Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Recomandari Baby monitor Wi-Fi!

GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...

Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...
 Sunt dese/normale ofertele de van...

Comanda online geaca

Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala
 Ce reprezinta Free Dos?

Care este temperatura voastra de ...

Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...
 Vacanta in SUA ( NY )

Asigurare RCA sigura

Organizatie Non Profit - Prestari...

Relatie cu cineva mai in varsta

Inca o problema: AC3

- - - - -
  • Please log in to reply
8 replies to this topic

Bogdanra

Bogdanra

Active Member

• Grup: Members
Salut...desi se pare ca tine de audio eu pun intrebarea la video. Vreau s afac filme cu sunet AC3 pe DVD... Stie cineva cum se face sunetul AC3 pentru DVD-uri?

GunX

GunX

Moderator

• Grup: Senior Members
cred ca depinde de programul de authoring folosit

Bogdanra

Bogdanra

Active Member

se poate, dar inainte de toate probabil ca tre sa fac cumva wavurile macar...

Mtz

Mtz

Retired member

Un program simplu si foarte bun dupa parerea mea este BeSweet. Poti introduce in el fisierul audio in orice format )mp3, wav, AC3, etc).

Ca sa poti asculta AC3-ul obtinut iti trebuie un plugin pentru Winamp 2.xx pe care este pe SN http://www.softnews....11-1-3-37.shtml
sau aici:
http://xvalex.hotbox...ograms/in_vac3/

enjoy,
Mtz

Bogdanra

Bogdanra

Active Member

uat chen ai sei? Multzam tare, le-am scoborat si o sa ma apuc sa le studiez:)
:)

Inca o data multzam. Poate vreodata ne vedem la o bere... fac eu cinste

andreic

andreic

Very OLD Member

• Grup: Moderators

Originally posted by Bogdanra
Salut...desi se pare ca tine de audio eu pun intrebarea la video. Vreau s afac filme cu sunet AC3 pe DVD... Stie cineva cum se face sunetul AC3 pentru DVD-uri?

Dar alta intrebare... cum fac un DivX cu sunet AC3 incorporat ?
Am vazut asa ceva, merg perfect dar habar nu am cum se fac astea ? Am posibilitatea sa iau AVI si .AC3-ul de pe DVD dar cum le bag unu intr-altul ?

Mtz

Mtz

Retired member

Nu am facut, dar cred ca in virtualdubmod, dupa ce ai facut divx-ul partea video, adaugi ca parte audio, streamul audio care l-ai scos de pe DVD.

Pe DVD nu e avi ca sa ii zic asa, ci MPEG2. Oricum e mult de munca si necesita ceva cunostinte.

Un program care face asa ceva (partea de trensformare din MPEG2 in divx) este GordianKnot. Si e un program foarte folosit, daca nu cel mai folosit.

enjoy,
Mtz

andreic

andreic

Very OLD Member

• Grup: Moderators
Normal, am decodat VOB-ul in AVI, l-am lucrat corect, resize in asa fel incit sa patreze aspect ratio corect, cropping si altele (am invatat si eu in luna trecuta de cand am DVD  :P ).
Problema e ca am cele doua fisiere de baza, video si audio, dar VDub-ul e parca prost... nu stie de AC3... il ia dar nu le poate "merge".... am versiunea 1.54 sau asa ceva... El vrea numai WAV... sau altele cunoscute si AC3 nu e wav...

Imi trebuie un procesor / editor de AVI (fara tangente cu VOB/DVD) dar care sa stie sa importe fisierele cu extensia AC3 produse de ripatoare... si sa le bage in AVI, si eventual sa le si sincronizeze sa nu ma enervez  ;) ... in final sa rezulte fisier AVI cu sunet AC3 incorporat, ce poate fi preluat dupa aia la play de codecurile de ac3 (filtrele)...
Eventual... sa am chiar dual audio, stereo normal si AC3 in acelasi fisier... stiu ca e posibil ca am vazut la cineva dar nu stiu sa le fac... prea complicat deocamdata...

Mtz

Mtz

Retired member

Eu am zis "virtualdubmod" nu "virtualdub". Asta stie sa aduge stream AC3 printre multe altele.
http://www.softnews....11-2-2-29.shtml

"includes MPEG2 and AC3 support, MP3 and AC3 import have been extended to properly handle corrupted data and a fix for CBR MP3 files has been included, the audio menu has been restructured to support multiple audio tracks for all containers"

enjoy,
Mtz

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate