una (am inceput vizitele pe la remat-uri) aveti idee de unde pot sa fac rost de o tabla de inox mai groasa (cam 1 cm)? |
#33
Posted 06 February 2009 - 10:31
HUASCAR, on Feb 5 2009, 12:09, said: Salutare, nu va ambalati ca ajunge pentru toti............gratarul il gasiti si in Auchan tot undeva pe la 35 ron. In legatura cu calitatea acestuia, subscriu la cele de mai sus.....................intr-adevar acest gen de gratar se vrea o copie dupa a unuia celebru pe vremuri (un unchi inca-l mai foloseste-este mai mic ca cel in discutie dar "carnea" de fonta de pe el e masiva rau) insa nu stiu daca reuseste. In primul rand peretii sunt f subtiri si automat casanti (este totusi un gratarel de luat dupa tine, mai trantit prin portbagaj. mai rasturnat de catre vre-un tovaras capsat, etc). La modelul din Auchan gratarul avea unele ochiuri rupte, de la manevrarea merchandiserilor, dar asta releva cat de rezistent e. Manerele sunt din tabla f subtire prinse cu suruburi/piulite care, bag mana-n foc, se vor topi ca fludorul la primul gratar. Dupa mine nu este o chestie extraordinara, dar avand in vedere pretul si faptul ca te tine cam un an, hai doi ar cam merge. Sper sa va fie de folos. PS Stie careva cherhanaua din Vama Veche? Mai exact ati vazut unde fac aia pestele/rapanele/legumele? pe soba din tabla? Ma chinui sa construiesc si eu una (am inceput vizitele pe la remat-uri) aveti idee de unde pot sa fac rost de o tabla de inox mai groasa (cam 1 cm)? Saluatre!!!In legatura cu treba din Vama Veche,daca esti din Bucuresti incearca sa te duci pe Valea Casacadelor,s-ar putea sa aiba |
|
#35
Posted 07 February 2009 - 16:12
Razvan1511, on Feb 6 2009, 10:31, said: Saluatre!!!In legatura cu treba din Vama Veche,daca esti din Bucuresti incearca sa te duci pe Valea Casacadelor,s-ar putea sa aiba Oka, merci incerc! Am dat cautare pe la producatorii astia seriosi si sub 3,5 euro kg n-am gasit iar ceea ce caut eu (55/55 cm) are vre-o 30 de kg. Nici chiar asa! noha_1508, on Feb 6 2009, 17:25, said: Tabla ai din vama cred ca este de fonta nu de inox. Nu man. este din cel mai banal fier, doar ca este folosit des si de la atata grasime si fracat cu ustensiule (citeste spaclu) da impresia de fonta. Oricum fonta nu ma intereseaza ca nu se poate suda iar spre deosebire de gratarul din vama n-as vrea sa folosesc fier deoarece plita o voi folosi rar (cand mai calc pe la tzara, odata pe luna) iar in intervalul asta fierul rugineste si la prima friptana ma umplu de oxid ( cum mai trec la imbarcare pe aeroport?). Deci raman sa starui la otel inox (cica se mai numeste inox alimentar), pls help! |
#36
Posted 07 February 2009 - 23:31
HUASCAR, on Feb 5 2009, 12:09, said: Salutare, nu va ambalati ca ajunge pentru toti............gratarul il gasiti si in Auchan tot undeva pe la 35 ron. In legatura cu calitatea acestuia, subscriu la cele de mai sus.....................intr-adevar acest gen de gratar se vrea o copie dupa a unuia celebru pe vremuri (un unchi inca-l mai foloseste-este mai mic ca cel in discutie dar "carnea" de fonta de pe el e masiva rau) insa nu stiu daca reuseste. In primul rand peretii sunt f subtiri si automat casanti (este totusi un gratarel de luat dupa tine, mai trantit prin portbagaj. mai rasturnat de catre vre-un tovaras capsat, etc). La modelul din Auchan gratarul avea unele ochiuri rupte, de la manevrarea merchandiserilor, dar asta releva cat de rezistent e. Manerele sunt din tabla f subtire prinse cu suruburi/piulite care, bag mana-n foc, se vor topi ca fludorul la primul gratar. Dupa mine nu este o chestie extraordinara, dar avand in vedere pretul si faptul ca te tine cam un an, hai doi ar cam merge. Sper sa va fie de folos. Ia vezi tu de cand e toppic-ul pe forum... Gratarul este in stare perfecta de functionare, deci nu e chiar NASPA |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users