![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Linux - Nelamuriri...
Last Updated: Oct 07 2003 19:30, Started by
djpro_200x
, Sep 22 2003 01:24
·
0

Posted 22 September 2003 - 01:24

Salutare lume. Am si eu cateva probleme in legatura cu Linux-ul... Mai intai, as vrea sa va intreb daca imi recomandati instalarea Red Hat 9.0 sau nu. Din cate stiu eu, e cel mai "user-friendly" deci si cel mai simplu (daca Linux poate fi simplu... :
![]() O alta problema e legata de Qt (eu unul nu prea inteleg ce dracu e asta, dar in fine...). NU pot sa instalez aproape nici un soft (cel putin nu cele care la ./configure ajung la partea de "Checking for Qt.......") pentru ca imi da eroarea "Qt >= 1.4 (librairies) not found. Please check your installation". Fratilor, m-a disperat chestia asta! Eu am observat ca la instalarea Slackware se copiaza si saracia asta de Qt, iar path-urile sunt corect setate. Asa ca ce mama dracu are de nu vrea?!? In fine, ca sa nu va mai stresez, am ajuns la concluzia ca am luat cea mai nenorocita distributie de Linux ca sa invat... Asa ca ar merge un Red Hat 9.0? :cya: |
Posted 22 September 2003 - 08:11

merge f bine si slacku' daca vrei sa inveti sa te joci cu linuxu'. oricum ideea de baza e sa iei o carte de specialitate, sa citesti toate capitolele si sa faci ce scrie acolo. iti recomand pt lectura Linux RUTE. enjoy.
|
Posted 22 September 2003 - 08:47

Ar merge si redhatul si susele, ideea e sa ai chef de citit... o problema asemanatoare cu qtul am avut eu in suse, dar aveam instalata o versiune mai veche decat ceea ce cerea programul respectiv, so am dezinstalat si pus apoi qt versiune noua si gata. Vezi ce versiune ai tu instalata... maybe it helps...
![]() |
Posted 22 September 2003 - 09:34

Ca un vechi....chair f vechi "VAZUITOR" de LINUX...iti recomand cu caldura studierea unor carti de specialitate...le poti gasi pe net cu usurintza...si exemplificarea pe viu a ceea ce scrie acolo pe calc.
![]() Slackware a fost si va ramane...o distributie..pt "admini" ![]() Poti sa te joci cu ce distributie vrei....problema e sa ai unele cunostinte de baza despre librari, programare si linux ![]() BAFTA si sa te vedem peste ani... ![]() |
Posted 22 September 2003 - 11:11

Posted 26 September 2003 - 09:25

Red-Hat si Susse in special sunt user - friendly ... Debian mai putzin ... dar cu toate astea I LOVE DEBIAN ... e cel mai bine pus la punct d.p.d.v al stabilitatzii pachetelor ce le are in distributzie.
si apoi ... "Linux is user-friendly ... but is just selective with his friends !" ![]() ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users