![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
ce trebuie sa fac
Last Updated: Sep 18 2006 07:16, Started by
andr3y_69
, Sep 17 2006 21:02
·
0

Posted 17 September 2006 - 21:02

Salut
Am si eu cateva intrebari, dak ma poate ajuta cineva. eu si cu un prieten ne-am propus sa ne deschidem o firma de internet si nu stim de ce acte avem nevoie. a mai avut tatal meu o firma care se ocupa cu alceva si a declarato falimentarea as putea sa o redeschid pe aia si sa ii mai trec un domeniu de activitate si cam de ce acte as avea nevoie si cum putem sa o trecem pe numele nostru multumesc |
Posted 18 September 2006 - 07:16

Salut Am si eu cateva intrebari, dak ma poate ajuta cineva. eu si cu un prieten ne-am propus sa ne deschidem o firma de internet si nu stim de ce acte avem nevoie. a mai avut tatal meu o firma care se ocupa cu alceva si a declarato falimentarea as putea sa o redeschid pe aia si sa ii mai trec un domeniu de activitate si cam de ce acte as avea nevoie si cum putem sa o trecem pe numele nostru multumesc Mai mult te complici. Deschide una noua si gata. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users